İlayda cım sana eşime yaptığım sirke limonu tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor ve kilonu da sabitliyor.1 bardak sıcak suya 2 t kaşığı elma sirkesi 1t.k bal.yarım limon sık öğünlerden 20 dk önce iç tabi spor da yapıcaksın yediklerine dikkat edersen gerçekten işe yarıyor canım eşim 5 kilo verdi
olmadı indir tüpü kafasına! canım adetliyken zaten rejim yapmak hem mümkün değil hem de doğru değil. ama adetin bitince başla tekrar
Dr a gidiyor musun 25 ay uzun bi zaman kuzumayyy evlendıgımız ılk aydan berı 25 ay oldu yaaa hıç bir problem yokken nasıl olmuyor akıl sır erdıremıyorum vallahı
teşekkür ederim canım benim. bakalım eşimle de bi konuşıyım da karar vericem..
canım benim sen böyle kocandan bahsediyosun ya o kocanı evire çevire dövsünler istiyorum kusura bakma lütfen sana üzüldüğüm için diyorum bu ne ya senin suçun ne arkadaşım bu konuda yazık günah değil mi sana tövbe tövbe . . . .
İhmal etme balımmmm...biz her zaman senin yanındayız
kuzum benim sağol deniycem bunu
Ayyyyy buna çok güldüm istehepiniz toplanıp bir gun gelın benım şu adam olcak herifi bir güzel dövelimmm
ne güzel canım birbirinze sarılın sımsıkı destek olun
Dr a gidiyor musun 25 ay uzun bi zaman kuzum
canım benimmmm çok seviyorum sizii
hepiniz toplanıp bir gun gelın benım şu adam olcak herifi bir güzel dövelimmm
canım beninm bende eşime uygulayım bunu eşim kilolu biraz eritmesi gerek . . . doğrumu anladım t'ler tatlı kaşığımı oluyo birde 1t.k bal yazmışsın buda 1 tatlı kaşığı bal mı oluyor . . .
Ayyyyy buna çok güldüm iste
Canlarımmmm ben geldimmmm :124::124:
Canim güzel sorun olmaması tabi ama uzun bi süre olmuş bence iyi bi dr bul git yumurta gelisyirici ilaclar catlatma ignesi falan olursun asilama denersin vsgittik cnm 1 defa hersey normal eşiminde benımde yakın zamanda gittik olur ersey sağlıklı görünüyr dedı bizde madem sağlıklı olur dedik ama olmuyor baksanaözele mi gitsek bir kezde acaba
saol bebeğim . . . . Allah razı olsun eşimden bir sıkıntım yok şimdilik iyiz bakalım daha sonradan kudurmassa şayet şimdilik cicim ayrandayız ondan herhaldedaha çok afedersin s...m aylarına geçmedik . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?