neyse boşverin beni düzelecek durum 3 yılda düzelirdi diyorum. sizin hamilelik haberlerinizi alıp sevinirim artık:teselli:
kız heoz listeyi görüyonmu?
canimm hayirlisi olsun hakkinizda gercekten en ufak bi düzelme isigi varsa sabret derim ama yoksa hic ugrasma ozaman problemler cogalip gelir..canim saglikli karar vermeye calis,ii düsün dualarimiz seninle canimmmm
senin cinsel hayatın bitermi hiçç! hepimizi cebinden çıkarırsın....kaydirigubbakcemile
her gece mukoko rekorları kıran ben değil sendin tamammmıklava: klava:
yaa erenhava ne yapti acaba ya cok merak ettim ins güzel haberlerle gelir
rekor kırdık ne oldu yine gelcek kırmızılar... ağrıyo kasıklarım... ayrıca siz bana öğrettiniz, çalış çalış diye gaza getirdiniz :umursamaz:
rekor kırdık ne oldu yine gelcek kırmızılar... ağrıyo kasıklarım... ayrıca siz bana öğrettiniz, çalış çalış diye gaza getirdiniz :umursamaz:
herzaman canimm yaa üzülme sen yeterki..:1hug:
aminn işallah 4. hamilemiz o olur....ins canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aslında teste karşı değilim call ama zamanı erken daha en azından 3 gün falan geçmesini bekleyeyim diyorum daha bugün de adet olabilirim zaten...test yapanlara karışmam tabi ki ama ben çok stres oluyorum nedense üzülmek istemiyorum hamileysem de çıkar zaten bu kadar beklemişim 3 4 gün daha bekleyebilirim..kızma bana e mi tatlişkom?a.s.
aminn işallah 4. hamilemiz o olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?