kızlar erenhavayı aradım kan testi yapmışlar, haber bekliyor çok heyecanlandım Allahım nolur güzel haberlerle gelsin ona yardımcı ol!
optımum uzak kalıyor bıraz goksu parkı var ordayım ben ama inş yaza taşınıcaz carsıya ınmek 1 saatını alıyor cunku
kızlar erenhavayı aradım kan testi yapmışlar, haber bekliyor çok heyecanlandım Allahım nolur güzel haberlerle gelsin ona yardımcı ol!
katre yetişemiyorum çok yoğunum canım! naptın hastanede ? ne dedi doktor*
bende ankaradayım hemşerilerim!
ya kızılaya yakın bır yer istiyorum burası uzak geliyor çok evde sıkılıyorum cunku çok carsıya ınıp gezmek istıyorum
eşin ne iş yapıyor benımkı gözlük firmasında çalışıyor yalnız olmak zor canım ya evde tek başına çok sıkılıyor insan yanı ben patlıyorum
gözlukculere toptan gözlük satıyor benımkıde eskısehıre kayserıyede gıdıyor benıde götürüyor oralara o yuzden işe gırıp çalışamıyorum bende ailen nerde pekı senın
canım sende adet düzensizliği varmı
kizlarrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuu biz burcinle muhabbete daldikzemuszemus siz nerelerdesiniz erenhavadan haber varmi??ß
ben kendimi bildim bileli hep düzensiz doğum knt ilaçları kullandım kan testleri yaptırdım bişey yapamadılar evlenınce duzelir diyorlar hep ama senelerdir hep aynı 4 ay 5 ay olmadıgıda oluyor yumurtalıklarım tembelmiş olmassa alışama yaparız diyorlar sımdı de 2 aydan 2 aya adet oluyorum ilaçsız
CallCenter sen yumurtlama takibi yaptıracak mısın bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?