Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah kuzummmm bende yumyumun kritik günlerindeyim. felaket bi sancım var kaç gündür. yumurtlamadandır diyodum ama idrar yolları galiba pazartesi doktora gidicem

Canım yum günlerini iyi değerlendir kaçırma inş tutar canım bu arada yum günlerinde toplam dört birliktelik olmuş bu ay çok umarsızlık yaparak oldu kısmet inş herkese öle bi umarsızlık düşer de hemen hamile kalırsınız çok sevinirim inş herkes hamile kalır...

sevin sevin,zaten doktor da demiş yeni gebelik olduğu için düşük..hadi bakalım,topiğe bereket geldi sayenizde,darısı hepimize inşallah,
çoook tebrik ederim canım..

Canimm bnm de 37cikti ck yeni dedi. 2-3gun snra tekrar yaptralim. İnsallah bizimle miniklerimizz

Kızlar tebrik ediyorum cok sevindim hayırlı olsun darısı hepimizeeeeeeeeee

bat yarın veya öbür gün,dün idrar testim negatifti yaaa (((
kocişime evlilik yıldönümü hediyemi veremicemm ((((

canım benim, biz bu topiğe eylülden transfer olduk biliyosun, bak kaç tane hamilemiz çıktı bu ay,
eylül olmadı ekim,ekim olmadı kasım,napalım deneye deneye olacak inşallah,sen de yıldönümü veremediysen yeni yıl hediyesi verirsin belki :)

Kızlar tebrik ediyorum cok sevindim hayırlı olsun darısı hepimizeeeeeeeeee
Âmin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Canım tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza :))

Âmin inşallah canım darısı herkese bu tatlı telaşı inşallah herkese nasip olur çok isterim sizlerle Eylül'de başladım o kadar umut ışığı oldu ki dualar ettik dualar aldık valla herkes iyi ki var..

Evlimutlu canım hayırlı olsun rabbim inşallah sorunsuz hamilelik yaşarsınız bizlere de dua din benim son 3 gün kaldı inşallah olmam :)

İnşallah balım yaa

ne güzel hamilelik haberleri gelmiş bugün, çok çoook tebrik ederim

bir arkadasımız da soruyor ayrıca ben de merak ediyorum, bu kimyasal gebelik ne olaki?

Saol canım inş Çarşamba tekrar özele gidcem Şuan çok farklı duygudayım kısmet inş değerim yükselir kızlar dua edin
Kiz ben sana sabah ne dedim.... allah'im cok sukur.. nasil sevindim bitanem.. insallah kat kat artar degerin.. isminde silinmisti
Kan testne birlkte gittik canim haberi oldu yani bi kaybimiz oldugu icin tedrginiz ayni zamanda da musmutlu

Guzelim tebrikler.. ohhh.. masallah topik doldu tasti... allah'im kucagina almayi nasip etsin bebegim..

o zaman o bırak yakını arkadaş bile değlmiş. salla gitsin o kadar aramana bile değmez. sen mutluluğunu yaşamaya devam et. böyle insanlar için de üzme kendini hiç

Nasil zoruma gitti.. bugun yuzume bile bakmadi halaya gitim yanina.. donup selam bile vermedi.. sadece bir gece musait degilim dedim diye..
YAZIK GERCEKTEN...

Bebişin hep seninle olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun canımmm

kızlar cok mutlu oldum allhm szden ayrmasın bebegnzı bzede du edın ayrıca monbebe ask olsun bde hemsermdn adımı ble yazmamssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…