• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİZ DE BİTTİK ARTIK GALİBA :-(

maviterlik

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1.493
3.380
333
Kızlar çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum eşimle tartıştık çıktı gitti memleketine 15 gün kadar da gelmez sanırım.. daha doğrusu nereye gittiğinden bile emin değilim çünkü yanına hicbisey almadı giderken kapıyı çarptı gitti.
Daha onceki konumda bahsetmistim yazları 2 ay, kisin 15 gün, tatillerde bayramlarda hep eşimin memleketindeyiz. Bu yazda 1 ay kadar eşimin memleketinde kaldıktan sonra Yıllık izinler kaldırılınca tekrar evimize geldik. Yaklaşık 2 haftadır evimizdeydik bugün tekrar eşimin memleketine gidecektik. gece uzun uzun sohbet ettik güzel güzel konuşuyorduk dedim ki ben gelmesem sıkıntı olur mu senin için? Zaten bayramda bi 9 günlük tatil daha var onu da orda geciricez biraz evimde kalmak istiyorum.. vay sen misin bunu diyen adamın içine resmen şeytan girdi öyle seyler söyledi ki dondum kaldım tamam gelirim bu kadar sıkıntı yapma dedim ama dinlemedi bile bundan sonra istesende gelemezsin dedi asla hiçbir zaman gelemeyeceksin bir daha dedi. Tayin isteyip gidecekmiş artık memleketine dayanamıyorum burda kalmaya artık dedi sürekli o fedakarlık yapıyormuş ben kıymet bilmiyormuşum..ağlaya ağlaya uyudum alttan almaya konusmaya çalıştım ama hiç oralı bile olmadi.
Kapıyı çekti gitti 1 saat önce.. 1 sene var tayinlerin açılmasına 1 sene daha sabret sonra kurtulursun benden dedi.. ilk defa ayrilacagimizi söyledi 6 yillik evliyiz hiç soylemezdi böyle biseyi sakasini bile yapmazdı.. birbirimizi çok seviyoruz aslında ama bu memleket konusu acilinca gözü hiçbir şeyi gormuyor başka hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen sirf bu konu yüzünden defalarca birbirimizin kalbini kirdik..
Kızlar ne yapacam ben ağlamaktan içim dışına çıktı o kadar kararlı görünüyordu ki.. bazen topla herşeyi git esimin memleketine diyorum ama sonra aklima geliyor küçük bi ilçe köy gibi insanları bi garip alisamam hayatımı mahvedemem diyorum ama diğer türlü de mutlu olamıyoruz evliligimizin ilk günü bile bu yüzden cok büyük kavga ettik ki evlenmeden önce eşim kabul etmişti burda yaşamayı.. evimizin olduğu şehir büyük merkezi her turlu imkanı olan bi yer ben burayı çok sevmeme rağmen defalarca eşime teklif ettim ikimizin de ailesine yakın olan başka bi şehirde yaşayalım diye ama o istemedi illa ki kendi memlketi olacak. Ben boğuluyorum artık nefes alamiyprum gözünün içine bakıyorum el ustunde tutuyorum hicbirseyine karismıyorum yeter ki mutlu olsun ailesinden uzak diye sesimi cikarmiyorum sürekli arkadaşlarıyla dışarda planlar yapar benim aileme çok gidip gelmez hep mesafelidir ama ben bunları bile sıkıntı yapmadım mutlu olsun geezsin dolassin dedim hep ama gene olmadı.. olmuyo bizden galiba sonumuz belli gibi uzatmaları oynuyorum sanırım.. kızlar her iki tarafta birbirini severken sirf bu sebepten ayrılık olur mu... Sevgisinden hiç şüphem yok ama niye bana karsi bu kadar sinirli anlayamıyorum.. duvar gibi oluyo bazen.. biseyler söyleyin siz benim yerinde olsaniz ne yapardınız ben mi yanlış yapıyorum..

Tek sebep bu olamaz sanırım mutlaka oncesi de vardir yoksa adam niçin bu kadar delirsin. Guzellikle konusur tatliya baglarsiniz inşallah

İki medeni insan oturup konuşuyor, kadın eşine diyor ki ben evimde vakit geçirmek istiyorum, senin için de uygunsa ben seninle memlekete gelmesem olur mu diye soruyor. Sakin ve olgun bir biçimde, rest çekmeden. Adam da dellenip evi terk ediyor. Yuh! Bu ne dengesizlik. Böyle bir şey için evi terk eden kişiye ben kesin tavır koyardim. Ailenize de haber verin bence.

Aynı benim eşim. Asla huzur vermiyor. Artık bende susmak istemiyorum. Kavga etmek istiyorum. Çünkü sabrım kalmadı.

