hyr canım eşim kullanmıyr bende az kulanıyrum aslında bakalım allaha teslim olmak önemli tabi her ay umudun kırılması kötü oluyor
kuşummmmmm evet strestende olabilir.....önce bu dr a git herseye bakilsin eğer bisey çıkmazsa ki ins çıkmaz psikolojikse profesyonel destek falan al benim fikrim tabi bu çünkü psikolojikse kendin cozmen zor gibi
doğum tarihimin olduğu sayfadayımmmmmmmmmm
benim hep saat 10 yada 11 gibi olur son 5 aydır öyle oluyo bu saat işine pek inanmıyorum ben ama yaşayınca biraz saatlimi oluyo acaba diye düşünüyorum bende . . . .bu arada inşallah saatini bi 9 ay karıştırırda bebek olur . . . [/QUOTE
inşallah..yum yum zamanı ni değerlendirdik bakalım gerisi rabbim ol derse olur inşallah normalde benimde saatli değil gec3 gelmezse biraz daha umut bağlayacağım :)
inşAllah olmaz kuzum inşAllah sende hamile olursun bu ay çok mutlu olurum bunaAllah'ım yar ve yardımcın olsun . . . .
Benim ates dustu bi derece coook hafifte pempeler gozuktu 4 gunluk gecikmeyle geliyor adet sanirsam :44:
canım ondan korkuyorum zaten. bu kilonun üstüne bide hamileyken alırsam 100 kiloyu geçerim kendime de bebeğe de zarar veririm diye endişeleniyorumyoksa o kadar çok istiyorum ki. beklemek de istemiyorum ama... offff
Kac aydir deniyosunuz tatlimmmm yaaadoğru diyorsun da işte benimki bunu anlmıyr ya illa olsun istiyr ben sters yapmadım o sitres yapıyor ondan mı olmuyor ki ayy düşünmekten sıkıldım artık bakalım allah neler çıkartcak karşımıza
canım ondan korkuyorum zaten. bu kilonun üstüne bide hamileyken alırsam 100 kiloyu geçerim kendime de bebeğe de zarar veririm diye endişeleniyorumyoksa o kadar çok istiyorum ki. beklemek de istemiyorum ama... offff
yapma canım ya.. senden kıymetli değl hiçbişey. olan sağlığına olacak. bırak ne düşünürse düşünsün. kserse de küssün Allahım Yarabbim ya
haklısın bitanem o zaman bu ay da adet olursam gidiyim doktora
öyle deyim canım akşam sorar zaten şaşmaz ayy rejimede başlamıstım bozcam valla sinir oldum
kuzum benimmm üzülme sakın hayırlısı neyse o olur
Selam kızlar nasılsınız?
Bugün benim normalde bat ama ateşe göre yumurtlamamiş gibiyim gecikebilir sanırım :2: felaket bel ağrım var ve bembeyaz akıntı geliyor ha bre.. Sinirlerim de tavan yapmış durumda.. Geleceği belli de erken gelse de önümüze baksak
:
canımmm yapma... haklısın tabi.. belki de psikolojiktir bu kilo alma olayı. sen her halinle güzelsin am bunu unutma. bebişin de en güzel zamanda gelecek inşallah
doğru diyorsun canımmm allah büyük bakalım olur nasipse napalım elimden gelen bu yani inşallah sizin mutluluğunuzla mutlu olurum
canımın içi böyle kendini korkutursan olmaz önce sakinleş korkma evet bencede akıllıca davranıyosun hem bu süre içinde çocuğum olmuyor düşüncesinide kafandan atmış olursun . . . .şayet kilonun çok olduğunu düşünüyorsan cidden öyle yap canım haklısın bu konuda . . .
benim eşimde kullanmıyor vırın kırın ediyo ama ben içmediğim zaman çok sinirli oluyorumçok üzülüyorum ama kocama zavallım sinirlenme sen diyo git bir tane iç gel diyo yatalım diyo sonra sarılıyo bana her şeye ramen seni çok seviyorum diyişi varya inanırmısın canım dünyalara bedel . . .
İlayda cım sana eşime yaptığım sirke limonu tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor ve kilonu da sabitliyor.1 bardak sıcak suya 2 t kaşığı elma sirkesi 1t.k bal.yarım limon sık öğünlerden 20 dk önce iç tabi spor da yapıcaksın yediklerine dikkat edersen gerçekten işe yarıyor canım eşim 5 kilo verdi
Kac aydir deniyosunuz tatlimmmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?