inşallah canımmmmm
cok normal bebegim... Hamilelikte bunlar yasanirsmis..
Hamilelik takvimini gordun mu sen.. O cok guzel bilgi veriyo..
hımm.. evet kötü olmuş canım. bu ay kanda çıkar inşallah. çıkarsa da git bir sürü idrar testi yap. ben olsam öyle yapardımçift çizgiyi görmem lasımmmmmmm
valla ben dün bütün gün belli aralılarla uyudum . uykuya doyamadım ondan galiba benimkisiama seninkisi bebişten olsa gerek... naz yapıyor yaramaz
günaydın olsun herkese bayanlar.....geçmiş Kurban Bayramınız kutlu olsun hamiş adayları nasılısız bakalı . . . .
günaydın olsun herkese bayanlar.....geçmiş Kurban Bayramınız kutlu olsun hamiş adayları nasılısız bakalı . . . .
evt cnm kötü oldu yaa boşuna deldirdim kendımıbakalım bekleyelım görelim allah bebiş nasip etsinde yaparım belki çift çizgi için hiç görmedim çünki
gunaydın tatlımmmm senınde gecmıiş bayramın kutlu olsunnn
günaydın canımmm. Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
Yap yap. Ben de hiç görmedim. Sanki o çizgiyi görmezsem hamile olduğumu anlamam gibi geliyorBir de çizginin koyulaştığını görmen de iyi olur. Değerinin yükseldiği anlamına gelir. Onun için de yapmak lazım
günaydın canımmm. senin de geçmiş bayramın kutlu olsun
yap yap. ben de hiç görmedim. sanki o çizgiyi görmezsem hamile olduğumu anlamam gibi geliyorbir de çizginin koyulaştığını görmen de iyi olur. değerinin yükseldiği anlamına gelir. onun için de yapmak lazım
teşekkür edrim canım saol nasılsın?
lilty inşallah çift çizgiyi görürsün arkadaşım....
Dilketinim gelen aya sendende güzel bir performans bekliyoruzz
iyiyiz tatlışkom sen nasılsınslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmm nasilsinizz:124::124::124::124::124: +66:
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmm nasilsinizz:124::124::124::124::124: +66:
valla bayramda hastaydım şimdi iyi gibiyim ya biraz önce benım kırmızılar geldi yaamorelım bozuldu
Bende iyiyim canim benimmmmm bebisimiz nasiliyiyiz tatlışkom sen nasılsın
regl olmussun uzulme bakım kadere inaniyorum olacak olacakiyi diyelim iyi olalımmmm
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarimmmmmmmm nasilsinizz:124::124::124::124::124: +66:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?