heoz canına okurum bak büyük küçük dinlemem aa ikiz düşünürken şimdi düşünmemek ne demek yahu! regylisin duygusalsın sadece!
zaten hiç bir zaman orta noktayı bulamadım gitti. eşime çok kırıldım call. ben yüksek lisans yaparken kızına baktım senin diye başıma kalktı kızım sürekli batıyor ona çok zoruma gidiyor böyle olmasımafoldumben
zaten hiç bir zaman orta noktayı bulamadım gitti. eşime çok kırıldım call. ben yüksek lisans yaparken kızına baktım senin diye başıma kalktı kızım sürekli batıyor ona çok zoruma gidiyor böyle olmasımafoldumben
canım benimm üzülme :teselli:
heoze cım her aılede boyle seyler olur nıye uzuluyosun kı kızgınlık halınde demıstoır o nıye desın yoksa
canimmm yaaaa üzülme bir anlik öyle dem:1hug::1hug::1hug:istir olur öyle seyler aile ici takma yaaa
baktım ilk sayfaya kan testi negatif regl olmadı diyorklava: küllüm yalan oldum ispatta edebilirimdelikafadulden hatta olduğuma çok sevindim hamileyim diye içimi sıkıntı kaplamıştı zaten:dilcikar: sigaraya devammmmmmmmmm
baktım ilk sayfaya kan testi negatif regl olmadı diyorklava: küllüm yalan oldum ispatta edebilirimdelikafadulden hatta olduğuma çok sevindim hamileyim diye içimi sıkıntı kaplamıştı zaten:dilcikar: sigaraya devammmmmmmmmm
canim ins hayirli ugurlu gelir hepimize topik:CüvCüv: hihoyyythihoyyythihoyyyt
yok katreciğim sürekli böyle bardak doldu taştı artık. çekip gideceğim kızımın okulu kapanıncamafoldumben
yok arkadaşım sen geçmişi bilmediğin için böyle düşündün ikinci evliliğim bu ilk evliliğimden kızım yani üvey babaklava:
canimmm hayirlisi olur ins eger hep öyle davrani söylüyosa gercekten problem vardir kendin daha iyisini bilirsin canim:1hug:
Listeyi göremeyen varmı ilk sayfa ilk mesajımda??
katreye katılıyorum canım ben de madem sorunlarınız var önce onları halledin öncelikle doğacak olan bebişe de yazık olur yoksam...hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda eşin gönlünü almak için bişeyler yapar da tekrar düşünürsünüz çocuk..belki eşin de çok pişmandır ama hepimiz bazen ağzımızdan çıkanı duymayacak bi hale geliyoruz..hayat böyle boşver...Allah sabır versin canım sana da...
hadi ya erenhava da da geçen öyle oldu, bi kapatıp açarmsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?