bebekimmmm cnmnm coookkk tebrik ederim rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin cooookkkkk sevindim zeycanimada cok uzuldumBende kurtajdan sonra hic korunmadim canim bugun tam 2ay oldu dun hamile oldugumu ogrendminsallah sende hamilesndrr
İnşallah canım Rabbim herkese nasip eder çok şaşkınım hayırlısı bakalım...
Zeycancım ne oldu canim cok merak ettim.iyi haberler ver insallahCanım sanırım bu mutluluk kısa sürecek sabah lekeydi şimdi kanla karışık leke çok üzgünüm
Canım sanırım bu mutluluk kısa sürecek sabah lekeydi şimdi kanla karışık leke çok üzgünüm
naber kızlar nasılsınız benim dandik internet hızımdan dolayı geçmişi okuyamıyorum fazla
yanlız düşünüyorum düşünüyorum olurunu bulamıyorum eğer bu ay hamile çıkarsam ilkinden daha fazla şaşırıcam
ben de regl oldum birkaç saat önce, tam gününde..
dün ve çarşamba yaptıgım testleri düşününce bir daha gecikmeden test yapmamaya karar verdim..
ovulasyon testlerine göre elimizden geleni yaptık ama nasip değilmiş
Canim nolsun iyiyiz biz... Yegenin soruyo yaa miss cat teyzem ne zaamn test yapicak diye .... Ee hadi artik atesede masallah !
yerim ben o bıdığıııcnm ben adet günümde ve sonraki gün idrar testi yaptım bişe çıkmadı ama hala adette gelmedi yanlız aklıma ne geldi ben bu ay 25mg tiroid hapı kullanmaya başladım o adet düzensizliği yaparmı acaba??? :26:
bebeciiiiiimmmmmmmm senide coooooooooookkkkk tebrik ederim saglikla al kucagina insss inan cooookkk sevindim canim benim.... smile yapamiyorum kocisin telinden bakiyorumda halayini sonra cekicem sozCanim bilmiyorum tiroid hapi sey yaparmi ama bende idrar testinde negatifi gordum biliyosun atesim hep yuksek oldugu icin suphelendim insallah senin icin de oyle olur surpriz olur melegin... Kana gitsene artik..
bebeciiiiiimmmmmmmm senide coooooooooookkkkk tebrik ederim saglikla al kucagina insss inan cooookkk sevindim canim benim.... smile yapamiyorum kocisin telinden bakiyorumda halayini sonra cekicem soz
Allah razi olsun amin amin bitanem darisi isteyen herkese insallah... Kiz bende slimli yapamiyorum telden giriyorum... Optmmm halayimi bekliyorumbebeciiiiiimmmmmmmm senide coooooooooookkkkk tebrik ederim saglikla al kucagina insss inan cooookkk sevindim canim benim.... smile yapamiyorum kocisin telinden bakiyorumda halayini sonra cekicem soz
şekerim hiç özlenmedim herhalde ben yaaa, çok şey de kaçırmışım zaten...napıyosun?
Allah razi olsun amin amin bitanem darisi isteyen herkese insallah... Kiz bende slimli yapamiyorum telden giriyorum... Optmmm halayimi bekliyorumbebeciiiiiimmmmmmmm senide coooooooooookkkkk tebrik ederim saglikla al kucagina insss inan cooookkk sevindim canim benim.... smile yapamiyorum kocisin telinden bakiyorumda halayini sonra cekicem soz
şekerim hiç özlenmedim herhalde ben yaaa, çok şey de kaçırmışım zaten...napıyosun?
amiin canım inşallaaahhhhhhhhh..... ben ıyıyım bebişimin pıtpıtına son4 kaldı teyzesiiii çookkk heyecanlıyım umarımm duyarızzz o kadar karısıgım kı bı an once gelsın gecsın ıstıyorumm artııkkk.... dun eşım oylesıne başını karnıma koydu... sonra bana dedıkı sesler duyuluyo dıye bende nası yanı dedım oda pıt pıt dıe ses gelıyooo daha once boyle bır ses yoktu dedı... ayy o öyle diyince nasıl oldum anlatamam... keşke bende duysam dedimmm...umarımm öyledır bebişimiz babasına merhabamı dedi acabaaa... bilmem artıkkkk.....
ayyyy ozlemezmiyim balim yaaaaaa benim netimde sorun var giremiyorum bugun kocis evde onun telden baktim....sen nasilsin anlat gezdin mi tatil nasil gectiii bebisimiz nasilşekerim hiç özlenmedim herhalde ben yaaa, çok şey de kaçırmışım zaten...napıyosun?
ayy bebecinmm yaaa cok dua et banadaAllah razi olsun amin amin bitanem darisi isteyen herkese insallah... Kiz bende slimli yapamiyorum telden giriyorum... Optmmm halayimi bekliyorum
Teyzesiii sen ne tapiyosun yegenim nasil ?
bitAnem bu yazdigini okuyunca gozlerim yasarsi babasina merhaba dmistir insallah bende esime o duyguyu yasatmak istiyorum artik isyas etmiyorum ama artik cok doldum iiyice cok iatiyorum coookkkkk gelsin artik shayirlisiyla saglikli bi sekilde icim aciyo artik offff :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?