Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

uzun bı aradan sonraa tekrarr selamlarr nasılsınız bakalım foruma gelmeyeylı ne var ne yok :)

Canim güzel sorun olmaması tabi ama uzun bi süre olmuş bence iyi bi dr bul git yumurta gelisyirici ilaclar catlatma ignesi falan olursun asilama denersin vs

çok doğru canım ama benım eşim tedavi konualrına sıcak bakmıyor önceden tedavımı varmış dıo bı sperm testi yaptrdı kıyamet koparttı bakalım ben randevu alsam onu hiç bulastırmadan nasıl olur acaba onun baska bır seyıne bakılır mı

Anladim canim.... Ilac tedavisinde esine gerek yok canim tabi mik mik disinda sen ilac kullancan yumurtalar buyuyunce cat ignesi olcan dr sana iliski gunleri onerecek mesela o gun birliktelik olacak bu kadar

uzun bı aradan sonraa tekrarr selamlarr nasılsınız bakalım foruma gelmeyeylı ne var ne yok :)[/

yok kuzum sadece benim kararım diil eşim de bekleyelim diyo. ahhh ahhh nasıl kafam karışıkk

canım benim kafanı karıştıracak durum değil mantıklı düşünüyosun akıllı kadınsın o zaman sen önce zayıfla sonra bebek işine koyul bu daha mantıklı sağlık için unutma emi kuzum . . .

Anladim canim.... Ilac tedavisinde esine gerek yok canim tabi mik mik disinda sen ilac kullancan yumurtalar buyuyunce cat ignesi olcan dr sana iliski gunleri onerecek mesela o gun birliktelik olacak bu kadar

anladım bebğim o zmn şimdi adetliyim ne zaman randevu alamam gerekir off şimdi bayram tatilinden cıktık bu patron bana izin vermez ki yaa

inşallahhhhhhh kuşummmmmmmmmmmmm inşallahhh bi hamile kalsam döncez biliyorum da bakalım buda benim sınavımdır yani

canımın içi seni korkutmak istemem ama herşey bebek değil ki ama bebek olunca ki inşAllah olacak sen kocanın yaptıklarını unutacakmısın daha sonra hazmedebilecek misin kızma bana böyle konuştum diye lütfen olur mu kuzum . . . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…