Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın olsun herkese bayanlar.....geçmiş Kurban Bayramınız kutlu olsun hamiş adayları nasılısız bakalı . . . .

evt cnm kötü oldu yaa boşuna deldirdim kendımı bakalım bekleyelım görelim allah bebiş nasip etsinde yaparım belki çift çizgi için hiç görmedim çünki

günaydın olsun herkese bayanlar.....geçmiş Kurban Bayramınız kutlu olsun hamiş adayları nasılısız bakalı . . . .

günaydın canımmm. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun

evt cnm kötü oldu yaa boşuna deldirdim kendımı bakalım bekleyelım görelim allah bebiş nasip etsinde yaparım belki çift çizgi için hiç görmedim çünki

yap yap. ben de hiç görmedim. sanki o çizgiyi görmezsem hamile olduğumu anlamam gibi geliyor bir de çizginin koyulaştığını görmen de iyi olur. değerinin yükseldiği anlamına gelir. onun için de yapmak lazım

lilty inşallah çift çizgiyi görürsün arkadaşım....
Dilketinim gelen aya sendende güzel bir performans bekliyoruzz

test yapmama fırsat kalmadan benim kırmızılar geldi off neyseee önümüzdeki ayy bu ay göğüslerim çok şişti süt damarlarım fln belliydi ama geldiler

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmm nasilsinizz :124::124::124::124::124:+66:

valla bayramda hastaydım şimdi iyi gibiyim ya biraz önce benım kırmızılar geldi yaa morelım bozuldu

sağlık olsun canım benim bozma morelini bir sonraki aya inşAllah . . . benimde morelim bozuk çok afedesiniz ilişkiden sonra rahat 1 saat fln yatıyorum sperm alkınca geri geliyo neden o anlamyorum neden böyle oluor geçen ay böyle olmuyodu ama . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…