Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

1 kızım var yeterli dedim de bide eşime kızdım
aaa yapma boyle bak tum arkadasların senın yanında derdını paylasıp uzuntune ortak olmaya calısıyo ama sende boyle olursan olmazkııı uzme hem bızı hem kendını

yaa hoşbulduk da... bi yemeğe gittim geldim.. okuya okuya bi hal oldum gözlerim şaşı oldu ne kadarda güzel ve uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun olmuş topikteki sohbet boshayallersmile

evet demı mşlh var topığimizın hepte boyle olur ınşlh:dance:

kız heoz herkes senin için seferber oldu delikafadulden:1hug: te ne ka seviliyomuşsun baaakkka.s. hadi tatlım reglin bitsin hayırlısıyla o zaman dön tekrar aramıza...

heoz canına okurum bak büyük küçük dinlemem aa ikiz düşünürken şimdi düşünmemek ne demek yahu! regylisin duygusalsın sadece!

kız heoz herkes senin için seferber oldu delikafadulden:1hug: te ne ka seviliyomuşsun baaakkka.s. hadi tatlım reglin bitsin hayırlısıyla o zaman dön tekrar aramıza...

heyeee yaaa valla çok sağolun varolun ben sizler için varım zaten canlarım ciğerlerim kuzucuklarım benim ayyyyy hepinizi bağrıma basasım geldi klava:klava:

erenhava için dua edelim kızlar doktora gidiyor..Allahım yardımcısı olsun inş güzel haberlerle gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…