Anladim canimm Allah en hayrli zamanda tekrar nasib etsin.kizlatin dedigi gibi cok sukurki hamile kalabildigini ogrendinn
evet canım eşimde bende buna çok sevindik dedik demek ki ikimizde ciddi sorun yok inş bebeğimiz olur hayılısı inş.sen nasılsın nasıl gidiyo..
İnsallah canim. Ben pek bisey anlamadm dahahep diken ustundeym bi kez kaybettigim icinn. Bugun tekrar degerime baktrmaya gtcem bakalim insallah artmistirr
Herlesi kucak dolusu sevgi ile selamlıyorum.
Geçmiş BAYRAM'ınız Kutlu Olsun !!!
Herlesi kucak dolusu sevgi ile selamlıyorum.
Geçmiş BAYRAM'ınız Kutlu Olsun !!!
Allah razi olsun amin amin bitanem darisi isteyen herkese insallah... Kiz bende slimli yapamiyorum telden giriyorum... Optmmm halayimi bekliyorum
Teyzesiii sen ne tapiyosun yegenim nasil ?
ayyyy ozlemezmiyim balim yaaaaaa benim netimde sorun var giremiyorum bugun kocis evde onun telden baktim....sen nasilsin anlat gezdin mi tatil nasil gectiii bebisimiz nasil
tatilim çok güzel geçti...bebiş olunca biraz hareket kısıtı vardı ama yine de güzeldi...bebiş korkuttu beni teyzesi, biraz yaramazlık yaptı, uçaktan indiğimde birazcık kanamam olduğunu fark ettim...neyse ki önemsiz bişimiş. bugün kalp atışını duymaya gitcem bakalım :)
ayy bebecinmm yaaa cok dua et banada
Eki Görüntüle 833680 kizlaaar iste testimilk once kanda cikti gerci ama evde ne kadar test varsa yapcam demistim cift cift gormek icin
ben iyiyim cnm, tatilin ilk günü biraz stresli geçti ya azıcık kanamam oldu, soluğu doktorda aldım...neyse ki önemli bişi yokmuş. bugün yine doktora gidiyorum...dua edin kızlar... ayy senin hamiş haberini gördüm tesadüfen, otelde kendi kendime gülüyorum eşim diyo ki hayırdır dedim kızlardan biri hamileymiş o da çok mutlu oldu :)
çok sevindim hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...
Ayy cok sevindim canım Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins :)) darisi bizlere canımSagol canim insallah sende sorunsuz bi hamilelik ve dogum gecirirsinn
canım günaydın sana da hayırlı bayramlar olsun nasılsın...
Ayy cok sevindim canım Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins :)) darisi bizlere canım
Zeycanım üzülme hayırlısı bu ay yap bizi teyze ins
Kizlaaaaar bende hamileyimmmmmm
Canım evet hayırlısı böyleymiş hiç böle acı çekmemiştim dayanılmaz bi sancım var ağrım çok şiddetli ağlıyorum ama elden bişi gelmiyor hayırlısı böleymiş
canımmmmm hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallahhh
canım benim çok geçmiş olsun. arkadaşların da dediği gibi en azından hamile kalabiliyorsun sen ve inşallah en yakın zamanda da hamile kalacaksın. ve bu defa sana sımsıkı tutunacak yavrun....
Gunaydin canlar .valla ozledim sohbetinizi
Tatilde arara baktim ama sohbetler yarim kaldi hep
Ben bugun bunalim takiliyorum size de bulastirmak istemiyorum
Ise geldim bide tatil donusu katmerli bunalim
Departman arkadasim hamileymis ona sevindim .iki ay once kurtaj olmustu.
Sizler nasilsiniz
Gunaydin canlar .valla ozledim sohbetinizi
Tatilde arara baktim ama sohbetler yarim kaldi hep
Ben bugun bunalim takiliyorum size de bulastirmak istemiyorum
Ise geldim bide tatil donusu katmerli bunalim
Departman arkadasim hamileymis ona sevindim .iki ay once kurtaj olmustu.
Sizler nasilsiniz
Kizlar ben birazdan tekrar doktora gtcem dua edin yukselmistir insallah kan degerim:26:
Ayy cok sevindim canım Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins :)) darisi bizlere canım
Zeycanım üzülme hayırlısı bu ay yap bizi teyze ins
günaydın canım hoşgeldin. ben o sendromu c.tesi günü yaşadım atlattım. bugün uykusuzum sadecesen de ne çok hamile haberi alıyorsun. çekiyorsun bütün hamileleri.. sen ne yaptın kararını verdin mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?