Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım beninm bende eşime uygulayım bunu eşim kilolu biraz eritmesi gerek . . . doğrumu anladım t'ler tatlı kaşığımı oluyo birde 1t.k bal yazmışsın buda 1 tatlı kaşığı bal mı oluyor . . .

olmadı indir tüpü kafasına! canım adetliyken zaten rejim yapmak hem mümkün değil hem de doğru değil. ama adetin bitince başla tekrar

güldürdün benı bebeğim valla bugun baslamıstım rejıme de ztn neyse baslarım sonra tekrardan

hepiniz toplanıp bir gun gelın benım şu adam olcak herifi bir güzel dövelimmm

ne güzel canım birbirinze sarılın sımsıkı destek olun

saol bebeğim . . . . Allah razı olsun eşimden bir sıkıntım yok şimdilik iyiz bakalım daha sonradan kudurmassa şayet şimdilik cicim ayrandayız ondan herhaldedaha çok afedersin s...m aylarına geçmedik . . . .

Dr a gidiyor musun 25 ay uzun bi zaman kuzum

gittik cnm 1 defa hersey normal eşiminde benımde yakın zamanda gittik olur ersey sağlıklı görünüyr dedı bizde madem sağlıklı olur dedik ama olmuyor baksana özele mi gitsek bir kezde acaba

canım beninm bende eşime uygulayım bunu eşim kilolu biraz eritmesi gerek . . . doğrumu anladım t'ler tatlı kaşığımı oluyo birde 1t.k bal yazmışsın buda 1 tatlı kaşığı bal mı oluyor . . .

Evet canım gercekten ise yarıyor jem faydalı hiç bir zararı yok benim eşimd3 gastrit olduğu icin bal ilave ediyorum normalde konmuyor ama yine etkili sende ilave edersin tadını yumusatiyor

gittik cnm 1 defa hersey normal eşiminde benımde yakın zamanda gittik olur ersey sağlıklı görünüyr dedı bizde madem sağlıklı olur dedik ama olmuyor baksana özele mi gitsek bir kezde acaba
Canim güzel sorun olmaması tabi ama uzun bi süre olmuş bence iyi bi dr bul git yumurta gelisyirici ilaclar catlatma ignesi falan olursun asilama denersin vs

saol bebeğim . . . . Allah razı olsun eşimden bir sıkıntım yok şimdilik iyiz bakalım daha sonradan kudurmassa şayet şimdilik cicim ayrandayız ondan herhaldedaha çok afedersin s...m aylarına geçmedik . . . .

geçmeyin canımmm bir ömür cicim aylarında takılı kalın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…