Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim çok saol. inşallah sende hamiş olursun bu ay...şuan daha bi umutluyum inş hayırlısı böleymiş tatlışım...

Günaydin kizlar.
Zeycancim gecmis olsun canim.
evlimutluuu seni de tebrik ederim inşallah hayirlisiyla Kucagina alirsin bebegini..

Ben c.tesi muayeneye gittim kontrol ve tahlil verdim bi sorun cikmadi cok şükür. Esim de vericek bu hafta tahlil. Bi sorun çıkacağını sanmiyorum ama yinede versin bakalim

günaydın canım sanada bizimde aynı geldık işe öyle oturuyoz hiçbişey yapasım yok takma kafanı stres yapma

Evet benimde bisi yapasim yok canim
Bugunki sarkim su
Yuzum gozum sisene kadar aglamak istiyorum
Icip sabaha kadar bagirmak istiyorum..

anladım canım. hayırlısı. vardır bunda da bir hayır... normal yolla olmayacağını nerden biliyorsun? şuana kadar olmadı diye olmayacak diye bişey yok düşünme böyle şeyler

canım benim çok saol. inşallah sende hamiş olursun bu ay...şuan daha bi umutluyum inş hayırlısı böleymiş tatlışım...

ha şöyleee... helal sana amin canım. inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz. ve de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. ama sen bu haberi benden de önce verecekmişsin gibi geliyor bana 34:
sevindim canım. gerçi temiz haberi bekliyordum ben ama öğrendiğin iyi olmuş. için rahatlamıştır. eşinin de Allahın izniyle temiz çıkacak inanıyorum ben

günaydın canım saol bebeğim...rabbim sağlık versin inşallah herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin...güzel haberlerle gel canım benim...

Insallah esindede cikmaz bisey cnm.
Battasimmm ben cok mutsuzum yaa walla bikac gundur bunalimdayim halen cikamadimm

Battasimmm ben cok mutsuzum yaa walla bikac gundur bunalimdayim halen cikamadimm

Bazen bende giriyorum canim ozellikle de hamile gorunce. Ama icini ferah tut bizimde olur insallah napalim nasip boyle. Doktor beni rahatlatti baya.cok acele etmeyin falan dedi esim de biraz rahatladi bende

bence önce sen çünkü hamile hissettiğim an aklıma gelen herkesin adına çok dua ettim...inş sağlıkla kucağına alıcaksın sende canım arkadaşım....

Herlesi kucak dolusu sevgi ile selamlıyorum.

Geçmiş BAYRAM'ınız Kutlu Olsun !!!
Gunaydinn seninde bayramin mübarek olsun :))
Kıyamam canım yaa ins bizimde olcak bebisimiz bekleyip görcez ve sağlıkli sıhhatli alcaz kucagimiza:))

Canim benim yaa benim kadar sevinecegini biliyordum..
Allah korusun.. iyiki hemen doktora gitmisin canim.. yegenime dikkat et..
Dualarim seninle bitanem..

Gunaydin kizlar.. Gozlerim doldu yaa.. Hepiniz donmusunuz.. bidaha boyle uzun gitmek yok ona gore..
Nasilsiniz bakimmmmm... ??
Ozledim kizlar yaa gelin bir sarilarilalim..

Canim benim yaa benim kadar sevinecegini biliyordum..
Allah korusun.. iyiki hemen doktora gitmisin canim.. yegenime dikkat et..
Dualarim seninle bitanem..

ayy sevinmez miyim şafak sayıyodum seninle :) ama ben diyorum iddialı olun kızlar, gelecek bebişler Allahın izniyle...

ya yapma böyle...... çık şu bunalımdan. bak kendini bırakırsan daha da çok içine çeker seni. eşine, çevrene yansıtırsın sonra. daha kötü olur. keşke bayramda eşinle biryerlere gitseydin kafan dağılırdı biraz. bu haftasonu biryerler ayarlayın. gezilecek bir yer olsun ama. iyi gelir

Aynen canım rahatladim. Doktor acele etmeyin dedi:)) 6 ay daha deneyin olmazsa ilaç baslatirim yumurtlama icin dedi

Allahın izniyle 6 ay dolmadan bebişin sağlıkla göbüşünde olur canım

Gunaydinn seninde bayramin mübarek olsun :))

Kıyamam canım yaa ins bizimde olcak bebisimiz bekleyip görcez ve sağlıkli sıhhatli alcaz kucagimiza:))

Gamsemmm olacakmi dersinn
Ama ben 13 aydir husrana ugruyorum
Inancimi yiturdim sanirsammm
Oho ohoh

Bi hamis haberi daha aldim cok komikti.esimim halasi da hamileymis iki tane kizi var:))

hay Allahım yaaaa... bak sen kafana taktıkça bu haberler gelip seni buluyor diyim ben... sen var ya bikaçgün kafandan atabilsen hemencecik kalıverceksin bence. git şu tatile dinle beniiiii

Gunaydin kizlar.. Gozlerim doldu yaa.. Hepiniz donmusunuz.. bidaha boyle uzun gitmek yok ona gore..
Nasilsiniz bakimmmmm... ??
Ozledim kizlar yaa gelin bir sarilarilalim..

canımmm sen de hoşgeldinnn... du sarılayım ben de sana öpeyim bir de
ayy sevinmez miyim şafak sayıyodum seninle :) ama ben diyorum iddialı olun kızlar, gelecek bebişler Allahın izniyle...

bebişim hoşgeldin. nasılsın? herşey yolunda dimi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…