Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kararın umarım senin için hayırlı olur...bi bakmışın ki bu arada hamişsin canım...ay ne güselll

İnşallah gelmez bat 22 geçen ay gece gelmişti bakalım bu sefer de gecemi gelecek :) biraz kasık sa batmalar ve göğüslerim sızlıyor bakalım yarına kadar belli olur

benim hep saat 10 yada 11 gibi olur son 5 aydır öyle oluyo bu saat işine pek inanmıyorum ben ama yaşayınca biraz saatlimi oluyo acaba diye düşünüyorum bende . . . . bu arada inşallah saatini bi 9 ay karıştırırda bebek olur . . .

bebğim daha siz çok yenisiniz olurrr yaaa inşallah bir 6 ay gecsın ondan sonra belki takmaya başlamalısın bence bende her ay bırakıyorum sigarayı her ay tekrardan başlıyorumm eşim mıt mıt yapcak şimdi gene aksam tadımız kaccak aman yaa inşallah önümğzdeki ay olur napalım

oy kıyamam sanaaaa. teyzesi kurban olsun ona biz halayımızı her türlü çekeriz :)

valla Hicran ım gecen ay gece 1 30 da olmuştum sabahı da iyice söküldü bakalım gece mi gelecek gündüz mü inşallah hiç gelmez :124:
Insss, gelmez sekerimmmm güzel haberler bekliyorum
demekki canım yaa offf eşime nasıl dicem şimdi surat yapcak gene bana ıyyyyyy yaa
Ayyyy sinir oldum simdi esine kuzum kusuruma bakma bu durumda morali bozuk olan sen olman gerek esin pozitif olup sana destek vermesi gerek sanki bizim elimizde rabbik isterse dilerse olacak o istemeden tirnagina bile sahip olamayız
en azından buradayız buna şükür . . . .
Yasasiiiiinnnnnn :124::124::124::124:

kararın umarım senin için hayırlı olur...bi bakmışın ki bu arada hamişsin canım...ay ne güselll

canımmmm yaa deli gibi istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bu kadar kısa sürede bu kadar kilo almam hiç normal diil. olursa çok sevinirim tabiki ama karışığım iştee

Allah'ıma sığındım ben elimden geleni yapıyorum duamıda ediyorum yaradanım yardımcı olsun bana sadece ona sığınıyorum bu konularda . . . .eşin kullanmıyo mu canım sigara . . . .:44::44:

canım daha doktora bile gitmeden kendine nasıl 5-6 ay korunma verebiliyorsun ki? önce bir doktora git sen sonra o seni yönlendirir zaten

demekki canım yaa offf eşime nasıl dicem şimdi surat yapcak gene bana ıyyyyyy yaa

sorarsa söylersin sen özellikle arayıp söyleme. bence o böyle yaptıkça olmuyor ben hastalık atlattm geçen hafta hangisi daha önemli de. belki bebek olsaydı Allah korusun o da zarar görürdü de. bu ne ya!!!!

İnşallah gelmez bat 22 geçen ay gece gelmişti bakalım bu sefer de gecemi gelecek :) biraz kasık sa batmalar ve göğüslerim sızlıyor bakalım yarına kadar belli olur

günün şaşmıyor galiba. hadi bakalım bebek gelsin inşallah

doğru diyorsun da işte benimki bunu anlmıyr ya illa olsun istiyr ben sters yapmadım o sitres yapıyor ondan mı olmuyor ki ayy düşünmekten sıkıldım artık bakalım allah neler çıkartcak karşımıza

Allah'ıma sığındım ben elimden geleni yapıyorum duamıda ediyorum yaradanım yardımcı olsun bana sadece ona sığınıyorum bu konularda . . . .eşin kullanmıyo mu canım sigara . . . .:44::44:

hyr canım eşim kullanmıyr bende az kulanıyrum aslında bakalım allaha teslim olmak önemli tabi her ay umudun kırılması kötü oluyor

canımmmmm benim hamileyken tekrar alacaksın bunu biliyosun dimi keşke bırakmasanda bebek olunca denesen bu zayıflama işini . . . .

canım ondan korkuyorum zaten. bu kilonun üstüne bide hamileyken alırsam 100 kiloyu geçerim kendime de bebeğe de zarar veririm diye endişeleniyorum yoksa o kadar çok istiyorum ki. beklemek de istemiyorum ama... offff

Benim ates dustu bi derece coook hafifte pempeler gozuktu 4 gunluk gecikmeyle geliyor adet sanirsam :44:

öyle deyim canım akşam sorar zaten şaşmaz ayy rejimede başlamıstım bozcam valla sinir oldum

hicranım iki aydır deniyoruz iki ayda 15 kilo aldım kafamı tek kurcalayan da bu zaten. belki de kilo alıyorum diye stres yapmaktan hamile kalamıyorum kafam çok karışık yaa
kuşummmmmm evet strestende olabilir.....önce bu dr a git herseye bakilsin eğer bisey çıkmazsa ki ins çıkmaz psikolojikse profesyonel destek falan al benim fikrim tabi bu çünkü psikolojikse kendin cozmen zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…