Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende kurtajdan sonra hic korunmadim canim bugun tam 2ay oldu dun hamile oldugumu ogrendm insallah sende hamilesndrr
bebekimmmm cnmnm coookkk tebrik ederim rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin cooookkkkk sevindim zeycanimada cok uzuldum

darisi basimiza inss

kızlar eğer bu ay hamile kalamazsam bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum. yine aranızda olurum ama korunucam. çok tuhaf bi şekilde kilo alıyorum son iki aydır. korkmaya başladım 15 kilo aldım nerdeyse. o kadar da dikkat ediyorum ama bana mısın demiyo. bi problem olmalı. doktora gidicem diyet spor ne gerekiyorsa artık. gerekirse ilaç kullanıcam. zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum

ben de regl oldum birkaç saat önce, tam gününde..
dün ve çarşamba yaptıgım testleri düşününce bir daha gecikmeden test yapmamaya karar verdim..

ovulasyon testlerine göre elimizden geleni yaptık ama nasip değilmiş

naber kızlar nasılsınız benim dandik internet hızımdan dolayı geçmişi okuyamıyorum fazla
yanlız düşünüyorum düşünüyorum olurunu bulamıyorum eğer bu ay hamile çıkarsam ilkinden daha fazla şaşırıcam

Canim nolsun iyiyiz biz... Yegenin soruyo yaa miss cat teyzem ne zaamn test yapicak diye .... Ee hadi artik atesede masallah !

Gecmis olsun cnim ne kadar aglasakta uzulsekte elimizden gelen bisey yok... Herseyin hayirlisi... Bol sabir bol dua ve calismalara devam...

Canim nolsun iyiyiz biz... Yegenin soruyo yaa miss cat teyzem ne zaamn test yapicak diye .... Ee hadi artik atesede masallah !

yerim ben o bıdığııı cnm ben adet günümde ve sonraki gün idrar testi yaptım bişe çıkmadı ama hala adette gelmedi yanlız aklıma ne geldi ben bu ay 25mg tiroid hapı kullanmaya başladım o adet düzensizliği yaparmı acaba??? :26:

Canim bilmiyorum tiroid hapi sey yaparmi ama bende idrar testinde negatifi gordum biliyosun atesim hep yuksek oldugu icin suphelendim insallah senin icin de oyle olur surpriz olur melegin... Kana gitsene artik..

Canim bilmiyorum tiroid hapi sey yaparmi ama bende idrar testinde negatifi gordum biliyosun atesim hep yuksek oldugu icin suphelendim insallah senin icin de oyle olur surpriz olur melegin... Kana gitsene artik..
bebeciiiiiimmmmmmmm senide coooooooooookkkkk tebrik ederim saglikla al kucagina insss inan cooookkk sevindim canim benim.... smile yapamiyorum kocisin telinden bakiyorumda halayini sonra cekicem soz

bebeciiiiiimmmmmmmm senide coooooooooookkkkk tebrik ederim saglikla al kucagina insss inan cooookkk sevindim canim benim.... smile yapamiyorum kocisin telinden bakiyorumda halayini sonra cekicem soz

şekerim hiç özlenmedim herhalde ben yaaa, çok şey de kaçırmışım zaten...napıyosun?

Allah razi olsun amin amin bitanem darisi isteyen herkese insallah... Kiz bende slimli yapamiyorum telden giriyorum... Optmmm halayimi bekliyorum
şekerim hiç özlenmedim herhalde ben yaaa, çok şey de kaçırmışım zaten...napıyosun?

Teyzesiii sen ne tapiyosun yegenim nasil ?

Allah razi olsun amin amin bitanem darisi isteyen herkese insallah... Kiz bende slimli yapamiyorum telden giriyorum... Optmmm halayimi bekliyorum

Teyzesiii sen ne yapiyosun yegenim nasil ?

bitAnem bu yazdigini okuyunca gozlerim yasarsi babasina merhaba dmistir insallah bende esime o duyguyu yasatmak istiyorum artik isyas etmiyorum ama artik cok doldum iiyice cok iatiyorum coookkkkk gelsin artik shayirlisiyla saglikli bi sekilde icim aciyo artik offff :'( :'(

ayyyy ozlemezmiyim balim yaaaaaa benim netimde sorun var giremiyorum bugun kocis evde onun telden baktim....sen nasilsin anlat gezdin mi tatil nasil gectiii bebisimiz nasil

Teyzesiii sen ne tapiyosun yegenim nasil ?
ayy bebecinmm yaaa cok dua et banada

arkadaslR bugun kan testi yaptirdim.. 1369.78 cikti. diktor. hamilesin dedi... ailelere haber vermek icin erken mi acaba br de degerle ilgili olarak tecrubeli arkadaslar yardimci olur musunuz nasil acaba

üzülme canımm benım allaha dua et bol bol nasıp eder sanada inşallahhh.... bende ilk denemede olmayınca ve eşiminde çok uzuldugunu gorunce melegımın gelmesi için her sabah ezanında hep dua ettim... meleğim artık gelsin diyee... nasipmişki meleğimm bize geldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…