Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gözün aydın cnm kan testini nerde yaptirdin acilden fln oluyor mu

günayydınn kızlarrr geçmişi şimdi okudum 2 hamişimiz varmışşşşş evlımutlu ve zeycan sizi tebrik ediyorum kızlaarrr allah sagsalım kucaklarınıza almayı nasıp etsin inşallahh... zeycanımmm leken varmışşş... bu zamanlarda bol bol dınlen... degerın umarım dahada yukselır... dıkkat et canım kendinee tebrikk ediyorummmm............

gözün aydın cnm kan testini nerde yaptirdin acilden fln oluyor mu
Saol canım kadın doğum hastanesinde yaptırdım zor da olsa...
Teşekkürler canım hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız sen nasılsın bebek nasıl.?

Saol canım kadın doğum hastanesinde yaptırdım zor da olsa...

Teşekkürler canım hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız sen nasılsın bebek nasıl.?

amiin canım inşallaaahhhhhhhhh..... ben ıyıyım bebişimin pıtpıtına son4 kaldı teyzesiiii çookkk heyecanlıyım umarımm duyarızzz o kadar karısıgım kı bı an once gelsın gecsın ıstıyorumm artııkkk.... dun eşım oylesıne başını karnıma koydu... sonra bana dedıkı sesler duyuluyo dıye bende nası yanı dedım oda pıt pıt dıe ses gelıyooo daha once boyle bır ses yoktu dedı... ayy o öyle diyince nasıl oldum anlatamam... keşke bende duysam dedimmm.... umarımm öyledır bebişimiz babasına merhabamı dedi acabaaa... bilmem artıkkkk.....

yAA acilden mi yaptilR tatil ya o yüzden soruyorum. Bn de istesem yaparlar mi acaba beklemek Ck zor yAA
Evet canım aciline gittim doktora adetim 3 gün geçti dedim midem bulantım var şüpheleniyorum ilaç alamıyorum dedim adam çıkmaz dedi ben istiyorum kan testi dedim ısrar edince yaptı kan testi .. Özel hastane ücretli canım devlette yapmıyormuş tek kadın doğum yaptı yani yoksa yarını bekle özel poliklinikte git canım.

Ay ya Rabbim ne hoş ve duygulu bi tablo inş sende sağlıkla duyarsın canım darısı bana olur... Biraz canım sıkıldı ama hayırlısı Verende Rabbim alanda razıyım herşeyine

inşallahh canımm beniimmm gönlünü ferah tut...........

panik yapma cnm. ben sizlerin paniklemeniz icin degil de her duruma kendinizi hazirlmaniz icin direk yaziyrm. eskiden acaba uzermiyim diue dogruyu yazmiyrdum ama o zaman da daha cok uzuluyorlardi. onun icin dogruyu yazmak istedim cnm.
bemce adet olma ihtimalin var. ama soyleki ya bir daha leke olmamali ya da ilk olandan daha az olmali aklinda olsun cnm.
sorun olacagini sanmiyrm sen de cunku tam adet donemin. muhtemelen ustune gorme dedikleri. yarin kan versen iyi olur ama cnm artisi gorebilmek icin. zaten dr.un da aynisini isteyecek.

Anladım canım teşekkür ederim hayırlısı bakalım saol canım çarşambayı bekliycem bakalım hayırlısıyla inş

Kizlaaar tebrik esen herkese cooook tesekkur ederim darisi basinizaaa. İnsallah bu kez yarim kalmaz sevincimm

On dört gün çok uzun bir zaman canım nasıl test yapmadan durdun? Ben bir gün geçse hemen yaparım. Eğer kist vs gibi bir sorunun yoksa büyük ihtimalle hamilesin. İnşallah hamilesindir :)

hayr bir sıkıntım yok ama yeni kürtaj olmuştum.. korunmadım hiç dün annemlerden döndüm yarın randevum var gidecem doktora bakalm ne diyecek.. bugün yirmi gün oldu gecikeli.. kan değerlerim hala inmemiştir diye teste güvenip yapmadım hiç.. ama karnımda acayip bi ağırlık var.. ara ara ağrılarmda oluyor inşallah hamileyimdir yaa

Bende kurtajdan sonra hic korunmadim canim bugun tam 2ay oldu dun hamile oldugumu ogrendm insallah sende hamilesndrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…