Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah bundan sonrakilere saglik versin canim benim
Gebe kalmanda problem yok sukur
Eli kulaginda demekki .ins.onumuzdeki ay sikica tutunur bebisinn

canım bi kan testi yaptırmadan niye başladın ki ilaca? en azından bi ultrasonla falan bakılsaydın. daha önce de olurmuydu böyle gecikme?

evet canım her ayım boyle benım elım yuregımde.. cok ıstıyorumanne olmayı ama her ay husran... doktor basla deyınce bende başladım ama tereddut etmeden de duramıyorum..

Canim doktora bi gorun bakalim ona gore hareket edersin
Hamileliktede kilo aliniyo malum ona gore hesapp yapmak lazim
Uygun bir diyetle halledilebilecek biseydir umarim

Canim doktora bi gorun bakalim ona gore hareket edersin
Hamileliktede kilo aliniyo malum ona gore hesapp yapmak lazim
Uygun bir diyetle halledilebilecek biseydir umarim

inşallah canım yaa. insan iki günde 5 kilo alır mı. giderek artıyo ve çok korkmaya başladım. tam yumurtlama dönemim ama bıraktık çalışmayı falan bi doktors gidicem bu hafta

canım benim tebrikler.. :)) bak rüyanda beni hamile gçrdün kendin hamile çıktınv:) Allahım saglıka kucağına almayı nasip etsin :))

Canimmm tesekkurler insallah hep birlkte doldururz kucaklarmzi bi kac ay arayla braz tedrgnlik var insallah bu kez saglikla dogup buyudugunu goruruz

inşallah canım yaa. insan iki günde 5 kilo alır mı. giderek artıyo ve çok korkmaya başladım. tam yumurtlama dönemim ama bıraktık çalışmayı falan bi doktors gidicem bu hafta
Iki gunde bes kilo alinir mi kizzSen vakit kaybetmeden git doktora tiroide bakarlar buyuk ihtimalleStres felan mi yaptin cnm noldu boyle

canım bende anıden kılo alanlardanım... dıyetısyene yonlendırdı doktorum dıyete basladım.. sen gene 5 kılo almısın ben yaklasık 13 kılo aldım.. pkodan dedıler .. çalışmayı bızde aralıklarını uzattık... hormonların normal cıkacak ınsallah benımkıler normal cıkmıştı.. yuregını ferah tut

kuzum ben toplamda 15 kilo aldım. bu 15 kilonun 5ini son iki günde aldım bende gittim diyetisyene ama bi sonuç alamadım. diyet yapamıyorum ben bi gidicem endokrine. tiroid şeker ne varsa baksınlar artık

Son düzenleme:
Iki gunde bes kilo alinir mi kizzSen vakit kaybetmeden git doktora tiroide bakarlar buyuk ihtimalleStres felan mi yaptin cnm noldu boyle

gidicem bebeğim yaa. şu bebiş mevzusunda çok stres yaptım galiba çünkü 2 aydır deniyoruz ben de kiloları bu 2 ayda aldm

kuzum ben toplamda 15 kilo aldım. bu 15 kilonun 5 ini on iki günde aldım bende gittim diyetisyene ama bi sonuç alamadım. diyet yapamıyorum ben bi gidicem endokrine. tiroid şeker ne varsa baksınlar artık
ıtt

bende gıttım onların hepsıne bakıldı temız cıktı umarım sneınkı de oyle olur canmmm

Canim bilmiyorum tiroid hapi sey yaparmi ama bende idrar testinde negatifi gordum biliyosun atesim hep yuksek oldugu icin suphelendim insallah senin icin de oyle olur surpriz olur melegin... Kana gitsene artik..

cnm senin çalışmalar yeterliymiş demekki benim en son 19unda var ondan sonra taa 26sında var yanii olmamasıda muhtemel gözüküyor çünkü 18indeki yumyumu tuttursak çıkardı idrarda

ins hayirlisiyla adet olmazsin cnm.... Bn de telden gryrm brz sikintili... bnm adetim 15 i civariydi. bgn yaptirdm tahlili... yalniz lekelenme oluyor ona BRZ kafami takiyorum... bir sikinti yoktur ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…