Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

tbcengiz sen hamilesin bence demedi deme! hasbahçeyle sen hamilesin bebikimde hamile diyorum diyorum bunları diyorum!

canim baktim sana göremedim gittim sabah muayene etti pko yum yarin kan vericem hormon testi yapilcak gerekirse esinede yapariz test dedi kilo almamaya gayret et dedi yumurtalarimi uyarici ilac verecekmis bakalim ne olcak basladik bakalim tedaviye

canim baktim sana göremedim gittim sabah muayene etti pko yum yarin kan vericem hormon testi yapilcak gerekirse esinede yapariz test dedi kilo almamaya gayret et dedi yumurtalarimi uyarici ilac verecekmis bakalim ne olcak basladik bakalim tedaviye

ne pkosu yaa onlarda alışmışlar pkolusun, yok progesteron yok farlutal! Meryem surelerinden şaşmayalım biz yaa! inanma sakın canım! banada pazartesi derse şaşmam!

sonuç negatıf o kadr çok uzulmedım bılıyodum zaten ben dr dedım nagtıf boşa yapamyın o yaptı yıne.
ıdrar tahlılıde yaptı yanma var demıştım ya ıdrar yolu iltıhap varmış çok az varmış ben anlamıştım mıkrop kapmamışsın dıyo vucudum dırençsız kalmış.ılaç verdı bıde fatural verdı.yumurtluyomuşum onda sorun yokmuş ama egzersız yapcaksın dedı.bıde adetın 3 veya 4 gunu gıdıcem yumurtlama takıbıne başlıycakk

geçmiş olsun canım, bak ne güzel kötü bi durum yok, artık daha dikkat edersin..

Allah büyük dur bakalım elbet bir vakti zamanı vardır... sen sabırlı ve şükürle karşılıyosun olayları Rabbimde sana hayırlı bir evlat verip şükrünü artırsın inşallah...

folıc asıt kullnıyomusn dedı bırkatım folıbola gectım ddım o agır gelır dıo folıc asıte devammış kılo yapıyo çok acıkıyrm onu ıçınce dedım yok ole bışe olmaz dıo

geçmiş olsun canım, bak ne güzel kötü bi durum yok, artık daha dikkat edersin..

her gun hergun vucudum dırençsız kalmışkaydirigubbakcemile kızlar yumurtlama zamanı bırlıkte olun dıo kagan kocatepede bana ole demıştı ya spermlerı boşa harcıyomusuz

gecmis olsun canim...hadi bakalim yumurtlama takibinide yapsin sonra gelsin bebecikler...erenhava dr pko var falan dedimi sana hani ilk gittigin dr demisti ya bu bisey dedimi

hakkında hayırlısı buymus demekki canım gelecek aya bakalım stres yapmayalımbebişler gelsinn artıkk ya bu adetler nie gecikti bu ay hepimizin offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…