Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirli ilsun ablacim hamileymisin benim adetim ilk defa gecikti 2 gün vr cok cok acik renkli akinti var acna bosey olabilirmi test yaptim bisey cikmadi

Hayirli ilsun ablacim hamileymisin benim adetim ilk defa gecikti 2 gün vr cok cok acik renkli akinti var acna bosey olabilirmi test yaptim bisey cikmadi

Saol canım benim de 2 gün sayılır direk mideme vurdu benim dün geceden beri bulantım var bence sende kan testi ver kafan rahatlar valla benim direk duygularıma yansıdı dün gece sabaha kadar uyumadım heyecanlıydım dua ettim inş sende hamilesindir hayırlısı olur inş.

çoooookkk sevindim zeycancım canım hayırlı olsun.saglıklı bir hamilelik geçirirsin sagliklada kucagina alirsin insallah.seninde 7 gun gecmisti ve idrarda cikmamisti kanda cikti degilmi ?
Canım ben dün olmam gerekti olmadım duygularım baskın çıktı zor da olsa kan testi verdim saol canım inş darısı tüm isteyenlere

Kocişle her aşamada birlikteydik oysaki süpriz yapmayı çok istemiştim olmadı adam hala şokta inanamıyo..

Kan testne birlkte gittik canim haberi oldu yani bi kaybimiz oldugu icin tedrginiz ayni zamanda da musmutlu

ayyyyyy yerim ben siziii. Allahım mutluluğunuzu daim etsin. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh

Ablam teste bisey cikmadi burdaki doktorlar pahali diye yapmiLar kan testi

Kızlar tebrik ederim haydi halaya monbebemde dinlenmem lazımdı şimdi üçünüzünde adına tey tey tey:13:
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Evlimutlu artık çocuklu oldun kız... Zeycanım tebrik ederim ya çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın inşallah

hamile olan herkesi çok tebrik ediyorum ALLAH hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua edin darısı başımıza

Saol canım inş Çarşamba tekrar özele gidcem Şuan çok farklı duygudayım kısmet inş değerim yükselir kızlar dua edin

Kızlar gözünüz aydın
Değerleriniz henüz düşük ama inşallah kat be kat yükselir
Maşallah topige bereket gelmiş bize de bulaşsın şu bereketten

İnşallah canım Rabbim herkese nasip eder çok şaşkınım hayırlısı bakalım...
Ben netten öğrenmiştim telefon da fotografı vardı ilk hafta sürekli baktık baktım durdum teste :) çok güzel bir duygu ya... Evlimutlu sen nasılsın canım benim... Ikinize de çok sevindim kızlar ya darısı isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…