Önceki konumda yazmıştım tüm tatillerde orda olmayi kabul etmiştim çünkü eşim benim memleketimde yaşamayı kabul etti yılın bikac ayı da orda geciririz sıkıntı olmaz dedim anlaştık ama oraya gittiğimizde kızlar abartmiyorum kahvaltıdan sonra çıkar gece yarısı eve gelir hiç evde durmaz o zaman ben niye kvnin evine gidiyorum sen yoksan diyorum başlıyoruz tartismaya.. gitmek sıkıntı değil ama adam yanımda durmadiktan sonra niye gidiyorum onu anlamıyorum bunu ona da anlatamıyorum sürekli ayni konu tükendm artık dayanamıyorum ben mi haksizim kendimden şüphe eder oldum kötü niyetli mi dusunuyorum kafayı yiyecem artık..

Önceki konumda yazmıştım tüm tatillerde orda olmayi kabul etmiştim çünkü eşim benim memleketimde yaşamayı kabul etti yılın bikac ayı da orda geciririz sıkıntı olmaz dedim anlaştık ama oraya gittiğimizde kızlar abartmiyorum kahvaltıdan sonra çıkar gece yarısı eve gelir hiç evde durmaz o zaman ben niye kvnin evine gidiyorum sen yoksan diyorum başlıyoruz tartismaya.. gitmek sıkıntı değil ama adam yanımda durmadiktan sonra niye gidiyorum onu anlamıyorum bunu ona da anlatamıyorum sürekli ayni konu tükendm artık dayanamıyorum ben mi haksizim kendimden şüphe eder oldum kötü niyetli mi dusunuyorum kafayı yiyecem artık..
Belli ki adam pişman olmuş geldiğine.
Arkadaşlarını, çevresini özlüyor.
Bekarlıktan sıyrılamamış.
Haksız değilsin ama değiştiremezsin, üzgünüm.

Zaten yeterince fazla fazla duruyormusun onun memleketinde. Eşinin sinirlenmeye hakkı yok. Bırak kosma peşinden iyce kiymete binmesin. Kendi farkeder hatasını seviyorsa.
İnsan evi dışında yaşama 1 hafta 10 gün dayanır 2 ay çok bile bana göre .

Bu işler evlenmeden önce konuşulmuyor mu?
Bekarken bana biri her tatilde memlekete gidicez dese, kapı sağ tarafta buyur geç derdim.
Konuşuluyor tabi konuşulmaz mi ama karşında insanın fikirleri değişebilir diyen bi adam varsa ne yaparsın? Evlenmeden önce memleketinden nefret eden beni buradan kurtar diyen adam nasıl böyle değişti aklım almıyor..

Konuşuluyor tabi konuşulmaz mi ama karşında insanın fikirleri değişebilir diyen bi adam varsa ne yaparsın? Evlenmeden önce memleketinden nefret eden beni buradan kurtar diyen adam nasıl böyle değişti aklım almıyor..
Kurtar mı dedi?
Hani her tatilde orada geçirmek için anlaşmıştınız?
Sanki sözünü tutmayan senmişsin gibime geldi.

Evinizin olduğu şehirde olma sebebiniz ne? Sizin Aileniz ,siz ve onun ailesi hepsi farkli sehirlerde mi ?

Ben olsam mesaj atardim ya eve gelirsin dogru duzgun konusursun ya da yakin zamanda gelecek mahkeme celbine hazirlikli ol diye. Gelmezse de sakın bu eve adimini atma derdim kapinin kilidini bile degistirirdim.
Bu ne ya ne saniyor ki kendini sorumlulugunu bilen kisiligi olan adam evini, eşini hicbir sart altinda terk etmez. Yaziklar olsun oyle adama gitsin anasınin koynunda yatsın bundan sonra.. Bosver arkadasim alttan almak zorunda degilsin inceldigi yerden kopar ip, kendine zarar veriyorsun boyle yakinda Allah korusun hasta olsan bu icine attiklarin yuzunden sana yar olmaz bu adam. Zararin neresinden donersen kardır.:sinirli:

Is donemi haric her buldugu tatilde memlekete gitmek pek de normal degil. Baska yerde sizinle de beraber basbasa tatil yapabilir. Erkekler nedense evlendikten sonra daha bir annesine duskun oluyor.
Onu mutlu etmeye calismayin. Siz kendinizi mutlu edin. Siz onun psikologu degilsiniz. Asiri fedakarlar hep kaybeder.

Kurtar mı dedi?
Hani her tatilde orada geçirmek için anlaşmıştınız?
Sanki sözünü tutmayan senmişsin gibime geldi.
Yok ben eksik yazdım kusura bakmayın yais anlama olmasın..
Biz evlenmeden önce memletinden gitmek istiyordu ve benim olduğum şehirde de unvsiteyi okuduk ordan tanışıyoruz zaten.. o yüzden kabul etti seviyordu burayı.. ama evlendigimiz gün başladı kavgalar bende anlamadım en sonunda bu şekilde anlaştık.. yano bu anlasma biz evlendikten 2 sene sonra yapıldı..

Gelir eve merak etmeyin. Bundan da bosanilmaz. Bu memlekette tatil konusunda da her seferinde taviz veren siz olnayin. Koskoca yaz tatili orda mi gecer? Kayinvalideyi de alistirirsaniz her sene bekler.

Back
X