Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaslR bugun kan testi yaptirdim.. 1369.78 cikti. diktor. hamilesin dedi... ailelere haber vermek icin erken mi acaba br de degerle ilgili olarak tecrubeli arkadaslar yardimci olur musunuz nasil acaba

tebrik ederim. degerin mukemmel cnm. iki gun sonra vajinal dort gun sonra da karindan ultrasonla keseni gorebilirsin.

Eki Görüntüle 833680 kizlaaar iste testim ilk once kanda cikti gerci ama evde ne kadar test varsa yapcam demistim cift cift gormek icin

hayirli olsun cnm. insallah degerin guzel artar.

ins hayirlisiyla adet olmazsin cnm.... Bn de telden gryrm brz sikintili... bnm adetim 15 i civariydi. bgn yaptirdm tahlili... yalniz lekelenme oluyor ona BRZ kafami takiyorum... bir sikinti yoktur ins...

hayırlısı cnm lekelenmen yoğunlaşmadığı müddet kafaya takma ama tabki doktoruna muhakkak görün kontrol altında olmalısın ben temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım adetimden 3 gün sonra bende kan testi yaptırdım değerim 53 idi çok düşük dedi doktorum 2 gün sonra tekrarlttım 142 çıktı yine düşük dedi ve yarın da sancılı bi şekilde kanamam başlamıştı çok üzülüştüm sevinmem uzun sürmedi yanii ama senin değerin çok iyi görünüyor iyi düşün iyi olsun kafaya takma dinlen bol bol eğer mümkünse sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim

iyi aksamlar topik anasi iyiyiz sukur sen nasilsin? p.tesi sendromu 9 gunluk tatilden sonra :-(
Sorma sorma bizde yoldayız dönüyoruz inş tel den giriyorum internete sizde haberler var maaşallah eve dönelim liste kabarık düzelecek,yaa dua edelim birbirimize ben bu aydan azıcık ümitliyim inş olur hepimizin

kızlaaaaaaarrr
birileri varsa bi cvp atıversin bana bu kanda gebelik testi ne kadar oluyor tahminen özel hastanede ?

Sorma sorma bizde yoldayız dönüyoruz inş tel den giriyorum internete sizde haberler var maaşallah eve dönelim liste kabarık düzelecek,yaa dua edelim birbirimize ben bu aydan azıcık ümitliyim inş olur hepimizin

hayirli yolculuklar canim. insallah bu ay dolmayan gobisler dolacak dualarim hepinizle.

canim hastaneden hastaneye degisiyor 25-100 arasi benim sordugum hastaneler ben 25 yaptirmistim..

hmm ok 100 çokmuş kız bizinki sadece poliklinik yataklı hastane değil tahminen dediğin fiyattadır ozaman salı günüe yaptırmayı düşünüyorum bakalım

Canım evet hayırlısı böyleymiş hiç böle acı çekmemiştim dayanılmaz bi sancım var ağrım çok şiddetli ağlıyorum ama elden bişi gelmiyor hayırlısı böleymiş

Canım benim bence gelecek ay kalacaksın içime öyle doğuyor kimyasal geçirenler daha kolay kalıyormuş biliyorsun.. rahatça ilacını iç ..hopla zıpla 1 ay daha :) üzme kendini.. hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..

Kızlar yarın adet günüm .. gündüz pek ağrım yoktu şimdi başladı ağrılar arttı.. Bugün markette alışveriş yaparken belimin sağ tarafına bıçak saplantı ama adımımı zor attım ilk kez böyle oluyor .. Bacağıma vurdu adet ağrısı gibi değil batar gibi. Bir süre battı geçti. Biraz önce de açık sarı yapışkan çok az bir akıntı geldi aynı yumurtlama dönemi gibi..Allahım inşallah gelmez kırmızılar.. Allah hepimizin için hayırlısını versin canlarım ..

inşş gönlünüzden geçenler gerçek olur hayırlısıyla

Âmin canım inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasip eder inş..

Canım g.olsun ne kadar üzülme desek de insanın elinde değil ama en azından hamile kalabiliyor sun biz her zaman Allah tan hep hayırlı sağlıklı bebişler istiyoruz demek hayırlısı böyleymiş morelini yüksek tut iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun Allah ın izniyle tekrardan çalışmalara devam toprağım inşallah önümüzdeki ay hayırlı güzel haberlerini alırız

canım günaydın.....inşallah öle olur sağlık çok önemli gerçekten hayırlısı böleymiş razıyım..sen nasılsın sende durumlar ne_???

toprağım günaydın...canım hakkımızdan hayırlısı böleymiş Rabbime şükürler olsun inş. herkes sağlıla kucağına alır şuan moral olarak da iyim saol canım benim..

Canim kesn mi kimyasal olduguu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…