Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

heoz canına okurum bak büyük küçük dinlemem aa ikiz düşünürken şimdi düşünmemek ne demek yahu! regylisin duygusalsın sadece!

zaten hiç bir zaman orta noktayı bulamadım gitti. eşime çok kırıldım call. ben yüksek lisans yaparken kızına baktım senin diye başıma kalktı kızım sürekli batıyor ona çok zoruma gidiyor böyle olmasımafoldumben

canım benimm üzülme :teselli:

heoze cım her aılede boyle seyler olur nıye uzuluyosun kı kızgınlık halınde demıstoır o nıye desın yoksa

canım benimm üzülme :teselli:

baktım ilk sayfaya kan testi negatif regl olmadı diyorklava: küllüm yalan oldum ispatta edebilirimdelikafadulden hatta olduğuma çok sevindim hamileyim diye içimi sıkıntı kaplamıştı zaten:dilcikar: sigaraya devammmmmmmmmm

canimmm yaaaa üzülme bir anlik öyle dem:1hug::1hug::1hug:istir olur öyle seyler aile ici takma yaaa

heoze cım her aılede boyle seyler olur nıye uzuluyosun kı kızgınlık halınde demıstoır o nıye desın yoksa

yok arkadaşım sen geçmişi bilmediğin için böyle düşündün ikinci evliliğim bu ilk evliliğimden kızım yani üvey babaklava:

canım ilk sayfada ilk mesajıma bak son hali orda a.s sen nereye bakıyonn

bakya kızacam ama sımdı bukadar kız arkadasların senın uzulmemen için ne dıller dokuyo suna bak yaaa bıde tutmus sıgaraya devem dıyosun daha ne dıyım kı bısı demıyorum sana lmaz:

yok katreciğim sürekli böyle bardak doldu taştı artık. çekip gideceğim kızımın okulu kapanıncamafoldumben

canimmm hayirlisi olur ins eger hep öyle davrani söylüyosa gercekten problem vardir kendin daha iyisini bilirsin canim:1hug:

yok arkadaşım sen geçmişi bilmediğin için böyle düşündün ikinci evliliğim bu ilk evliliğimden kızım yani üvey babaklava:

hım uzuldum bak sımdı ama olsun sonucta bılerek senıde kızınıda kabullenmıs degılmı bıanlık kızgınlıkla demıstır alılede olur uzulme

canimmm hayirlisi olur ins eger hep öyle davrani söylüyosa gercekten problem vardir kendin daha iyisini bilirsin canim:1hug:

katreye katılıyorum canım ben de madem sorunlarınız var önce onları halledin öncelikle doğacak olan bebişe de yazık olur yoksam...hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda eşin gönlünü almak için bişeyler yapar da tekrar düşünürsünüz çocuk..belki eşin de çok pişmandır ama hepimiz bazen ağzımızdan çıkanı duymayacak bi hale geliyoruz..hayat böyle boşver...Allah sabır versin canım sana da...

neyse boşverin beni düzelecek durum 3 yılda düzelirdi diyorum. sizin hamilelik haberlerinizi alıp sevinirim artık:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…