Hiç merak etme annesi yükselir zaten hep dualarım sizinle... Dikkat et kendine çok önemli günler tutunmaya çalışıyor yorma kendini sakın..
ayyyyyy yerim ben siziii.Allahım mutluluğunuzu daim etsin. sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
Tatlım darısı sana inşallah hadi bakalım güzel haberler sizden olsun
inşallah kuzummmm bende yumyumun kritik günlerindeyim. felaket bi sancım var kaç gündür. yumurtlamadandır diyodum ama idrar yolları galibapazartesi doktora gidicem
Kızlar nihayet zor da olsa kan testi vermeyi başardım. Değerim 27 çıktı Çarşamba özel doktoruma gidcem doktor çok yeni gebelik dedi hayırlısı inş Şuan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim olumsuz bişi demedi kızlar şu an şoktayım...
Kızlar nihayet zor da olsa kan testi vermeyi başardım. Değerim 27 çıktı Çarşamba özel doktoruma gidcem doktor çok yeni gebelik dedi hayırlısı inş Şuan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim olumsuz bişi demedi kızlar şu an şoktayım...
Canimm bnm de 37cikti ck yeni dedi. 2-3gun snra tekrar yaptralim. İnsallah bizimle miniklerimizz
Canım ben dün olmam gerekti olmadım duygularım baskın çıktı zor da olsa kan testi verdim saol canım inş darısı tüm isteyenlere
bat yarın veya öbür gün,dün idrar testim negatifti yaaa(((
kocişime evlilik yıldönümü hediyemi veremicemm((((
sevin sevin,zaten doktor da demiş yeni gebelik olduğu için düşük..hadi bakalım,topiğe bereket geldi sayenizde,darısı hepimize inşallah,
çoook tebrik ederim canım..
Âmin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin..Kızlar tebrik ediyorum cok sevindim hayırlı olsun darısı hepimizeeeeeeeeee
Canım tebrik ederim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza :))
Canım yum günlerini iyi değerlendir kaçırma inş tutar canım bu arada yum günlerinde toplam dört birliktelik olmuş bu ay çok umarsızlık yaparak oldu kısmet inş herkese öle bi umarsızlık düşer de hemen hamile kalırsınız çok sevinirim inş herkes hamile kalır...
Kiz ben sana sabah ne dedim.... allah'im cok sukur.. nasil sevindim bitanem.. insallah kat kat artar degerin..Saol canım inş Çarşamba tekrar özele gidcem Şuan çok farklı duygudayım kısmet inş değerim yükselir kızlar dua edin
Kan testne birlkte gittik canim haberi oldu yanibi kaybimiz oldugu icin tedrginiz ayni zamanda da musmutlu
o zaman o bırak yakını arkadaş bile değlmiş. salla gitsino kadar aramana bile değmez. sen mutluluğunu yaşamaya devam et. böyle insanlar için de üzme kendini hiç
Saol canım inş Çarşamba tekrar özele gidcem Şuan çok farklı duygudayım kısmet inş değerim yükselir kızlar dua edin
Canimm bnm de 37cikti ck yeni dedi. 2-3gun snra tekrar yaptralim. İnsallah bizimle miniklerimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?