- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Ya ATTRAENTE, mantıklı, olgun bir bayansın, severek takip ediyorum mesajlarını.Devir eskisi gibi değil
Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini unuttu
Ayaklarının üzerine basan kadının sorumlulukları boyunu aştı
Haliyle tahammül azaldı
Erkekler daha bir rahata alıştı, gözleri doymayınca suistimal başladı
Eskiden evlilik vardı, erkek evin direğiydi sonra nereden geldiği belli olmayan çükü nimettir zihniyeti başköşeye oturdu
Kadınlar aman sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun mantığının içinde kayboldular
Dejenere olduk, öğrendiğimiz evlilikle, yaşadığımız evlilik birbirini tutmayınca buhrana düştük
Seviyeler düştü, saygı bitti, her şeyi öğrendik de sevmek ne demek öğrenemedik
Hesap kitap, birbirini doldurmalar, aileler, para, kariyer, sosyal medya, fikir-felsefe işleri yumağında boğuldu evlilik
Çıtalar yükseldi ama gerçekler olması gerekeni bile karşılayamadı
Sonuç mutsuz insanlar olduk, nasıl çözeceğimizi de bilmiyoruz, bilsek de takatimiz yok
Erkek şımarıklığından içim bulandı artık, hiç birine tahammülüm yok
Offf dolmuşum galiba =))
Durumunun aslında sorunlu olabileceği aklına geldi mi hiç?Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Ben bu forumda 2008den beri varim. 17 yasimda iken ilk defa denedim masturübasyonu. Merak diyelim. O gün ayni sekilde bir kere daha denedim. Bir gunde 2 defa. Baska olmadi hic. Yani kendimi tatmim etmek icin yapmadim.
Ayrica o gün oruc tutmam grkmiyordu.
Bende sehvet duygusu olmadigi icin sadece belli gunler nafile orucu tutarim. Sevabı için. İslam kaynaklarinda yazar. Oruc sadece ramazan ayinda tutulmaz.
Bence sen şehvet duygusundan çok daha fazlasından yoksun olabilirsin.Ben bu forumda 2008den beri varim. 17 yasimda iken ilk defa denedim masturübasyonu. Merak diyelim. O gün ayni sekilde bir kere daha denedim. Bir gunde 2 defa. Baska olmadi hic. Yani kendimi tatmim etmek icin yapmadim.
Ayrica o gün oruc tutmam grkmiyordu.
Bende sehvet duygusu olmadigi icin sadece belli gunler nafile orucu tutarim. Sevabı için. İslam kaynaklarinda yazar. Oruc sadece ramazan ayinda tutulmaz.
Dogru hatirlamissin. Ben de bekliyorum :)Siz yaklaşık 20 yıldır evliydiniz mutsuzdunuz 2 de çocuğunuz vardı
Pek yakında gelişmeler olacak demiştiniz sanırım değil mi
Unutmadım o gelişmeleri bekliyorum
Bir deli kuyuya bir igne atti 40 deli de pesinden gitti hesabi oldu bu durum.Bir konuyu da dine bağlamayın Allah aşkına, ne alakası var şimdi konu sahibinin yazdığı şeyler sizin bahsettiğiniz şehvet konusunun. Dini boyutuna hiç girmiyorum, çünkü yeri değil Güzel dinimiz de nerelere düştü, ağzı olan konuşuyor.
Bir deli kuyuya bir igne atti 40 deli de pesinden gitti hesabi oldu bu durum.
Uyarmama ragmen hala israrla konuyu degistirmeye calisanlar var bu ne saygisizlik.
Guzel bir bakis acisini, kisa bir turk filmi gibi gozumde canlandirarak zevkle okudum :)))Kadın karşıda gördüğü etrafına ilgisiz karakuru esmer gencin düşünceli tavırlarla derin derin sigara çekişini izlediğinde aşık oluyor birden ve gülümsüyor erkeğe.
Yakışıklı denebilecek bir tipi ve hoş gelen kirli sakalı var erkeğin.
Gülümsemeyi karşılıksız bırakmıyor, tanışıp önce arkadaş sonra sevgili oluyorlar.
Kadının ayakları yerden kesilmiş, dünyanın en yakışıklı, düşünceli, romantik ve sert erkeğine sahip olmanın mutluluğu içerisinde.
Erkeğin bir süre sonraki kıskanç ve sert tavırlarının aşırı sevgiden kaynaklandığını biliyor (!...) toz kondurmuyor, fakat bir süre sonra kıskançlık ve özgürlüğü kısıtlama dayanılmaz bir hal alıyor.
Erkeğin kendisine gizemli gelen düşünceli halinin aslında derinliği olan bir hayat felsefesi sebebiyle değil de "yarınki sigara paramı nasıl bulurum" endişesinden kaynaklandığını yeni anlıyor.
Kıskançlığının aşırı sevgiden değilde aslında özgüven yoksunluğundan kaynaklandığını ve büyük ikramiye olarak gördüğü böylesi bir kadını asla bir daha elde edemeyeceği korkusuyla hareket ettiğini görüyor.
