lilii ve nutezz ben de bu haftasonu değil diğer haftasonu izmire geliyorum :)
19 aralık yegenimin 22 aralık ablamın doğum günü :)
ozaman görüşmek dileğiyle canım :)) biz buluşurduk izmirli kızlarla hep ne güzel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lilii ve nutezz ben de bu haftasonu değil diğer haftasonu izmire geliyorum :)
19 aralık yegenimin 22 aralık ablamın doğum günü :)
Benimde keyfim yok bugun cikayim bari![]()
umudum kırıldı.2 gündür hiç keyfim yok nedense.![]()
cokkk saolll canımmmm benımmm. aynen canım en yakın zamanda darısı sızın başınızaaaacanımmmm.tebrik ederimmmm.çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa.2 gündür hiç keyfim yoktu nedense.valla keyfim yerine geldi.darısı bize inşallah.![]()
saolll canımmm benımmm aminnnnn ınsallahhhhgözün aydın kızçe dğnden bu güne ne kadar fark var allah sağ salim kucağına versin
hıcranımmmmmmmmmmm nereee kızzzz cıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaBenimde keyfim yok bugun cikayim bari![]()
Canım benim cok sevindim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins kan sonuçlarında yüksek cikar ve ailebiz musmutlu olur darisi bekleyen hepimizin başına
canım benımm yaaaa ocakta 24 olucam canımm :) aynen oyle yapıcam canım bebeğimi uzmek yok. cok saol canım taktıklerınnn ıcınnnn :))
saoll canımm benımm Allah razıı olsunnn. aminnn canımm benımm ınsallahhh ınsallahhhhhhh
saoll canımm benım
aminnnn canımmmm ınsallahhh
saolllll canımmm aminnnnnnnnnnnnnn ınsallahhhhhhhhhhhh
Geçer inşallah canım.Burda en çok bekleyen sensin sanırım.Senden sonra da ben![]()
Canım benim cok sevindim Allahim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins kan sonuçlarında yüksek cikar ve ailebiz musmutlu olur darisi bekleyen hepimizin başına
Tatlım aslında onların da yapacağı bi şey yok. Sınıfta kalorifer yanıyor ama geç ısınıyor. O nedenle soğuk oluyor başta. Diğer sınıflar nasıl bilmiyorum Gerçi sınıfımız değişecek yakında. Bi de çocuklar hareket halindeler sürekli ondan çok fazla üşümüyorlar. Üşüdükleri de ellerindne anlaşılıyor. o zaman peteğe gönderip ısıttırıyorum. Sen nasıl oldun kuzum ya. Hala moralin bozuk mu?
canımmmm benimmm Allah razııı olsunnnn aminnnn ınsallah. tek ıstegım yavrumu sag salım kucagıma almakben bayadır gırmeyelı hamişimiz olmuşş ne güzell canım tebrık ederım senı taze annişş... hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsiinn... aramıza hoşgeldiinnn....... :118:
Hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn.. Amanın ne çok hamiş haberi oldu bugün böyleee.
![]()
Hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn.. Amanın ne çok hamiş haberi oldu bugün böyleee.
![]()
ben bayadır gırmeyelı hamişimiz olmuşş ne güzell canım tebrık ederım senı taze annişş... hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsiinn... aramıza hoşgeldiinnn....... :118:
Serap ablacim rosem dilketincim hasretimmm.... Icim daraliyor bogazimi sikiyolar sanki bıkmıyorum neden böyle oldu dualar okuyorum rabbim ferahlik versin diee![]()
lorennaa nerdesin kıs, herşey yolundamı bebişin nasıl cinsiyetini öğrendinmi, ikili testini yaptırdınmı sonuç nasıl çıktı ayy çok soru sordum ya kusura bakmaben bayadır gırmeyelı hamişimiz olmuşş ne güzell canım tebrık ederım senı taze annişş... hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsiinn... aramıza hoşgeldiinnn....... :118:
ben cikayim sagol canim gelirim yinee
Bilmiyorum ki canım.Babamın ayağının yanması ,havalar,diyet,beklemek...
Hepsinin etkisi var sanırım.![]()
Geçer inşallah canım.Burda en çok bekleyen sensin sanırım.Senden sonra da ben![]()
noldu Hicranım. dün göbecikleri atıyordun bugün ne olduuu
kızlar saglık ocagına gıttım ama doktor yarın sabah 9 da gel dedı ogleden sonra yapılmıyormus. hem teste acil yazıcak belkı aksama da sonucum cıkabılırrrr ınsallahh oyle olurrr
Serap ablacim rosem dilketincim hasretimmm.... Icim daraliyor bogazimi sikiyolar sanki bıkmıyorum neden böyle oldu dualar okuyorum rabbim ferahlik versin diee![]()