Kimsey beni gormuor mu yaCanım Şuan şoktayım çıkamadım daha kısmet canım inş darısı sana ve bu umutla bekleyen herkese çok iyisin..
Ayyy canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun idrarda çıkmamıştı demi senin iyi ki kan testi yaptırmışsın kaç gün geçti adetin .. Hamişlerimiz artıyor yaşasın ben de geliyorum arkanızdan inşallah))))
Canmmm cok tesekkurlerr hpmze nasib olsun kucaklarmz dolsun insallahh
Canım Şuan şoktayım çıkamadım daha kısmet canım inş darısı sana ve bu umutla bekleyen herkese çok iyisin..
Kimsey beni gormuor mu ya
aminnnnnn canlarım benimmm. naptınız kocişlere söylediniz miiii
aminnnnnn canlarım benimmm. naptınız kocişlere söylediniz miiii
Hayirli ilsun ablacim hamileymisin benim adetim ilk defa gecikti 2 gün vr cok cok acik renkli akinti var acna bosey olabilirmi test yaptim bisey cikmadi
Buyur güzelim dinliyorum
Canım ben dün olmam gerekti olmadım duygularım baskın çıktı zor da olsa kan testi verdim saol canım inş darısı tüm isteyenlereçoooookkk sevindim zeycancım canım hayırlı olsun.saglıklı bir hamilelik geçirirsin sagliklada kucagina alirsin insallah.seninde 7 gun gecmisti ve idrarda cikmamisti kanda cikti degilmi ?
Kocişle her aşamada birlikteydik oysaki süpriz yapmayı çok istemiştim olmadı adam hala şokta inanamıyo..
Kan testne birlkte gittik canim haberi oldu yanibi kaybimiz oldugu icin tedrginiz ayni zamanda da musmutlu
Saol canım benim de 2 gün sayılır direk mideme vurdu benim dün geceden beri bulantım var bence sende kan testi ver kafan rahatlar valla benim direk duygularıma yansıdı dün gece sabaha kadar uyumadım heyecanlıydım dua ettim inş sende hamilesindir hayırlısı olur inş.
Kızlar tebrik ederim haydi halaya monbebemde dinlenmem lazımdı şimdi üçünüzünde adına tey tey tey :13:
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Evlimutlu artık çocuklu oldun kız... Zeycanım tebrik ederim ya çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın inşallah
Hiç merak etme annesi yükselir zaten hep dualarım sizinle... Dikkat et kendine çok önemli günler tutunmaya çalışıyor yorma kendini sakın..Saol canım inş Çarşamba tekrar özele gidcem Şuan çok farklı duygudayım kısmet inş değerim yükselir kızlar dua edin
hamile olan herkesi çok tebrik ediyorum ALLAH hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua edin darısı başımıza
Ben netten öğrenmiştim telefon da fotografı vardı ilk hafta sürekli baktık baktım durdum teste :) çok güzel bir duygu ya... Evlimutlu sen nasılsın canım benim... Ikinize de çok sevindim kızlar ya darısı isteyen herkese inşallahİnşallah canım Rabbim herkese nasip eder çok şaşkınım hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?