kiz bende yapicam diomda yarin dr ilac verirse bende yapamam heralde keske gecen ay yapsaydim
,slm tatlısler topık cok seker hepımız allahın ıznıyle ergec gorcez o cıft cızgıyı
ben mayıs ayını beklıyorum calısmalara o zaman baslıyacaz kısmet olursa
gecen sene mayıs ayında hamıle kalmıstım haızranda dustu allahım ınsallah gene mayıs ayında hamıle kalırım
yarın sana doktor kesn yumurtlamailacı vericek canımm dimi
yarın sana doktor kesn yumurtlamailacı vericek canımm dimi
,slm tatlısler topık cok seker hepımız allahın ıznıyle ergec gorcez o cıft cızgıyı
ben mayıs ayını beklıyorum calısmalara o zaman baslıyacaz kısmet olursa
gecen sene mayıs ayında hamıle kalmıstım haızranda dustu allahım ınsallah gene mayıs ayında hamıle kalırım
ayyyy bi yumurtlamayi bile becermiyozzzzzkaydirigubbakcemile3
bende adet oluyum doktora gıtcem 11 aydır olmuyor ya bana ne veırır yumurtam catlamıyor sanırsam bır doktor oyle dedı catlamıyor kıste cevırıo
gıdınce ne yapcak acaba doktor
ayyyy bi yumurtlamayi bile becermiyozzzzzkaydirigubbakcemile3
bende katlıyrm call centr a
bebkım has bahçe bıde tb cengz sıden şüphelenıyorum
bende adet oluyum doktora gıtcem 11 aydır olmuyor ya bana ne veırır yumurtam catlamıyor sanırsam bır doktor oyle dedı catlamıyor kıste cevırıo
gıdınce ne yapcak acaba doktor
kizlarrr ben cikiyorum aksam girerim simdi kocis gelcek yemek falan...görüsürüz kendinize ii bakin...öpüyorum hepinizi
ya bide yumurtluyon catlamıo buda var ozman catlatmaigensi vuruo herhaldee
kızlar herkese iii geceler....dükkan kapanır ben gider ve uyurrrr...kendinize dikkat edin....
öncelikle hoşgeldin...su bayim var canım benim...ne dukkanın var cnm senın
canım benim kısmet işte sende çok takma kafana benim gittiğim doktorda bana stresten uzak dur hamileliyi hiç aklına bile getirme dedi ama yapamıyoruz işte...elbet kısmetimizde varsa bir gün bizde anne olucaz...
of içim çok kötü oldu şimdi yemin ederim ağlamaktan içim şişti...her ay heray o tek çizgiyi görmek...hayal kırıklığı...of bu ay bunu yaşamak gerçekten istemiyorum...zaten buayda hastalanırsam jinekologla birlikte bir psikoloğada gidicem gerçekten ruhsal durumum hiç ii diil kızlar...geceleri sürekli uyumak istiyorum hemen hemen geçsin günler diye.kimseyle konuşmıorum...herkese kızıyorum...eskiden şen şakrak bi insandım şimdi ise somurtkan huysuzun teki oldum...bazen keşke evlenmeseydim bile diyorum..eşimle 8 sene çıktık ozaman herşey nekadar güseldi...sadece eğlennmeyi ve gezmeyi düşünürdüö..
amannn sizinde kafanızı şişirdim akşam akşam...ama bu topice bişeyler yazmak beni acayip rahatlatıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?