Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy sevinmez miyim şafak sayıyodum seninle :) ama ben diyorum iddialı olun kızlar, gelecek bebişler Allahın izniyle...
YAa gercekten iddialii olmak lazim esime diyordum hamileyim iste.. inanmiyordu.. siniz ediyordu.. simdi diyo ki yaa 6hisin cok kuvetli.. dogru cikti diyo..
canımmm sen de hoşgeldinnn... du sarılayım ben de sana öpeyim bir de
Hosbulduk guzelim.. saril saril... ohhhhhh

Aslinda benim icin guzel bir haber cok mutluyum sizinlede paylasmak istedim.. (cok konusuyo demeyin kizmayin haa)

Nasil anlatsam..
Simdi biz esimle ailemizden uzakta oturuyorduk.. sonra ben guzel bir is bulunca mecburen tasindik ailelerimizin yanina donduk.. ama tabi bu arada esim isini birakti benim icin..
neyse biz tasindik ben basladim calismaya.. esim bulamadi is.. cok tartistik.. zor gunlerimiz oldu..
AMAAAAAAAAAA
Bebegim bize ugurlu geldi... kocam ise basliyor.. isvicrede bana yakin.. guzelde aylik alicak.. istedigi is'e girdi..

Hayirli ugurlu olsun canim.bereketiyle gelmis bebegin:))

Ben de senle ayni zamanda hamis olmak istiyom yaaaa:)) bebis muhabbeti yapariz o zamanda hep.insallah ya.

evet ya inşallahhhh karşılıklı aşerir ve de bolbol kusarız

ne diye kızalım sana???? bebek kısmetiyle gelir diye boşa dememişler. hayırlı olsun canım. bebek doğmadan böyleyse doğduğunda düşünemiyorum mutlu haberlerini

ayyy batasım cok sevindim bak bebek bereketiyle geldi nasılsın sancın var dr kontrolün ne zaman yurt dısındamı yaşıyorsun

ne diye kızalım sana???? bebek kısmetiyle gelir diye boşa dememişler. hayırlı olsun canım. bebek doğmadan böyleyse doğduğunda düşünemiyorum mutlu haberlerini

Hayirli ugurlu olsun canim.bereketiyle gelmis bebegin:))

Aynen oyle kizlar.. insallah hep boyle guzel haberler aliriz.. insallah..
Kizlar hep yazmasamda surekli size dua ediyorum.. insallah darisi size tez zamanda sizde yasayin bu duyguyu canlarim..

Bu sene iyi tatil yapmistim aslinda hem temmuzda hem agustista
Cok guzel gecmisti.aklima bile gelmemisti ama ordada olmadi
O yuzden o durum bende ise yaramadi cnm

ayyy batasım cok sevindim bak bebek bereketiyle geldi nasılsın sancın var dr kontrolün ne zaman yurt dısındamı yaşıyorsun

Batasim hosgeldin.. Aynen oyle melegim ugurlu geldi bize.. iyiyiz vallahi uyuyamiyorum.. sag sola donup yatmak istiyorum ama bebis sirt ustu istiyor galiba anca oyle yatiyorum hic sevmem o pozisyonuda katlanacaz.. bide sancilarim var.dinlenemiyorum anacimm dinlenemiyorum.. kocam yat uzan diyo duramiyom.. doktora 7sinde gidicem insallah.. sen nasilsin canim benim.. ??

Insallah canim. Sen bebisin kalp atisini duymus muydun?
Hayir guzelim daha duymadim.. fransada rdvulari zor veriyorlar ama bebis olunca tabi anca 7kasimda gidicem. burda oyleymis.. sonra her ay kontrol varmis.. hayirlisi bakalim..
hahaha :) bidaha gitmem zatenn çok özlüyorumm
Buralar boombostu.. yaa uff.. hamisim diyom halay ceken olmadi taksit taksit halaylr oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…