arkadaslR bugun kan testi yaptirdim.. 1369.78 cikti. diktor. hamilesin dedi... ailelere haber vermek icin erken mi acaba br de degerle ilgili olarak tecrubeli arkadaslar yardimci olur musunuz nasil acaba
Eki Görüntüle 833680 kizlaaar iste testimilk once kanda cikti gerci ama evde ne kadar test varsa yapcam demistim cift cift gormek icin
Vakti var demekki canim valla bi yolu olsada bilsek yapsak.
Elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmis canim
Ben 13.ayimi devirdim.bir problemde yok anlamadim niye.deli gibi de yumurtlama takibi felan ne varsa yapiyorum
Olmuyor olmuyorr
bizd 1yildir istiyoruz yok hic bi problemde yok esimdede bendede Allahtan diyoruz bizd wakti zamanimni bekliyo dmekki diyip awutuyoru kensimizi ama gelsin artikk gelsinnnnnnn :-(
ins hayirlisiyla adet olmazsin cnm.... Bn de telden gryrm brz sikintili... bnm adetim 15 i civariydi. bgn yaptirdm tahlili... yalniz lekelenme oluyor ona BRZ kafami takiyorum... bir sikinti yoktur ins...
Saol ablaasende nasil durumlar testn pozitifti doktora gittin mi
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Sorma sorma bizde yoldayız dönüyoruz inş tel den giriyorum internete sizde haberler var maaşallah eve dönelim liste kabarık düzelecek,yaa dua edelim birbirimize ben bu aydan azıcık ümitliyim inş olur hepimiziniyi aksamlar topik anasi iyiyiz sukur sen nasilsin? p.tesi sendromu 9 gunluk tatilden sonra :-(
Sorma sorma bizde yoldayız dönüyoruz inş tel den giriyorum internete sizde haberler var maaşallah eve dönelim liste kabarık düzelecek,yaa dua edelim birbirimize ben bu aydan azıcık ümitliyim inş olur hepimizin
kızlaaaaaaarrr
birileri varsa bi cvp atıversin bana bu kanda gebelik testi ne kadar oluyor tahminen özel hastanede ?
canim hastaneden hastaneye degisiyor 25-100 arasi benim sordugum hastaneler ben 25 yaptirmistim..
Canım evet hayırlısı böyleymiş hiç böle acı çekmemiştim dayanılmaz bi sancım var ağrım çok şiddetli ağlıyorum ama elden bişi gelmiyor hayırlısı böleymiş
Kızlar yarın adet günüm .. gündüz pek ağrım yoktu şimdi başladı ağrılar arttı.. Bugün markette alışveriş yaparken belimin sağ tarafına bıçak saplantı ama adımımı zor attım ilk kez böyle oluyor .. Bacağıma vurdu adet ağrısı gibi değil batar gibi. Bir süre battı geçti. Biraz önce de açık sarı yapışkan çok az bir akıntı geldi aynı yumurtlama dönemi gibi..Allahım inşallah gelmez kırmızılar.. Allah hepimizin için hayırlısını versin canlarım ..
tebrik ederim. degerin mukemmel cnm. iki gun sonra vajinal dort gun sonra da karindan ultrasonla keseni gorebilirsin.
hayirli olsun cnm. insallah degerin guzel artar.
Âmin canım inşallah Rabbim herkese hayırlısını nasip eder inş..
canım günaydın.....inşallah öle olur sağlık çok önemli gerçekten hayırlısı böleymiş razıyım..sen nasılsın sende durumlar ne_???Canım benim bence gelecek ay kalacaksın içime öyle doğuyor kimyasal geçirenler daha kolay kalıyormuş biliyorsun.. rahatça ilacını iç ..hopla zıpla 1 ay daha :) üzme kendini.. hakkında hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..
Canım g.olsun ne kadar üzülme desek de insanın elinde değil ama en azından hamile kalabiliyor sun biz her zaman Allah tan hep hayırlı sağlıklı bebişler istiyoruz demek hayırlısı böyleymiş morelini yüksek tut iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun Allah ın izniyle tekrardan çalışmalara devam toprağım inşallah önümüzdeki ay hayırlı güzel haberlerini alırız
canım günaydın.....inşallah öle olur sağlık çok önemli gerçekten hayırlısı böleymiş razıyım..sen nasılsın sende durumlar ne_???
toprağım günaydın...canım hakkımızdan hayırlısı böleymiş Rabbime şükürler olsun inş. herkes sağlıla kucağına alır şuan moral olarak da iyim saol canım benim..
Canim kesn mi kimyasal olduguu
tatlım günaydın canım doktora gitmedim ama adet görüyorum...kesinlik için bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?