- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Tutsun ben mi diyorum islam alimleri dior. Zinadan uzak durmak icin oruc tutun diyorlar. Tabi bu inanclilar icin gecerli. Sizi bilemem.
aşıkken degıl aşkınız sevgıye donustugunde evlenın, mumkunse evlenmeden tatıle gıdın, aynı evı paylasın, ınsanlar gercek yuzlerını tatılde-yolculukta ve ev ortamında dısa vuruyor...es adayının sız harıcınde kalan ınsanlara olan yaklasımını ızleyın ozellıkle cocuklara karsı...Herkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ben de evlenmis ama mutsuz olan biriyim.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
Ask canim.
Ask karsindaki kisiye ait her kotuyu ortuyor.
Askin sihri ise tabi vakitle sinirli. 12 den sonra prenses arabasi bal kabagina donustugunde hayal kirikligiyla bas basa kaliyoruz.
Asktan yaniliyoruz.
Yanildik
kız dinimize göre evlenmen gerekiyor ama .Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Bu bayan hayat felsefemi değiştirdi..3 erkekle(1 kocam 2 oğlum) yaşamama rağmen105 yaşındaki nineye uzun yaşamanın sırrını sormuşlar?
Hiç evlenmedim, erkeklerden uzak durun demiş.
Canim benim yazdiklarin o kadar dogru ki.1- anlık duygularla hareket ediyoruz
2- aşkın gözü kördür mottosuna acayip sadığız ancak aşık olduğumuzda kulağımız da sağırlaşıyor burnumuz koku bile almıyor
3- evlenince düzelir mantığı baskın. Oysa ki nasıl başlarsa öyle gidiyor
4- takıntılı ve ruh sağlığı sallantıda olan insanlarız. Mantıklı düşünmekten oldukça uzağız
5- maddeye çok kıymet veriyoruz (ev, araba, altın, bohça) resmen elalem için yaşıyoruz
6- hanımlar bana kızacak ama erkekler haklı. Bazılarımız acayip derecede kezbanız. Evlenince prenses kraliçe filan olacağımızı zannediyoruz ki işin aslı öyle değil.
7- kültürden kaynaklanan eşin ailesinden nefret etme düsturu var. Kafada önyargı ile başlıyoruz ilişkiye.
8- kıskançlık, sakınma, trip atma ya da naz yapmanın dozunu bilmiyoruz. Tabiri caizse b..kunu çıkarıyoruz.
9- cinselliği silah olarak kullanıyoruz. Erkekleri böyle terbiye (?) terbiye etmeye çalışıyoruz.
10- en kötüsü de ne anatomik olarak ne de ruhsal bakımdan kendimizi tanımıyoruz. Ne korunmayı ne de sevişmeyi bilmiyoruz. Kadının bedeni yapısından, aylık döngülerinden, tüm bunların oluş sebebi, meydana getirdiği değişiklikler vs hakkında bihaberiz (bu gözler forumda vajinaya rahim diyeni de gördü)
Erkeklere gelince
1- hatayı yine en başından biz kadınlar erkek çocuklarını "aslan oğlum, oy yerim pipisini" sözleriyle büyüterek yapıyoruz. Hemen her erkeğin hayatı buna göre şekilleniyor.
2- evlilikte amaç seviyorum ömrümü bu kadınla geçirmek istiyorum değil "el değmemiş kız, rahat ve sık cinsellik, temiz çamaşırlar, neslin devamı ve mutgalta sıcak yemek" oluyor çoğunlukla
3- diğer ülkelerde nasıl bilmem ama bizim ülkede gördüğüm kadarıyla erkek istediğini elde edene kadar yalan söyleme ve numara yapma eğiliminde. Evlenene ya da nişanlanana kadar ideal sevgili olan erkeklerin içinden canavar çıkıyor.
4- yine belki cehalet belki yetiştirilme tarzı yüzünden anne-kardeş-eş dengesini sağlayamıyorlar.
5- kadında yatakla cezalandırmanın karşılığı erkekte psikolojik ya da fiziksel şiddet olarak kendini gösteriyor.
6- yine kadının maddeye verdiği kıymet yüzünden erkeğin varsa parasıyla yoksa da hakaret ve aşağılamayla cevap vermesine sebep oluyor.
7- onlar da tanımıyorlar kendilerini. O kadar övünmelerine rağmen gerçekten cinsellikten bihaberler ve bu onlar için gurur meselesi
Bence evlenme amaçlarımız yanlış her iki cins için de.
Kaçış, kurtulma, heves, özgür cinsellik, çocuk sahibi olma gibi neden ve dürtülerle evleniyoruz.
Amaç saf mutluluk değil. Her iki cins de mutluluğunu yukarıda saydıklarıma bağlayarak kendini mahvediyor.
Ha bunları bilmek neyi değiştirir. Sanırım hiçbir şeyi.
Ben bekarım hala kafamın uyacağı adamı bekliyorum ama muhtemelen saçma sapan bir evlilik yapıp kocam çok ilgisiz diye konu açacağım. Bu nesil düzelmez bir sonraki nesil kendini kurtarır inşallah.
