Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahh cnm bnm çok sevindim hamişmisinnn? yeni gördümmm.. hayırlı olsunnnn :) darısı tüm isteyenlerin başına..
ben bidahaki aya transfer oldum yineee napaalımmm beklicez azcık daaa :)

Hmm.daha da varmış. Ama cok heyecanli ya. Once varligini ögrenmek sonra kalp atisi sonrada cinsiyet.vee dogum.en heyecanli anlar bunlar gibi geliyo bana

Aynen oyle kizlar.. insallah hep boyle guzel haberler aliriz.. insallah..
Kizlar hep yazmasamda surekli size dua ediyorum.. insallah darisi size tez zamanda sizde yasayin bu duyguyu canlarim..

canımmmmm.. Rabbim kabul etsin dualarını. sana da gönlünün güzelliği gibi güzellikler versinnnnnnnnnn........
Hahaha aserelim ama kusmayalim.bulantidan cok korkuyom ben ya.bi de disagrisindan..

valla bulantı olmadan olmaz bu iş dişağrısını Allah düşmenıma vermesin. özellikle hamilelikte ben de düşünemiyorum. ilaç bilem alamıyorsun en iyisi hamile kalmadan önce bir dişçiye görünmek....
Bu sene iyi tatil yapmistim aslinda hem temmuzda hem agustista
Cok guzel gecmisti.aklima bile gelmemisti ama ordada olmadi
O yuzden o durum bende ise yaramadi cnm
canım ama şuanki halin iyi değil. en azından bunu atlatmak için gidebilirsin. bebek için değil. hem etrafından da uzaklaşmış olursun böylelikle...

ahh cnm bnm çok sevindim hamişmisinnn? yeni gördümmm.. hayırlı olsunnnn :) darısı tüm isteyenlerin başına..
ben bidahaki aya transfer oldum yineee napaalımmm beklicez azcık daaa :)

Evet hamileyim canim benim.. cok sagol amin.. darisi butun isteyenlerin basina insallah.. insallah..
Hadi bakalim gelecek ay icin.. bol dua bol calisma ve sabir.. insallah en yakin zamanda hamile kalirsin canim

günaydınlar..

dün regl oldum diye üzülmüştüm, gece de 4 gibi uyudum ama burdaki enerjiyi ve güzel haberleri okuyunca tekrar motive oldum..

inşallah hepimiz sağlıkla güzel haberler veririz..

Hmm.daha da varmış. Ama cok heyecanli ya. Once varligini ögrenmek sonra kalp atisi sonrada cinsiyet.vee dogum.en heyecanli anlar bunlar gibi geliyo bana
Cok cok cok heyecanli.. nasil anlatsam yasamak lazim.. gercekten.. allah'im kalbin duymayida nasip eder insallah.. hersey yolundadir.. Insallah yasarsin sende bitanem..
canımmmmm.. Rabbim kabul etsin dualarını. sana da gönlünün güzelliği gibi güzellikler versinnnnnnnnnn..........

Amin Canim benim Amin... hersey karsilikli.. guzel kalpli insanlarla sohbet ediyorum hergun..beni tanimadan bana bebegime aileme dua eden guzel bayanlarla konusuyorum.. diyorum yaa allah'im ne dileginiz varsa kabul etsin..

günaydınlar..

dün regl oldum diye üzülmüştüm, gece de 4 gibi uyudum ama burdaki enerjiyi ve güzel haberleri okuyunca tekrar motive oldum..

inşallah hepimiz sağlıkla güzel haberler veririz..

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim. ben de burada moral buluyorum valla
inşallah yükselir cnm

bebeğim hoşgeldin. nasılsın? piknik tüpünü kullanma fırsatın oldu mu bayramda

battaşlarımdan haber varmı gelen giden ben daha hastalanmadım 1 gun gectı bakalım ama benım 1 2 gun oynama oluyor adetımde beklemedeyimmm

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim. ben de burada moral buluyorum valla

bebeğim hoşgeldin. nasılsın? piknik tüpünü kullanma fırsatın oldu mu bayramda

valla olmadı bebğim bu bayram sanırım mide mi üşüttüm yataktan kalkamadım sarardım soldum maf oldum gercekten hasta oldum numara yapmadan eşimde benle çok ilgilendı bayramın yarısı yatarak gectı veya etten zehirlenmişte olabıolrıım

çok geçmiş olsun canım. şaka derken gerçek oldu desene... bir bakıma sevindim eşin seninle ilgilenmiş iş güç yapmamışsın diye ama onun da acısı çıkmıştır herhalde... şimdi iyisin ama dimi???? batın da yaklaşmış. hadi bakalım hayırlısı ile hamile kalırsın canım benim inşallah

çok iyiyim iş başı yaptım sen nasılsın canım valla dün hastalanmam lazımdı ama hava değişimi fln derken benım dengem bozuldu bakalım belkıyorum inşallah gelmezz

cnmmmmm nasılsın? ben iyiyim...şimdilik her şey yolunda bugün doktora gidecem kalp atışını duyabilirim...

bebek bereketiyle geliyor gerçekten de...ben perşembe günü öğrendim hamiş olduğunu, cuma günü eşim terfi aldı :) hiç umudu yoktu, ben olacak bu iş diyodum hakikaten bebişim uğuruyla geldi...

battaşlarımdan haber varmı gelen giden ben daha hastalanmadım 1 gun gectı bakalım ama benım 1 2 gun oynama oluyor adetımde beklemedeyimmm

inşallahhhhhhhhhh gelmez...

çok iyiyim iş başı yaptım sen nasılsın canım valla dün hastalanmam lazımdı ama hava değişimi fln derken benım dengem bozuldu bakalım belkıyorum inşallah gelmezz

ben de iyiyim canım. safrandoluya gittik geldik. güzeldi ama insanın evi gibisi yok valla. inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım

ben de iyiyim canım. safrandoluya gittik geldik. güzeldi ama insanın evi gibisi yok valla. inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım

aynen canım insanın evı gıbısı yok inşallah canım sana hava değişimi iyi gelmıitır ınsallah tutunmuştur minişler benım pek ümidim yok ama bakalım tatlımmm

bebek bereketiyle geliyor gerçekten de...ben perşembe günü öğrendim hamiş olduğunu, cuma günü eşim terfi aldı :) hiç umudu yoktu, ben olacak bu iş diyodum hakikaten bebişim uğuruyla geldi....

Evet evet oyle gercekten.. Insallah hep boyle guzel haberler aliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…