Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

inş cnm en kısa zaman da kavuşyrsun melegıne

mrb cnm hosgeldinn insallah görüces ciftcizgiyi bizdee

bende katlıyrm call centr a
bebkım has bahçe bıde tb cengz sıden şüphelenıyorum

canım benim kısmet işte sende çok takma kafana benim gittiğim doktorda bana stresten uzak dur hamileliyi hiç aklına bile getirme dedi ama yapamıyoruz işte...elbet kısmetimizde varsa bir gün bizde anne olucaz...

of içim çok kötü oldu şimdi yemin ederim ağlamaktan içim şişti...her ay heray o tek çizgiyi görmek...hayal kırıklığı...of bu ay bunu yaşamak gerçekten istemiyorum...zaten buayda hastalanırsam jinekologla birlikte bir psikoloğada gidicem gerçekten ruhsal durumum hiç ii diil kızlar...geceleri sürekli uyumak istiyorum hemen hemen geçsin günler diye.kimseyle konuşmıorum...herkese kızıyorum...eskiden şen şakrak bi insandım şimdi ise somurtkan huysuzun teki oldum...bazen keşke evlenmeseydim bile diyorum..eşimle 8 sene çıktık ozaman herşey nekadar güseldi...sadece eğlennmeyi ve gezmeyi düşünürdüö..

amannn sizinde kafanızı şişirdim akşam akşam...ama bu topice bişeyler yazmak beni acayip rahatlatıyor...

bende adet oluyum doktora gıtcem 11 aydır olmuyor ya bana ne veırır yumurtam catlamıyor sanırsam bır doktor oyle dedı catlamıyor kıste cevırıo

gıdınce ne yapcak acaba doktor

ya bide yumurtluyon catlamıo buda var ozman catlatmaigensi vuruo herhaldee

kizlarrr ben cikiyorum aksam girerim simdi kocis gelcek yemek falan...görüsürüz kendinize ii bakin...öpüyorum hepinizi

hepımızde aynı sorun var zamn gecsın başka bışe ıstemyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…