Bence de. Aradaki sevgiyi saygiyi her zaman korumak da fayda var. Fazla yuz goz olunca is cigirindan cikiyor.Hayallerinden çıkıyo iş gerçeğe dönüyo
Ulaşılmazlık cezbederken ulaşabilir hale geliyo
Sonracıma sadece özenmiş hazırlanmış dışarda görmekle bir olmuyo
Her haline tanık oluyorsun
Öyle de sevebiliyorsan sevgin/sevginiz gerçektir
Mesajlaşma ile değil birebir konuşuyorsun hep
Kah sinirliyken kah fevri halde
Saygısızlık etmiyorsan, sinirin geçince gönül alabiliyorsan, sürdürebilir o evlilik
Siz yaklaşık 20 yıldır evliydiniz mutsuzdunuz 2 de çocuğunuz vardıBence de. Aradaki sevgiyi saygiyi her zaman korumak da fayda var. Fazla yuz goz olunca is cigirindan cikiyor.
Düşündüm tabikide cevap çok net herşey toz pembe gözüküyor.. Evlenince erkeğin omzuna evlilik yükü biniyor o da size binginlik ediyor.. Evdesnz sizi görmek için extra çaba sarfetmesine gerek yok.. Sürekli sürpriz yapmasına gerek yok.. Sizi görmek için bahaneler bulmasına gerek yok eve gelmesi yeter .. Yani ne bilim hayaller hayatlar yani .. Ben her zaman söylüyorum erkeklerin ambalajları farklı ama içleri hep aynı.. He bu arada bi kere evlenip boşanıp ikinciye evlenen insanlarıda cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum çünkü ben bnm için bu insan en doğru diyip evleniyorsam ve onun yanlış olduğunu görüyorsam bi daha asla cesaret edemezdm.. Sevgiler kk üyeleriHerkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
Allah askinizi mutlulugunuzu daim etsin canim.Ben Aşka bağlıyorum..
Eşinizle aranızda olan aşkı hiçbir zaman bitirmememiz gerektığını dusunuyorum..
3,5 yıl oldu hala aynı aşkla sevıyorum onu.
Hergun şımarırım kollarında çocuk çocuk harektler yaparım oda buna bayılır.
İş sevgiye dönünce onun eksılerını görmeye başlıyorsunuz ve ben bu adamamı aşık oldum dıyebılıyorsunuz Veya sevgiliyken göz yumduğunuz şeyler evlendıkten sonra göze batıyor.
Umarım Aşk siiznle olur..
Katiliyorum... Taraflar flort nisanlilik doneminde nasil sevgi saygi cercevesinde birbirini incitmemeye calisiyorlarsa evlendikten sonra da ayni caba gosterilmeli. Fazla yuz goz olunmaya gelmiyor kesinlikle.1.evlenmeden önce verilen sinyalleri dikkate almak ,önemsemek
2.karsimizda ki bir birey onu değiştirmeye kalkışmamak,zorlamamak
3.ten uyumuna kesinlikle inaniyorum
4.sorunlari tavir alarak ,kavga ederek degil konusarak cozmek
5.eşe,ailesini kötülememek
6.zaman zaman gurunu okşamak
7.sevgi sözcükleri söylemek sık degil tabi ki
8.cinsel ihtiyaçları eger cok onemli bir sorun yoksa red etmemek :)
9.ve en önemlisi sevgi-saygı-sadakat 3 lüsünü benimsemek,benimsettirmek ve hissetmek..
Bende ki mutlulugun ana hatlari bu şekilde :)
Agzina yuregine saglik :))Devir eskisi gibi değil
Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini unuttu
Ayaklarının üzerine basan kadının sorumlulukları boyunu aştı
Haliyle tahammül azaldı
Erkekler daha bir rahata alıştı, gözleri doymayınca suistimal başladı
Eskiden evlilik vardı, erkek evin direğiydi sonra nereden geldiği belli olmayan çükü nimettir zihniyeti başköşeye oturdu
Kadınlar aman sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun mantığının içinde kayboldular
Dejenere olduk, öğrendiğimiz evlilikle, yaşadığımız evlilik birbirini tutmayınca buhrana düştük
Seviyeler düştü, saygı bitti, her şeyi öğrendik de sevmek ne demek öğrenemedik
Hesap kitap, birbirini doldurmalar, aileler, para, kariyer, sosyal medya, fikir-felsefe işleri yumağında boğuldu evlilik
Çıtalar yükseldi ama gerçekler olması gerekeni bile karşılayamadı
Sonuç mutsuz insanlar olduk, nasıl çözeceğimizi de bilmiyoruz, bilsek de takatimiz yok
Erkek şımarıklığından içim bulandı artık, hiç birine tahammülüm yok
Offf dolmuşum galiba =))
Herkese merhaba
Canim benim yazdiklarin o kadar dogru ki.
Hem bekar olup hem de bu kadar seyi yasamiscasina onceden analiz edebilen boyle birini ben ayakta alkislarim.
Sen evliligin kimyasini cozmussun evlilikte ne istedigini biliyorsun. Umarim karsina da en az senin kadar bilincli biri cikar ve mutlu mutlu yasarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?