kızlar şu an itibariyle çalışmalara ara vermiş bulunmaktayım. bugün tam yumurtlama günüm ama mikmik yapmıycazartık sadece sizi takip etmek için burdayım. bebek planlarını en az 5-6 ay ertelemeye karar verdik. zayıflamam gerek
İnşallah gelmez bat 22 geçen ay gece gelmişti bakalım bu sefer de gecemi gelecek :) biraz kasık sa batmalar ve göğüslerim sızlıyor bakalım yarına kadar belli olur
ne bileyim gülüm yaa ister istemez sıkılıyo insan . . . keşke içmeseydin gülüm yaaaa . . . .sigara çok melet bir şey bende kullanıyorum daha öce defalarca bıraktım tekrar başladım . . . .başka bir konu ise bilen varmıdsır yardımcı olsun eşim küçük iken ateşli hastalık geçirmiş bu çocuk yapmak için sorun olur mu dünden bu yanada buna kafa takıyorum offffffffff offfffffffffff gelde sigara içme işte . . . .
Hayir guzelim daha duymadim.. fransada rdvulari zor veriyorlar ama bebis olunca tabi anca 7kasimda gidicem. burda oyleymis.. sonra her ay kontrol varmis.. hayirlisi bakalim..
Buralar boombostu.. yaa uff.. hamisim diyom halay ceken olmadi taksit taksit halaylr oldu..
Insss, gelmez sekerimmmm güzel haberler bekliyorumvalla Hicran ım gecen ay gece 1 30 da olmuştum sabahı da iyice söküldü bakalım gece mi gelecek gündüz mü inşallah hiç gelmez :124:
Ayyyy sinir oldum simdi esine kuzum kusuruma bakma bu durumda morali bozuk olan sen olman gerek esin pozitif olup sana destek vermesi gerek sanki bizim elimizde rabbik isterse dilerse olacak o istemeden tirnagina bile sahip olamayızdemekki canım yaa offf eşime nasıl dicem şimdi surat yapcak gene bana ıyyyyyy yaa
Yasasiiiiinnnnnn :124::124::124::124:en azından buradayız buna şükür . . . .
üzme canım kendini.... ovu da tatil de kandıramıyor bu bebişleri
kararın umarım senin için hayırlı olur...bi bakmışın ki bu arada hamişsin canım...ay ne güselll
bebğim daha siz çok yenisiniz olurrr yaaa inşallah bir 6 ay gecsın ondan sonra belki takmaya başlamalısın bence bende her ay bırakıyorum sigarayı her ay tekrardan başlıyorummeşim mıt mıt yapcak şimdi gene aksam tadımız kaccak aman yaa inşallah önümğzdeki ay olur napalım
kızlar şu an itibariyle çalışmalara ara vermiş bulunmaktayım. bugün tam yumurtlama günüm ama mikmik yapmıycazartık sadece sizi takip etmek için burdayım. bebek planlarını en az 5-6 ay ertelemeye karar verdik. zayıflamam gerek
demekki canım yaa offf eşime nasıl dicem şimdi surat yapcak gene bana ıyyyyyy yaa
İnşallah gelmez bat 22 geçen ay gece gelmişti bakalım bu sefer de gecemi gelecek :) biraz kasık sa batmalar ve göğüslerim sızlıyor bakalım yarına kadar belli olur
bebeğim sırf kilo vermek için mi ara vercen yoksa kafani rahatlat icin mi
Insss, gelmez sekerimmmm güzel haberler bekliyorum
Ayyyy sinir oldum simdi esine kuzum kusuruma bakma bu durumda morali bozuk olan sen olman gerek esin pozitif olup sana destek vermesi gerek sanki bizim elimizde rabbik isterse dilerse olacak o istemeden tirnagina bile sahip olamayız
Yasasiiiiinnnnnn :124::124::124::124:
haklısın kuzum ya gidiyim bi öncecanım daha doktora bile gitmeden kendine nasıl 5-6 ay korunma verebiliyorsun ki? önce bir doktora git sen sonra o seni yönlendirir zaten
Allah'ıma sığındım ben elimden geleni yapıyorum duamıda ediyorum yaradanım yardımcı olsun bana sadece ona sığınıyorum bu konularda . . . .eşin kullanmıyo mu canım sigara . . . .:44::44:
benim hep saat 10 yada 11 gibi olur son 5 aydır öyle oluyo bu saat işine pek inanmıyorum ben ama yaşayınca biraz saatlimi oluyo acaba diye düşünüyorum bende . . . .bu arada inşallah saatini bi 9 ay karıştırırda bebek olur . . . [/QUOTE
inşallah..yum yum zamanı ni değerlendirdik bakalım gerisi rabbim ol derse olur inşallah normalde benimde saatli değil gec3 gelmezse biraz daha umut bağlayacağım :)
canımmmmm benim hamileyken tekrar alacaksın bunu biliyosundimi keşke bırakmasanda bebek olunca denesen bu zayıflama işini . . . .
canım daha doktora bile gitmeden kendine nasıl 5-6 ay korunma verebiliyorsun ki? önce bir doktora git sen sonra o seni yönlendirir zaten
sorarsa söylersin sen özellikle arayıp söyleme. bence o böyle yaptıkça olmuyorben hastalık atlattm geçen hafta hangisi daha önemli de. belki bebek olsaydı Allah korusun o da zarar görürdü de. bu ne ya!!!!
günün şaşmıyor galiba. hadi bakalım bebek gelsin inşallah
kuşummmmmm evet strestende olabilir.....önce bu dr a git herseye bakilsin eğer bisey çıkmazsa ki ins çıkmaz psikolojikse profesyonel destek falan al benim fikrim tabi bu çünkü psikolojikse kendin cozmen zor gibihicranım iki aydır deniyoruz iki ayda 15 kilo aldımkafamı tek kurcalayan da bu zaten. belki de kilo alıyorum diye stres yapmaktan hamile kalamıyorum kafam çok karışık yaa
Benim ates dustu bi derece coook hafifte pempeler gozuktu 4 gunluk gecikmeyle geliyor adet sanirsam :44:
bebişler olcakta ömrümüzden ömür gitcek vallasinir oldum midem bulanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?