Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim RAbbimin hikmeti üzgünüm sadece ama gelip geçici Rabbim sağlık verir inş herşeyim başı sağlık Şuan çok iyim Ruhen merak etmeyin beni olur mu iyi ki varsınız...
canım bi kan testi yaptırmadan niye başladın ki ilaca? en azından bi ultrasonla falan bakılsaydın. daha önce de olurmuydu böyle gecikme?
kızlar eğer bu ay hamile kalamazsam bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum. yine aranızda olurum ama korunucam. çok tuhaf bi şekilde kilo alıyorum son iki aydır. korkmaya başladım 15 kilo aldım nerdeyse. o kadar da dikkat ediyorum ama bana mısın demiyo. bi problem olmalı. doktora gidicem diyet spor ne gerekiyorsa artık. gerekirse ilaç kullanıcam. zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum
tebrik ederim cnm.. saglicakla kucagina alirsin insallah..
Kizlaaar tebrik esen herkese cooook tesekkur ederimdarisi basinizaaa. İnsallah bu kez yarim kalmaz sevincimm
Canim doktora bi gorun bakalim ona gore hareket edersin
Hamileliktede kilo aliniyo malum ona gore hesapp yapmak lazim
Uygun bir diyetle halledilebilecek biseydir umarim
evet canım her ayım boyle benım elım yuregımde.. cok ıstıyorumanne olmayı ama her ay husran... doktor basla deyınce bende başladım ama tereddut etmeden de duramıyorum..
canım benim tebrikler.. :)) bak rüyanda beni hamile gçrdün kendin hamile çıktınv:) Allahım saglıka kucağına almayı nasip etsin :))
Iki gunde bes kilo alinir mi kizzSen vakit kaybetmeden git doktora tiroide bakarlar buyuk ihtimalleStres felan mi yaptin cnm noldu boyleinşallah canım yaa. insan iki günde 5 kilo alır mı. giderek artıyo ve çok korkmaya başladım. tam yumurtlama dönemim ama bıraktık çalışmayı falanbi doktors gidicem bu hafta
inşallah canım yaa. insan iki günde 5 kilo alır mı. giderek artıyo ve çok korkmaya başladım. tam yumurtlama dönemim ama bıraktık çalışmayı falanbi doktors gidicem bu hafta
ay kıyamam canım yaaeğer hep böyle oluyosa dinle doktorunu :44:
ne yapacagımı bılmez haldeyım kullanmadıgım sey kalmadı... ama klomene falan başlamadık kasımda gel demıstı artık o zaman başlayacak herhalde.. sadece folık plus kullanıyorum su anda.. [/QUOTE
Ne kadar suredir deniyorsunuz canim bebisi
Esin ve sende bir problem varmi
canım bende anıden kılo alanlardanım... dıyetısyene yonlendırdı doktorum dıyete basladım.. sen gene 5 kılo almısın ben yaklasık 13 kılo aldım.. pkodan dedıler .. çalışmayı bızde aralıklarını uzattık... hormonların normal cıkacak ınsallah benımkıler normal cıkmıştı.. yuregını ferah tut
Iki gunde bes kilo alinir mi kizzSen vakit kaybetmeden git doktora tiroide bakarlar buyuk ihtimalleStres felan mi yaptin cnm noldu boyle
ne yapacagımı bılmez haldeyım kullanmadıgım sey kalmadı... ama klomene falan başlamadık kasımda gel demıstı artık o zaman başlayacak herhalde.. sadece folık plus kullanıyorum su anda.. [/QUOTE
Ne kadar suredir deniyorsunuz canim bebisi
Esin ve sende bir problem varmi
yaklasık 9 aydır canım... yok canım ıkımızde de sıkıntı tek sıkıntımız benım pko( :43 testlerımın hepsı yaıldı
ıttkuzum ben toplamda 15 kilo aldım. bu 15 kilonun 5 ini on iki günde aldımbende gittim diyetisyene ama bi sonuç alamadım. diyet yapamıyorum ben bi gidicem endokrine. tiroid şeker ne varsa baksınlar artık
yaklasık 9 aydır canım... yok canım ıkımızde de sıkıntı tek sıkıntımız benım pko( :43 testlerımın hepsı yaıldı
Vakti var demekki canim valla bi yolu olsada bilsek yapsak.
Elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmis canim
Ben 13.ayimi devirdim.bir problemde yok anlamadim niye.deli gibi de yumurtlama takibi felan ne varsa yapiyorum
Olmuyor olmuyorr
ıtt
bende gıttım onların hepsıne bakıldı temız cıktı umarım sneınkı de oyle olur canmmm
Canim bilmiyorum tiroid hapi sey yaparmi ama bende idrar testinde negatifi gordum biliyosun atesim hep yuksek oldugu icin suphelendim insallah senin icin de oyle olur surpriz olur melegin... Kana gitsene artik..
Tebriklr degerin gayet iyi bence haber verebilirsiniz tabi siz bilirsiniz hayirlisi olsun saglikli bir gebelik gecirmenizi dilerim adet ne kadar gecti yaptirdiniz telden yaziyorum kusura bakmayin cok zor burdan yazmak benim beklenmeyen adete son 3 gun insallah gelmez gelmeyesiceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?