evet yaşta gectı gecıyor aslında ama ben evlendiğimde 5 ay ilişkiyede girememiştim daha yenı yenı alışmaya başladım artık gıtmem lazım zamanı geldi
evet yaşta gectı gecıyor aslında ama ben evlendiğimde 5 ay ilişkiyede girememiştim daha yenı yenı alışmaya başladım artık gıtmem lazım zamanı geldi
zaten hiç bir zaman orta noktayı bulamadım gitti. eşime çok kırıldım call. ben yüksek lisans yaparken kızına baktım senin diye başıma kalktı kızım sürekli batıyor ona çok zoruma gidiyor böyle olmasımafoldumben
evet canım pazartesi içn randevu aldım gidiyorum bakalım çok meral ediyorum, yumurtam var mı?
vajinismus muydun canım?
yas kac???ilk 5 ay bosa gitmiskaydirigubbakcemile tuh:1rolleyes: saka bi yana hayirlisi olsun canim hemen tedaviye basla
evet vajinısmustum 2. evliliğim bu benım ilkinde yapamamıştım neysekı bu evliliğimde 5 . ayımda oldu bunda çok sukur
evet vajinısmustum 2. evliliğim bu benım ilkinde yapamamıştım neysekı bu evliliğimde 5 . ayımda oldu bunda çok sukur
geçmiş olsun canım, o işi yapamamakta çok kötü bişey evliliği direk etkiler yani...
ilk evliligin bu yüzdenmi bitti
dimi yaaa biz 1 hafata ugrasmistik kaydirigubbakcemile olmamasi problem
yok o yuzden bıtmedi başka sorunlar çıktı kısmet buda benım ortaokul arkadaşım nerden nereye ama
dimi yaaa biz 1 hafata ugrasmistik kaydirigubbakcemile olmamasi problem
nasip kismet isi bunlar canim hayirlisi olsun
aynen çok stresliydi o günler, 1 hafta sonra olmuştu benimde...
Erenhavanın değeri 0 küsür çıkmış negatif olarak kızlar!
Erenhavanın değeri 0 küsür çıkmış negatif olarak kızlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?