cnmmmmm nasılsın? ben iyiyim...şimdilik her şey yolunda bugün doktora gidecem kalp atışını duyabilirim...
bebek bereketiyle geliyor gerçekten de...ben perşembe günü öğrendim hamiş olduğunu, cuma günü eşim terfi aldı :) hiç umudu yoktu, ben olacak bu iş diyodum hakikaten bebişim uğuruyla geldi...
inşallahhhhhhhhhh gelmez...
çook sevindimmmmmmcnmmmmm nasılsın? ben iyiyim...şimdilik her şey yolunda bugün doktora gidecem kalp atışını duyabilirim...
aynen canım insanın evı gıbısı yokinşallah canım sana hava değişimi iyi gelmıitır ınsallah tutunmuştur minişler benım pek ümidim yok ama bakalım tatlımmm
dimi ama YAAAAAAAAAAAAApazartesi dururken niye çarşambayı sel almış ki acaba((((((((((((((
selam kızlar pazartesi sendromuuuuu bende de var... nasılsınız
selam kızlar pazartesi sendromuuuuu bende de var... nasılsınız
pazartesi dururken niye çarşambayı sel almış ki acaba((((((((((((((
öff evet yaaa bide bayramda alıştım uyumaya dinlenmeye bugün sabah işe gelmek istemedim resmen çok zor oldudimi ama YAAAAAAAAAAAAA
11-12 kasim canimDongum 29-30 gunSenin nasilNefesal yeni batin kac bacim:)) benimki 15 kasim..
çook sevindimmmmmmhadi bakalım hayırlısıyla duy o minicik ama fişek gibi kalp atışlarını ben de iyiyim canım. çook uykusuzum gözlerimin altı şişti resmen
inşallah canım. ne kadar beklemeyi düşünüyorsun? yani gelmezse idrar mı yapacaksın direkt kana mı gideceksin??????
ayyyyyyyyyy bende de var o sendrom...
Nasiliz.. Boyle canim boyle
Sen nasilsin.. ?? Yegenim nasil ?
hoşgeldin canımmmm... Ben sendromu cumartesi tam gün çalışınca yendimAma çoook uykusuzum o kadar...
11-12 kasim canimDongum 29-30 gunSenin nasil
ben idrar testi yapmıycam yeminliyim 2 gun daha gelmezse kana gıderımbir kez gelmedı boyle gene gecıktı eşimle gittik kan vermeye neyse sonucları beklemek ıcın tekrar benım buroya geldık bır wc ye gıreyım de sonucları almaya gıdelım dedım bı baktımmmmm gelmiş gitmemiiştim ayyy ne morelım bozulmustu o zmn o yüzden aynı şey olmasın dıe beklıyorum
akşam hiç uyumadım nerdeyseeee bendeeeee
hımm.. Evet kötü olmuş canım. Bu ay kanda çıkar inşallah. çıkarsa da git bir sürü idrar testi yap. Ben olsam öyle yapardımçift çizgiyi görmem lasımmmmmmm
Valla ben dün bütün gün belli aralılarla uyudum . Uykuya doyamadım ondan galiba benimkisiAma seninkisi bebişten olsa gerek... Naz yapıyor yaramaz
çok şükür herşeycikler yolunda... Akşam hiç uyumadım burnum tıkandı sinir oldum uyuyamadım... Sen nasılsın bebişin nasılllll... Teyzesi yer onu
bir kere uyandı mı uyuyamadım. Midem bulandı burnum tıkandı...
bir kere uyandı mı uyuyamadım. Midem bulandı burnum tıkandı...
bunlar da güzel sıkıntılar annesi... Kendine iyi bak ama. O burun tıkanması ileri gitmesin. şu bir-iki ayı atlattın mı daha iyi olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?