Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

katre yetişemiyorum çok yoğunum canım! naptın hastanede ? ne dedi doktor*

canim baktim sana göremedim gittim sabah muayene etti pko yumkafamçokkarıştı yarin kan vericem hormon testi yapilcak gerekirse esinede yapariz test dedi kilo almamaya gayret et dedi yumurtalarimi uyarici ilac verecekmis bakalim ne olcak basladik bakalim tedaviyeeyvahedigeldismile

ya kızılaya yakın bır yer istiyorum burası uzak geliyor çok evde sıkılıyorum cunku çok carsıya ınıp gezmek istıyorum

ya kızılaya yakın bır yer istiyorum burası uzak geliyor çok evde sıkılıyorum cunku çok carsıya ınıp gezmek istıyorum

hmmm biz buralardayiz esimin isi nedeniyle...diorum ya arkadasin olsa hic önemli olmaz yakin yada uzak cikar gezersin ama yalniz zor oluyo hayirlisi olsun canim

eşin ne iş yapıyor benımkı gözlük firmasında çalışıyor yalnız olmak zor canım ya evde tek başına çok sıkılıyor insan yanı ben patlıyorum

eşin ne iş yapıyor benımkı gözlük firmasında çalışıyor yalnız olmak zor canım ya evde tek başına çok sıkılıyor insan yanı ben patlıyorum

sincan organizede fabrikanin birinde ithalat ihracat sorumlusu...esin nerde calisiyo senin??ayni dertten bende muzdaribim canim inan seni coooookkkk iyi anliyorum..ayni bende öyleyim evdeyim sIkInIdan patliyorum

gözlukculere toptan gözlük satıyor benımkıde eskısehıre kayserıyede gıdıyor benıde götürüyor oralara o yuzden işe gırıp çalışamıyorum bende ailen nerde pekı senın

gözlukculere toptan gözlük satıyor benımkıde eskısehıre kayserıyede gıdıyor benıde götürüyor oralara o yuzden işe gırıp çalışamıyorum bende ailen nerde pekı senın

hmm anladim benimki calistirmaz beni bende pek istemiyorum zaten daha önce hic calismadigim icin farkli geliyo..benim ailem kirsehirde canim

kizlarrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuu biz burcinle muhabbete daldikzemuszemus siz nerelerdesiniz erenhavadan haber varmi??ß

ben kendimi bildim bileli hep düzensiz doğum knt ilaçları kullandım kan testleri yaptırdım bişey yapamadılar evlenınce duzelir diyorlar hep ama senelerdir hep aynı 4 ay 5 ay olmadıgıda oluyor yumurtalıklarım tembelmiş olmassa alışama yaparız diyorlar sımdı de 2 aydan 2 aya adet oluyorum ilaçsız

canimm adet olmayinca yumurtlamada olmuyo dogal olarak erkenden tedavine bak derim..gec kalma bence..ilkönce adetlerini düzene sokarlar sonra bebek icin tedavi olursun

evet yaşta gectı gecıyor aslında ama ben evlendiğimde 5 ay ilişkiyede girememiştim daha yenı yenı alışmaya başladım artık gıtmem lazım zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…