gecmis olsun canim...hadi bakalim yumurtlama takibinide yapsin sonra gelsin bebecikler...erenhava dr pko var falan dedimi sana hani ilk gittigin dr demisti ya bu bisey dedimi
hakkında hayırlısı buymus demekki canım gelecek aya bakalım stres yapmayalımbebişler gelsinn artıkk ya bu adetler nie gecikti bu ay hepimizin offf
onuda sordum katre sana yazıcaktım şimdi
pko varmış bende dedım( bu benım ılk dr ılk bebgımde buna gıdıodum bıde kurtaj oldum.)sız solemmemıştınz dedım yok ne pkosu dedı ole bışe yok dedı sen de kağan kocatepede yok demıştı.obur dr dedıya pko dıe.ole bışe yokmuş.sende başka dr sor katre guvenılmıyo drlara
Allah büyük dur bakalım elbet bir vakti zamanı vardır... sen sabırlı ve şükürle karşılıyosun olayları Rabbimde sana hayırlı bir evlat verip şükrünü artırsın inşallah...
folıc asıt kullnıyomusn dedı bırkatım folıbola gectım ddım o agır gelır dıo folıc asıte devammış kılo yapıyo çok acıkıyrm onu ıçınce dedım yok ole bışe olmaz dıo
strestenn
canim bugun gittigim dr de dedi pko var die gecen sefer baska dr ye gitmistim bu dr de deyince pko yum yani..ultrasondada cikti bugün...yarin sabah kan vercem hormon testi yapilcak bakalim ne olacak
canım ben devam ediyim o zaman folik plusa .. dimi
en sakin sen vardın aramızda erenhava seninde gecikti bakk kullancakmısn farlutalı yoksa beklicekmisin gelsin die
kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar...
ıkı dr da dedıyse vardır ozamn ıyı yaptın dr gttn ınşş bışe çıkmaz
evt bu ay gercekten rahattım bende bı tauflık vardı.ama ıçten ıçten yemışım demek kendımı vuzudum çok dırençsız kalmış.kullanım mı bılmıyorumkı test yaptı kesın yrn olurum.ama bı yandanda dıyorum içimsöktürsün iyice çok olım
kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar...
bebkım sıra sende şimdı hadı bakım sabh test yapıp gelıyosun bızı çok gaza getrdın sen
ikiside dedi pkoluyum yanii yarin bakalin ne olcak pöffffffff hastanedende nefret ediyorum yaaa kendi olsa ne vardi sanki bizi hastaneye tasidi cocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?