Kadın ayrılmak ve bu işkenceye artık bir son vermek kararı aldığında ise "YA BENİMSİN YA TOPRAĞIN", bazen "SEN BENİM NAMUSUMSUN" ya da "SENİ BAŞKASINA YAR ETMEM" yüce felsefesi devreye giriyor ve akşam "kadın cinayetine dur" sloganları atılıyor.
Yani demem o ki sevgili hanımlar, sorun kadının ekonomik özgürlüğünde değil,
sorun aşkın, sevginin bitmesinden değil,
sorun erkeğin ya da kadının .ötünün kalkmasından değil,
sorun cinsellikten değil,
sorun duygusal zekasında problem bulunan kadının bodoslama gidip maganda ya da ciğeri beş para etmez erkeğe önce kalbini ve bazı durumlarda cüzdanını ve hemen sonrasında da bacaklarını açmasıdır.
Aşk güzel şeydir, yaşanmalı,
Cinsellik güzel şeydir asla mahrum kalınmamalı,
Paylaşmak güzel şeydir ihmal edilmemeli,
Ama "erkek dediğin sever de döver de - erkek erkek gibi olmalı, sert baktığında kadına kaçacak delik aratmalı - sevmiyorum dediğinde önüne dikilip seni bırakmamalı, elinden tutup götürmeli" filan diyorsanız alın her taraf maganda dolu, tepe tepe kullanın :)))))
Ama sonra piyasaya çıkıp ağlayıp sızlamayın.
Kadınlar; doğru erkeğe aşık olma becerisine sahip olmalı.
Bu arada aşk adres sormaz fılan diye soracak olanlar da biraz duygusal zeka konusunda araştırma yapsın.
Hepinize güzel aşklar :)
Kel alaka bir yorum olmuş. evlilik yalnızca cinsellik değil. bir çok farklı dinamiği var ve konu daha çok bunlar hakkında.Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Tşk ederim, çok naziksin :)Guzel bir bakis acisini, kisa bir turk filmi gibi gozumde canlandirarak zevkle okudum :)))
2. kisim bizim kulturumuzde abes kacmasa inan bana bir cok evlilik daha kalici olurdu. Cunku iki kisi bir evde yasamaya baslayinca %100 demiyorum ama omur boyu birlikte olalim demeden once bir cok huylarini tanir gorur ve anlama sansina sahip olurdu.Ya kizlar cok anlatasim var benim mutlu evliligimi ama hep nazar degecek diye de korkuyorum :)
Ama kisaca bazi noktalari soyliyeyim.
1-aile egitimi gercekten cok onemli. evleneceginiz adam cay demlemeyi kendi tabagini mutfaga goturmeyi bile bilmiyorsa uzak durun. bu sorumluluk almayi bilmeyen, kadini hizmetci gibi goren erkeklerde olur.
2-bunu biliyorum pekcogunuz onaylamayacak ama esinizle mumkunse bir sure beraber yasayin once. ben esimle 1 sene beraber yasadiktan sonra imza attim (ki hicbir duzenimiz degismedi bu imza ile) ve o surecte zaten ilk haftadan ben bu adamla evlenirim, cocuk da yaparim demistim :)
3-maddiyat cidden cok onemli (ac acikta kalmamak) ama bunu sadece erkegin goreviymis gibi gormek de bir o kadar yanlis. once birey olmali, isimizi gucumuzu elimize almaliyiz ki sonra cift olabilelim. saglikli mutlu iliskiler kurabilelim.
4-ev araba yat kat altin bohca bunlar kk'da cok konusulan seyler oldugu icin anladim ki toplumda cok onemli degerler. ama inanin huzur herseyden onemlisi. not. ben dugun bile yapmadim; iki saat milleti eglendirecegim diye milyarlar harcayacagima ev almak icin pesinat biriktirdim.
5-esimle 28 yasimin sonlarinda tanistim. cok da erken degil. hem de bende 3 yas 9 ay kucuk :) ama bunu esim hic sorun bile etmedi, oyle olunca benim aklima sorun olmasi bile gelmedi.
6-benim bir de en buyuk dezavantajim, dilini cok iyi bilmedigim bir ulkede bir yabanci olarak calisip yasarken tanistigim esim ve ailesi bana hic yabancilik hissettirmediler. a o turk, bizden degil asla demediler. iste bu da aile kulturlerini gosteriyordu zaten.
simdilik aklima gelen onemli noktalar bunlar. aklima geldikce yazarim yine
sevgiler..
Herkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ben de evlenmis ama mutsuz olan biriyim.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
Aaa olmaz mı ki ben olur sanıyodumSen evlenmişsin geçmiş bitmiş seni artık ne oruç paklar ne mastürbasyon bibibellacım
Dalga gecer gibi neden yazdin ki bende bunu anlamadim valla afferim kiza hangimiz boyleyiz ki hemen dalgaya almayinBakis aciniza hayran kaldim. Sehveti olan oruc tutsun ha? O zaman niye 2 kere masturbasyon yapmak yerine 2 gun oruc tutmadiniz
Aaa olmaz mı ki ben olur sanıyodumşehvet içinde cehennemliğim desene ayrıca evlenmek Allahın emri değilmiydi neyse oruç tutun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?