Batasim hosgeldin.. Aynen oyle melegim ugurlu geldi bize.. iyiyiz vallahi uyuyamiyorum.. sag sola donup yatmak istiyorum ama bebis sirt ustu istiyor galiba anca oyle yatiyorum hic sevmem o pozisyonuda katlanacaz.. bide sancilarim var.dinlenemiyorum anacimm dinlenemiyorum.. kocam yat uzan diyo duramiyom.. doktora 7sinde gidicem insallah.. sen nasilsin canim benim.. ??
Hayir guzelim daha duymadim.. fransada rdvulari zor veriyorlar ama bebis olunca tabi anca 7kasimda gidicem. burda oyleymis.. sonra her ay kontrol varmis.. hayirlisi bakalim..
Buralar boombostu.. yaa uff.. hamisim diyom halay ceken olmadi taksit taksit halaylr oldu..
Aynen oyle kizlar.. insallah hep boyle guzel haberler aliriz.. insallah..
Kizlar hep yazmasamda surekli size dua ediyorum.. insallah darisi size tez zamanda sizde yasayin bu duyguyu canlarim..
Hahaha aserelim ama kusmayalim.bulantidan cok korkuyom ben ya.bi de disagrisindan..
canım ama şuanki halin iyi değil. en azından bunu atlatmak için gidebilirsin. bebek için değil. hem etrafından da uzaklaşmış olursun böylelikle...Bu sene iyi tatil yapmistim aslinda hem temmuzda hem agustista
Cok guzel gecmisti.aklima bile gelmemisti ama ordada olmadi
O yuzden o durum bende ise yaramadi cnm
ahh cnm bnm çok sevindim hamişmisinnn? yeni gördümmm.. hayırlı olsunnnn :) darısı tüm isteyenlerin başına..
ben bidahaki aya transfer oldum yineee napaalımmm beklicez azcık daaa :)
Kizlar ben birazdan tekrar doktora gtcem dua edin yukselmistir insallah kan degerim:26:
Esinle ikinizde kontrol oldunuz mu canim? Ikinizde de bisey yok yani değilmi?
Cok cok cok heyecanli.. nasil anlatsam yasamak lazim.. gercekten.. allah'im kalbin duymayida nasip eder insallah.. hersey yolundadir.. Insallah yasarsin sende bitanem..Hmm.daha da varmış. Ama cok heyecanli ya. Once varligini ögrenmek sonra kalp atisi sonrada cinsiyet.vee dogum.en heyecanli anlar bunlar gibi geliyo bana
canımmmmm.. Rabbim kabul etsin dualarını. sana da gönlünün güzelliği gibi güzellikler versinnnnnnnnnn..........
Evet cnm yaotirdik ikimizde
Cok sukur o konuda problem yok
günaydınlar..
dün regl oldum diye üzülmüştüm, gece de 4 gibi uyudum ama burdaki enerjiyi ve güzel haberleri okuyunca tekrar motive oldum..
inşallah hepimiz sağlıkla güzel haberler veririz..
inşallah yükselir cnm
Cok cok cok heyecanli.. nasil anlatsam yasamak lazim.. gercekten.. allah'im kalbin duymayida nasip eder insallah.. hersey yolundadir.. Insallah yasarsin sende bitanem..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim. ben de burada moral buluyorum valla
bebeğim hoşgeldin. nasılsın? piknik tüpünü kullanma fırsatın oldu mu bayramda
valla olmadı bebğim bu bayram sanırım mide mi üşüttüm yataktan kalkamadım sarardım soldummaf oldum gercekten hasta oldum numara yapmadan eşimde benle çok ilgilendı bayramın yarısı yatarak gectı veya etten zehirlenmişte olabıolrıım
çok geçmiş olsun canım. şaka derken gerçek oldu desene... bir bakıma sevindim eşin seninle ilgilenmiş iş güç yapmamışsın diye ama onun da acısı çıkmıştır herhalde... şimdi iyisin ama dimi???? batın da yaklaşmış. hadi bakalım hayırlısı ile hamile kalırsın canım benim inşallah
hay Allahım yaaaa... bak sen kafana taktıkça bu haberler gelip seni buluyor diyim ben... sen var ya bikaçgün kafandan atabilsen hemencecik kalıverceksin bence. git şu tatile dinle beniiiii
canımmm sen de hoşgeldinnn... du sarılayım ben de sanaöpeyim bir de
bebişim hoşgeldin. nasılsın? herşey yolunda dimi?????
YAa gercekten iddialii olmak lazim esime diyordum hamileyim iste.. inanmiyordu.. siniz ediyordu.. simdi diyo ki yaa 6hisin cok kuvetli.. dogru cikti diyo..
ya kim ne derse desin hissediyor insan...ayy ama çok sevindim ya teyze oluyoruz :) darısı diğer kızların başına...
Hosbulduk guzelim.. saril saril... ohhhhhh
Aslinda benim icin guzel bir haber cok mutluyum sizinlede paylasmak istedim.. (cok konusuyo demeyin kizmayin haa)
Nasil anlatsam..
Simdi biz esimle ailemizden uzakta oturuyorduk.. sonra ben guzel bir is bulunca mecburen tasindik ailelerimizin yanina donduk.. ama tabi bu arada esim isini birakti benim icin..
neyse biz tasindik ben basladim calismaya.. esim bulamadi is.. cok tartistik.. zor gunlerimiz oldu..
AMAAAAAAAAAA
Bebegim bize ugurlu geldi... kocam ise basliyor.. isvicrede bana yakin.. guzelde aylik alicak.. istedigi is'e girdi..
battaşlarımdan haber varmı gelen giden ben daha hastalanmadım 1 gun gectı bakalım ama benım 1 2 gun oynama oluyor adetımde beklemedeyimmm
çok iyiyim iş başı yaptımsen nasılsın canım valla dün hastalanmam lazımdı ama hava değişimi fln derken benım dengem bozuldu bakalım belkıyorum inşallah gelmezz
ben de iyiyim canım. safrandoluya gittik geldik. güzeldi ama insanın evi gibisi yok valla. inşallah hayırlısıyla hamişsindir canım
bebek bereketiyle geliyor gerçekten de...ben perşembe günü öğrendim hamiş olduğunu, cuma günü eşim terfi aldı :) hiç umudu yoktu, ben olacak bu iş diyodum hakikaten bebişim uğuruyla geldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?