Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

lilty inşallah çift çizgiyi görürsün arkadaşım....
Dilketinim gelen aya sendende güzel bir performans bekliyoruzz

evet inşallah birdahaki aya. bu ay doktora gidicem inşallah canım...

test yapmama fırsat kalmadan benim kırmızılar geldi off neyseee önümüzdeki ayy bu ay göğüslerim çok şişti süt damarlarım fln belliydi ama geldiler

üff ya..... üzüldüm valla.... hayırlısı demekten başka şansımız yok neyse birdahaki aya beraber kalırız inşallah bebeemmm

gelir onlar geri cnm benimde geri geliyor hepsi bende internetten bakıyorum normalmiş ama tam olarak bilmiyorum canım üzüldüm yaa 6 gündür sigara içmiyordum belki vardır die sınırden gıttım aldım bı tane

evet inşallah birdahaki aya. bu ay doktora gidicem inşallah canım...

üff ya..... üzüldüm valla.... hayırlısı demekten başka şansımız yok neyse birdahaki aya beraber kalırız inşallah bebeemmm

inşallah bebeğimm yaaaa ama üzüldüm ki umutluydum çook hamile haberlerini aldıkca hamileymişim gibi hissetmıstımmm bakalım önümüzdeki aya artık

kızlar şu an itibariyle çalışmalara ara vermiş bulunmaktayım. bugün tam yumurtlama günüm ama mikmik yapmıycaz artık sadece sizi takip etmek için burdayım. bebek planlarını en az 5-6 ay ertelemeye karar verdik. zayıflamam gerek

ne bileyim gülüm yaa ister istemez sıkılıyo insan . . . keşke içmeseydin gülüm yaaaa . . . .sigara çok melet bir şey bende kullanıyorum daha öce defalarca bıraktım tekrar başladım . . . . başka bir konu ise bilen varmıdsır yardımcı olsun eşim küçük iken ateşli hastalık geçirmiş bu çocuk yapmak için sorun olur mu dünden bu yanada buna kafa takıyorum offffffffff offfffffffffff gelde sigara içme işte . . . .

bebeğim sırf kilo vermek için mi ara vercen yoksa kafani rahatlat icin mi

canımmmmm benim hamileyken tekrar alacaksın bunu biliyosun dimi keşke bırakmasanda bebek olunca denesen bu zayıflama işini . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…