Ablalarim beni dinleyen varmi
Canım senin kaç gün geçti
Kızlaarr son bir gün heycanlıyım çok çokheyecandan midem bulanıyor psikolojik adet ağrısı hafiften başladı bugece... İnşallah olmam inşallah dua edelim...
uyku tutmadı beni kızlar(
kimseciklerde yok.elaam msa siz açık gözüküyonuz
nasılsınz bakemm
ıyıym bebegm esım ıcerde fılm ızlyo bnde kek tarıflerne falan bakıyorum
Canım inşallah sende hamilesindir benim direk duygularım hareketteydi Rabbim sana ve tüm bu umutla bekleyen herkese nasip eder canım benim.Benim daha geçmedi canımm pazartesi olmam gerekiyor daha...umarım gelmez(dua et zeycanım
Âmin canım inşallah darısı tüm bekleyenlere olsun.Tebrik ederim canim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bebişin hep seninle olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun canımmm
Kiz ben sana sabah ne dedim.... allah'im cok sukur.. nasil sevindim bitanem.. insallah kat kat artar degerin..isminde silinmisti
Guzelim tebrikler.. ohhh.. masallah topik doldu tasti... allah'im kucagina almayi nasip etsin bebegim..
Canım benim çok şaşkınım valla çok değişik hala inanasım yok Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın onun içimde büyüyüşünü hissedebiliyorum. Hatırlar mı herkes bilmem bu tipine geçince dedim ki bebeğim bu defa gelcek dedim çünkü dua etmiştim tesbih duam ikisi kabul oldu inş diğer ikisine ay çok duyguluyum canım bu Arada bende hiç uyku yokk aman olmasın da çalışıyorum. Ay ne uzun oldu Rabbim herkese versin inşallah.
Canım benim çok şaşkınım valla çok değişik hala inanasım yok Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın onun içimde büyüyüşünü hissedebiliyorum. Hatırlar mı herkes bilmem bu tipine geçince dedim ki bebeğim bu defa gelcek dedim çünkü dua etmiştim tesbih duam ikisi kabul oldu inş diğer ikisine ay çok duyguluyum canım bu Arada bende hiç uyku yokk aman olmasın da çalışıyorum. Ay ne uzun oldu Rabbim herkese versin inşallah.
Bitanem benim seni cok iyi anliyorum bende hala saskinim.. benim ilk deger 20 cikmisti yani senin bebegin de daha 11 gunluk felan.. yerim ben onlari mini miniler.. allah'im korusun.. dikkat etmeye basla tatlim et elemiyosun.. agir kaldirmiyosun.. dinleniyosun.. stres yok.. Ceviz yiyosun sabahlari bide folik asit bir ay boyunca.. bebegin gelismesi icin iyi dedi bana doktor..
HErseyin hayirlisi allah'im kucagimiza almayi nasip etsin.. bende uyuyamadim.. dun dugune gitik biliyosun duramadim kalktim biraz oynadim.. bugun cok sancim var..
ayyyy coooook tebrik ederim canıııımbizim senle batlar aynıydı bende senden haber bekliyorum araştırıyorum topiği bulmak için benimde adet gelmedi hala ama 14. ve 15. gunlerde idrar testlerim hep negatif senin çıkmışmıydı idrarda ??
Canım ya şimdi çok kötü bişi oldu kahve leke geldi bi an bazayı kaldırmıştım ay inş bişi değildir değil mi
Kızlar nihayet zor da olsa kan testi vermeyi başardım. Değerim 27 çıktı Çarşamba özel doktoruma gidcem doktor çok yeni gebelik dedi hayırlısı inş Şuan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim olumsuz bişi demedi kızlar şu an şoktayım...
Canım 2 gün dielim normalde dün başlamış olması gerekti ben geciksinler hislerim kuvvetleşti bügünde olmadım o yüzden zor da olsa kan verdim idrar istedi ben de klasik test olcak die düşündüm yaptırmadım doktor dedi yaptıraydın zaten pozitif olcaktı dedi ama kadın doğum hastanesi çok alakasız...
Canım ya şimdi çok kötü bişi oldu kahve leke geldi bi an bazayı kaldırmıştım ay inş bişi değildir değil mi
cnm tebrik ederi.. lnsallah degerin artarak devam eder. degrin bana dusuk geldigi icin kac gunluk gecikmen var diye baktim. 2 gunluk gecikmede bu deger ciktiysa gec dollenme olmus dedim
eger gecikmen daha fazla olsaydi kimyasal diyecektim cunku.
sen neden bazayi kaldiriyorsun ki... artik boyle seyler yapmaman lazim. yatip dinlen cnm. dr.da gitsen suan sana ilac vs vermezler cunku henuz cok kicuk ve kese vs yok ortada. bu nedenle iyice dinlen. yatman sart yani. mumkunse bugun sadece wc icin kalk yerinden
cnm devamı gelmediği ve sancıların olmadığı sürece sorun olmaz ama sen yinede yat dinlen bi süre
Cutecim çok teşekkür ederim bu keke normal mi çok canım sıkıldı su gibi indi ya inş bişi değildir bi sürü iş var daha kahvaltı edicem lekeyi görünce hemen uzandım inş geçicidir. Bu arada sen nasılsın minik bebiş nasıl iyisiniz değilmi?
cnm. sakin is yapma..birak hersey kalsin. esin yapsin yada...
aslinda lekeler yada kanamalar bir sorun oldugunu gosterse de her zaman sorun olacaka diye de bir kural yok cnm.
kendimden ornek vermem en dogrusu sanirim. ilk bebekte 5. haftada basladi 8+3 e kadar devam etti be dustu.
ikinci de hic birsey yoktu. 8+1 de leke geldi akintiyla. hemen gittim. ne yazimki gelisimi durmus ve alindi
3. de yani simdiminde yine 6. hafatada leke geldi. dustu diye gittim sukur yasiurmus. yaklasik 6 gun devam etti be sonra kesildi.
yani belli olmuyor canim benim. dinlenmekten baska caren yok. bol su ic. cinsel iliski yasak. eger miktari artar yada rengi kirmiziya donerse dr.a git mutlaka.
biz simdilik iyiyiz cok sukur. bakalim randevuyu bekliyrm. ama surekli yatarak hamilelik gecirmek zormus.
allah korusun canim dikkat et... cute ablayi dinle sen..Canım ya şimdi çok kötü bişi oldu kahve leke geldi bi an bazayı kaldırmıştım ay inş bişi değildir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?