- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Allah bagislasin canim..sen ne kadardir deniyodun ?
14.ayim bu ayy
oy kıyamam ya. inşallah aynı zamanlarda o zaman
Gunaydin kizlar.. Gozlerim doldu yaa..Hepiniz donmusunuz.. bidaha boyle uzun gitmek yok ona gore..
Nasilsiniz bakimmmmm... ??
Ozledim kizlar yaa gelin bir sarilarilalim..
YAa gercekten iddialii olmak lazim esime diyordum hamileyim iste.. inanmiyordu.. siniz ediyordu.. simdi diyo ki yaa 6hisin cok kuvetli.. dogru cikti diyo..ayy sevinmez miyim şafak sayıyodum seninle :) ama ben diyorum iddialı olun kızlar, gelecek bebişler Allahın izniyle...
Hosbulduk guzelim.. saril saril... ohhhhhhcanımmm sen de hoşgeldinnn... du sarılayım ben de sanaöpeyim bir de
bende özledim vallaaa
14.ayim bu ayy
Aslinda benim icin guzel bir haber cok mutluyum sizinlede paylasmak istedim.. (cok konusuyo demeyin kizmayin haa)
Nasil anlatsam..
Simdi biz esimle ailemizden uzakta oturuyorduk.. sonra ben guzel bir is bulunca mecburen tasindik ailelerimizin yanina donduk.. ama tabi bu arada esim isini birakti benim icin..
neyse biz tasindik ben basladim calismaya.. esim bulamadi is.. cok tartistik.. zor gunlerimiz oldu..
AMAAAAAAAAAA
Bebegim bize ugurlu geldi... kocam ise basliyor.. isvicrede bana yakin.. guzelde aylik alicak.. istedigi is'e girdi..
Ben de senle ayni zamanda hamis olmak istiyom yaaaa:)) bebis muhabbeti yapariz o zamanda hep.insallah ya.
Aslinda benim icin guzel bir haber cok mutluyum sizinlede paylasmak istedim.. (cok konusuyo demeyin kizmayin haa)
Nasil anlatsam..
Simdi biz esimle ailemizden uzakta oturuyorduk.. sonra ben guzel bir is bulunca mecburen tasindik ailelerimizin yanina donduk.. ama tabi bu arada esim isini birakti benim icin..
neyse biz tasindik ben basladim calismaya.. esim bulamadi is.. cok tartistik.. zor gunlerimiz oldu..
AMAAAAAAAAAA
Bebegim bize ugurlu geldi... kocam ise basliyor.. isvicrede bana yakin.. guzelde aylik alicak.. istedigi is'e girdi..
Nasil anlatsam..
AMAAAAAAAAAA
ne diye kızalım sana???? bebek kısmetiyle gelir diye boşa dememişler. hayırlı olsun canım. bebek doğmadan böyleyse doğduğunda düşünemiyorum mutlu haberlerini
Hayirli ugurlu olsun canim.bereketiyle gelmis bebegin:))
evet ya inşallahhhhkarşılıklı aşerir ve de bolbol kusarız
Bitanem.. yaa bidaha boyle yapmak yok..cantayi yersiniz..
ya yapma böyle...... çık şu bunalımdan. bak kendini bırakırsan daha da çok içine çeker seni. eşine, çevrene yansıtırsın sonra. daha kötü olur. keşke bayramda eşinle biryerlere gitseydin kafan dağılırdı biraz. bu haftasonu biryerler ayarlayın. gezilecek bir yer olsun ama. iyi gelir
Allahın izniyle 6 ay dolmadan bebişin sağlıkla göbüşünde olur canım
ayyy batasım cok sevindim bak bebek bereketiyle geldinasılsın sancın var dr kontrolün ne zaman yurt dısındamı yaşıyorsun
Aynen oyle kizlar.. insallah hep boyle guzel haberler aliriz.. insallah..
Kizlar hep yazmasamda surekli size dua ediyorum.. insallah darisi size tez zamanda sizde yasayin bu duyguyu canlarim..
Gunaydin kizlar.. Gozlerim doldu yaa..Hepiniz donmusunuz.. bidaha boyle uzun gitmek yok ona gore..
Nasilsiniz bakimmmmm... ??
Ozledim kizlar yaa gelin bir sarilarilalim..
Hayir guzelim daha duymadim.. fransada rdvulari zor veriyorlar ama bebis olunca tabi anca 7kasimda gidicem. burda oyleymis.. sonra her ay kontrol varmis.. hayirlisi bakalim..Insallah canim. Sen bebisin kalp atisini duymus muydun?
Buralar boombostu.. yaa uff.. hamisim diyom halay ceken olmadi taksit taksit halaylr oldu..hahaha :) bidaha gitmem zatenn çok özlüyorumm
Canımmm
Tebrik ederim , Hayırlı Uğurlu Olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?