lilty inşallah çift çizgiyi görürsün arkadaşım....
Dilketinim gelen aya sendende güzel bir performans bekliyoruzz
test yapmama fırsat kalmadan benim kırmızılar geldioff neyseee önümüzdeki ayy bu ay göğüslerim çok şişti süt damarlarım fln belliydi ama geldiler
Hb sekerimmmmmmvay aleykümelamhoşgeldin bebek iyiz şimdilik hamdolsun se nasılsın?
sağlık olsun canım benim bozma morelini bir sonraki aya inşAllah . . . benimde morelim bozuk çok afedesiniz ilişkiden sonra rahat 1 saat fln yatıyorum sperm alkınca geri geliyo neden o anlamyorum neden böyle oluor geçen ay böyle olmuyodu ama . . . .
Annammm saati bile belliSelam kızlar nasılsınız benim bat bu gece 1:30 da hahaha bakalım gelecekmi insallah gelmez :124:
Selam kızlar nasılsınız benim bat bu gece 1:30 da hahaha bakalım gelecekmi insallah gelmez :124:
Bende iyiyim canim benimmmmm bebisimiz nasil
regl olmussun uzulme bakım kadere inaniyorum olacak olacak
Hb sekerimmmmmmbende iyimim işledim hepucugunuzuuu
Selam kızlar nasılsınız benim bat bu gece 1:30 da hahaha bakalım gelecekmi insallah gelmez :124:
evet inşallah birdahaki aya. bu ay doktora gidicem inşallah canım...
üff ya..... üzüldüm valla.... hayırlısı demekten başka şansımız yokneyse birdahaki aya beraber kalırız inşallah bebeemmm
Aaahhh canimmm ahhh.....bu ay herşey çok normaldi streste yapmadım kafamda sakindi ama nedn olmadı ki gene yaaa offff
Evet tatil fena vurdu bizim topigibizde seni özledik yavru bayramdan dolayı siteye girişler olmadı çok nadirdi şimdi toparladık gene buradayız . . . .
Annammm saati bile bellialarm mi kiz buu
Aaahhh canimmm ahhh.....
Daha zamani var demekki
gelir onlar geri cnm benimde geri geliyor hepsi bende internetten bakıyorum normalmiş ama tam olarak bilmiyorum canım üzüldüm yaa 6 gündür sigara içmiyordum belki vardır die sınırden gıttım aldım bı tane
bebeğim sırf kilo vermek için mi ara vercen yoksa kafani rahatlat icin mikızlar şu an itibariyle çalışmalara ara vermiş bulunmaktayım. bugün tam yumurtlama günüm ama mikmik yapmıycazartık sadece sizi takip etmek için burdayım. bebek planlarını en az 5-6 ay ertelemeye karar verdik. zayıflamam gerek
Evet tatil fena vurdu bizim topigi
kızlar şu an itibariyle çalışmalara ara vermiş bulunmaktayım. bugün tam yumurtlama günüm ama mikmik yapmıycazartık sadece sizi takip etmek için burdayım. bebek planlarını en az 5-6 ay ertelemeye karar verdik. zayıflamam gerek
o ne kız? saatli mi geliyor seninki
inşallah bebeğimm yaaaa ama üzüldüm ki umutluydum çook hamile haberlerini aldıkca hamileymişim gibi hissetmıstımmm bakalım önümüzdeki aya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?