heee bu şimdilik senin kararın eşin bilmiyo peki ters tepki verirse eşin ne yapacaksın canım . . . .
Evet canım gercekten ise yarıyor jem faydalı hiç bir zararı yok benim eşimd3 gastrit olduğu icin bal ilave ediyorum normalde konmuyor ama yine etkili sende ilave edersin tadını yumusatiyor
Hg kusummmmmmmmmmCanlarımmmm ben geldimmmm :124::124:
çok güldüm yaaaa adres ver kiralık adam tutalım vurmak için değil dövmek için bu daha mantıklı . . . .
Canim güzel sorun olmaması tabi ama uzun bi süre olmuş bence iyi bi dr bul git yumurta gelisyirici ilaclar catlatma ignesi falan olursun asilama denersin vs
geçmeyin canımmm bir ömür cicim aylarında takılı kalın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Kiroyum emme para bende heeaslında bu çok mantıklı sizi hiç işin içine katmadan basarım parayı dövdürtürüm vallahi
Anladim canim.... Ilac tedavisinde esine gerek yok canim tabi mik mik disindaçok doğru canım ama benım eşim tedavi konualrına sıcak bakmıyor önceden tedavımı varmış dıo bı sperm testi yaptrdı kıyamet koparttı bakalım ben randevu alsam onu hiç bulastırmadan nasıl olur acaba onun baska bır seyıne bakılır mı
inşAllah canımın içi saol sende tekrardan eski günlerne dönersin inşAllah . . . .. . . .
yok kuzum sadece benim kararım diil eşim de bekleyelim diyo. ahhh ahhh nasıl kafam karışıkk
Kiroyum emme para bende hee
uzun bı aradan sonraa tekrarr selamlarr nasılsınız bakalım foruma gelmeyeylı ne var ne yok :)[/
Anladim canim.... Ilac tedavisinde esine gerek yok canim tabi mik mik disindasen ilac kullancan yumurtalar buyuyunce cat ignesi olcan dr sana iliski gunleri onerecek mesela o gun birliktelik olacak bu kadar
aynennnnn sinirlenince kötü oluyorum komplo teorilerim çeşitlidir
inşallahhhhhhh kuşummmmmmmmmmmmm inşallahhh bi hamile kalsam döncez biliyorum da bakalım buda benim sınavımdır yani
uzun bı aradan sonraa tekrarr selamlarr nasılsınız bakalım foruma gelmeyeylı ne var ne yok :)[/
Hg canimmm iyiyizzzz sen n as ilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?