Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallahhhhhhhhhhhhhh canım senın bebişte gözümümüzün önunde ne güzel büyüyorrr yarabbimmmmmmmmm

pazartesi dururken niye çarşambayı sel almış ki acaba((((((((((((((

cnmmmmm nasılsın? ben iyiyim...şimdilik her şey yolunda bugün doktora gidecem kalp atışını duyabilirim...
çook sevindimmmmmm hadi bakalım hayırlısıyla duy o minicik ama fişek gibi kalp atışlarını ben de iyiyim canım. çook uykusuzum gözlerimin altı şişti resmen
aynen canım insanın evı gıbısı yok inşallah canım sana hava değişimi iyi gelmıitır ınsallah tutunmuştur minişler benım pek ümidim yok ama bakalım tatlımmm

inşallah canım. ne kadar beklemeyi düşünüyorsun? yani gelmezse idrar mı yapacaksın direkt kana mı gideceksin??????

ben idrar testi yapmıycam yeminliyim 2 gun daha gelmezse kana gıderım bir kez gelmedı boyle gene gecıktı eşimle gittik kan vermeye neyse sonucları beklemek ıcın tekrar benım buroya geldık bır wc ye gıreyım de sonucları almaya gıdelım dedım bı baktımmmmm gelmiş gitmemiiştim ayyy ne morelım bozulmustu o zmn o yüzden aynı şey olmasın dıe beklıyorum

Bu arada benim batasıca batım 11 kasım kızlar bu bat bana batıyo artık bugün huysuz şirin gibiyim hiçbişeyden hoşlanmıyorum:)

hımm.. evet kötü olmuş canım. bu ay kanda çıkar inşallah. çıkarsa da git bir sürü idrar testi yap. ben olsam öyle yapardım çift çizgiyi görmem lasımmmmmmm

akşam hiç uyumadım nerdeyseeee bendeeeee

valla ben dün bütün gün belli aralılarla uyudum . uykuya doyamadım ondan galiba benimkisi ama seninkisi bebişten olsa gerek... naz yapıyor yaramaz

bir kere uyandı mı uyuyamadım. Midem bulandı burnum tıkandı...

çok şükür herşeycikler yolunda... Akşam hiç uyumadım burnum tıkandı sinir oldum uyuyamadım... Sen nasılsın bebişin nasılllll... Teyzesi yer onu

Iyiyiz teyzesi.. cok sukur..
sancim var biraz ama.. bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…