tatlım ben zaten bu sabah yaptım testi olsa çıkardı...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...onda adetime 5gün kala testte iki çizgi çıkmıştı.
bebikim sana özel msj attım...gördün mü?
bilgilerini sorcaktım bende alcam listeye canım azcık bekleyin....
tünaydın cnm hosgeldinn tedavinden sonuc alırsın insallah bu famaradamı yumurtlama ilacı ilk defa duydumda
Kızlar ne haber hamile olan var mı yeni topikte.
tatlım hepsinde aynı olacak diye bişey yok ki...çok geçmiş olsun canım...hayırlı bi evlatla unutursun inşallah üzüntülerini..sıkıntı yapma kendine...ben de boş gebelik geçirmiştim...burdaki başka kızların da çeşitli nedenlerle düşük yapmak zorunda oldular..hayırlısı üzülme sakın..
mektubum hoşgeldin...canım elif ten sonra pelinsee de hamile:)))
bu arada bebikim liste değişmiyo bende..neden acaba?
canım son halini eklicem mektubum söylesin toplu atcam
kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor alinti
:teytey:slm kızlarrrr ben geldımmmm
canım son halini eklicem mektubum söylesin toplu atcam
kizlarrr kücük capta arastirma yaptim sogan kürünü kesinlikle yapiyoruzzzzzzzzz....adeti yeni biten arkadaslar 7. günü baslayip 2 hafata iciyoz sonra bebislerimiz oluyoooooooooo
yani ne zaman başlıyoruz biz şimdi?
yapma canım ya düzeltirsin beğenmediğin huylarını eşinin.. hem sana öyle yapmaz..
maalesef cnm düzelmez. sen beni listeden çıkarda kalabalık yapmayayım boşa. arad gelir hal hatır ederizz napalım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?