Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hoşgeldin canım...

hb arkadasım bende bal corek otu tarcını denedım adetın bıttıgunden baslıyosun içmeye 14 gune kadar buay onu denedım suanda ınşlh hayırlı haberler beklıyorum ha bu arada ıncır kurunu sabah ac karnına içiyorum hala ıkısıde cok ıyıymıs tavsıye ederım ben kullandım

canım liste ilk sayfada, sana bişey sorcam, gebelik öncesi kilon kaç ve kaç aydır deniyorsunuz? listeye eklicemm

Bebikim görmemişim bu yazdığını. Benim 6. ayım bu ay. 45 kiloyum. 1.64 boyum var. Zayıfım ya, korkuyorum etkisi var mı acep diye. Balık yağı kapsül aldım. Vitamin felanda almıyorum. Başladım bakalım içmeye. İnş. faydası olur.

maalesef cnm düzelmez. sen beni listeden çıkarda kalabalık yapmayayım boşa. arad gelir hal hatır ederizz napalım:çok üzgünüm:

bu konuşmalarını regl haline bağlıyorum ve bu konuyu kapatıyorum klava:
ayın kaçında regl oldun???

kuzum ben kiloluyum epeyce o dediklerin de bende iyice kilo yapar ne yazık kii....ama soğan kürüne niyetliyim yapacağım katreyle beraber inş....

yaa heoz nolursun ama yapma böyleee:çok üzgünüm:senağlama

oooo arkadasım hemen boyle pes edersen olmaz burda ne kadar zamandır bekleyenler var bak hepımız bırbırımıze destek oluyoruz yapma boyle bak bende beklıyorum 1 yıldır ama ben pes etmıyorum :umursamaz:

Listemiz ilk sayfada güncellenmiştir.
Eksik yada yanlış bilgisi olan lütfen müdüriyete....

heoz sen nıye boyle sıkıntılısın arkadasımm nıye boyle kotumser dusunuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…