üzülme canımm benım allaha dua et bol bol nasıp eder sanada inşallahhh.... bende ilk denemede olmayınca ve eşiminde çok uzuldugunu gorunce melegımın gelmesi için her sabah ezanında hep dua ettim... meleğim artık gelsin diyee... nasipmişki meleğimm bize geldiii
Tebriklr degerin gayet iyi bence haber verebilirsiniz tabi siz bilirsiniz hayirlisi olsun saglikli bir gebelik gecirmenizi dilerim adet ne kadar gecti yaptirdiniz telden yaziyorum kusura bakmayin cok zor burdan yazmak benim beklenmeyen adete son 3 gun insallah gelmez gelmeyesiceler :)arkadaslR bugun kan testi yaptirdim.. 1369.78 cikti. diktor. hamilesin dedi... ailelere haber vermek icin erken mi acaba br de degerle ilgili olarak tecrubeli arkadaslar yardimci olur musunuz nasil acaba
Hayırlısı buymus üzmeyin kendinizi benimde basimdan gecti sagliksiz bir bebek oldugu icin vücud atiyormus insallah bundan sonrasi saglikli olur allaha emanet olunCanım sanırım bu mutluluk kısa sürecek sabah lekeydi şimdi kanla karışık leke çok üzgünüm
Bende kurtajdan sonra hic korunmadim canim bugun tam 2ay oldu dun hamile oldugumu ogrendminsallah sende hamilesndrr
Eki Görüntüle 833680 kizlaaar iste testimilk once kanda cikti gerci ama evde ne kadar test varsa yapcam demistim cift cift gormek icin
cnm tebrik ederim, inşallah bizede nasip olur cift çizgiyi görmek, sağ salim kucağına alırsın inşallah adetin geçmişmiydi??
Tesekkur ederm canim insallah hepimizin kucaklari dolar. Ben iki ay once kurtaj oldum zaten bi ay azaz kanamam oldu sonra adet olmadim tahmne gore iki ucl haftalik falan
Canım sanırım bu mutluluk kısa sürecek sabah lekeydi şimdi kanla karışık leke çok üzgünüm
Tesekkur ederm canim insallah hepimizin kucaklari dolar. Ben iki ay once kurtaj oldum zaten bi ay azaz kanamam oldu sonra adet olmadim tahmne gore iki ucl haftalik falan
canımm benim üzmee kendini bende bu ay aynı şeyi yaşadım kimyasal gebelikmiş(( üstelik kendimide cok hazırlamıştım ve tüm hamilelik belirtilerim vardı dünden beri kanamam var ve göğüslerim falan ağrısı kalmadı artık ilaclarda geciştiriyorum doktorum bana majezik icebilirsin dedi gercekten cok sancılı ve ağrıyı kesiyor.inş diğer aya hamiş oluruz bitanem seni cok iyi anlıyorum.kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalınıyormuş öyle yazmışlar üzülmek yok bebişlerimize en kısa zamanda kavuşucaz inş canımm
Canım evet hayırlısı böyleymiş hiç böle acı çekmemiştim dayanılmaz bi sancım var ağrım çok şiddetli ağlıyorum ama elden bişi gelmiyor hayırlısı böleymiş
zeycan 27 gerçekten üzüldüm ama nasip böyleymiş hem bizim hayır bildiğimizde şer,şer bildiğimizde hayır vardır. Rabbim sabır versin.İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.
Eki Görüntüle 833680 kizlaaar iste testimilk once kanda cikti gerci ama evde ne kadar test varsa yapcam demistim cift cift gormek icin
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim RAbbimin hikmeti üzgünüm sadece ama gelip geçici Rabbim sağlık verir inş herşeyim başı sağlık Şuan çok iyim Ruhen merak etmeyin beni olur mu iyi ki varsınız...
zeycancim cok üzüldüm.Rabbim verdiğindede vermedigindede vardir bir hayir.gecmis olsun canim üzulme sen ve eşin iyi saglikli olduktan sonra çookkkk yigenimiz olur.sabir ve ve dua yazmaktan baska bir yardimimiz olmuyor ama yaninda olmasakta seninleyiz canim öptum.Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim RAbbimin hikmeti üzgünüm sadece ama gelip geçici Rabbim sağlık verir inş herşeyim başı sağlık Şuan çok iyim Ruhen merak etmeyin be olur mu iyi ki varsınız...
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim RAbbimin hikmeti üzgünüm sadece ama gelip geçici Rabbim sağlık verir inş herşeyim başı sağlık Şuan çok iyim Ruhen merak etmeyin beni olur mu iyi ki varsınız...
kızlar en son agustosta regl oldum... bekledımgecen hafta ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgıyı goremedım bende doktorumu aradım tarlusalı al dedı onu da kullanıyorum daha kanama falan yok... hamileysem ıdrarda cıkmama olasılıgı var mı kı..yada benım ıkıncı cızguyı gorememe acaba sımdı ılacıda kullanıyorum aklım karsıık anlayacagınız nedersınızı:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?