Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

erenhava üzülme demiyeceğim üzülmemişsin herşeyin hayırlısı cnm. ilacı kullanmak için biraz bekle derim. bırak vücudun zamanlamayı ayarlasın. yinede sen bilirsin. hiç bir sorun olmamasına sevindim. :1hug:

elif159 kardeşim bebeğinin iyi olmasına sevindim inş. sağ salim kucağına alırsın:1hug:

Günaydın ayyüzlüm valla çok zor olacak! Napıcaz anlamadım bebekler olunca! çalışınca çok zor olacak valla! Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun!

Rabbim bir zorluk verirse yanında kullanım klavuzunu da yükler gönlümüze kolaylıkla üstesinden gelebiliriz.. yeter ki O na sığınalım..
evet çalışıyoruz ama eminim minik meleklerimiz olunca... o güzel nur yumaklarının mis kokulaarını duyunca yorgunluk, zorluk silinir hafızamızdan.. güç depolarız..

boshayallersmile

Günaydın ayyüzlüm valla çok zor olacak! Napıcaz anlamadım bebekler olunca! çalışınca çok zor olacak valla! Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun!

aminnn
ama bir olsunda yorulmaya razıyız valla :Saruboceq:

benım koca sagolsun pek caba gostermıo dun resmen yalvardım ne olur bebek olsun dıye tamam tamam dıo

delırtecek bazen benı zaten benımd erdım bana yater oda kostek oluyor resmen

ayda ıkı kez oluo bazen

ah şu erkekler bizim yaşadıklarımızı onlar yaşasa ne olur acaba merak ediyorum
önceki ay yumurta takibinde 1 hafta ilişki verdiler en son bittiği günde bana dediki
bir ay görüşmeyelim birdaha çok yorulmuş lmaz:
öylemi dedim bu ayda yumurtlama günüm bitince ben ona söyledim
dedimki kusura bakma yorgunum bir ay görüşmeyelim :kedi:
inşallah aklı başına gelmiştir
zaten bizim çektiklerimizi çekseler
emin olun çocuk filan yapmazlar

kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...

çok şükür hadi hayırlısı inşallah

seni çok iyi anlıyorum herkez takma düşünme diyor ama olmuyor olmuyor

günaydın şeker..
Şeniz Şeniz

gunaydınlarrr kızlarrr

günaydın canım :lepi:

ay amma yazmışsınız he ben yakalayamıyorum valla sizi laelaelaelaelae

kızlar yaaa sanırım ben regl oluyorum...bir damla bişey gelmiş offf nolur olmayayım yaa...çok kötü oldum şimdi...

Canım benim bu kadar sabırsız olma Allahım hayırlı günlerde nasip edecek bebklerimize buna okadar çok iananıyorumki inanın olmadığı zaman bu ay Rabbim benim için uygun olmadığını düşünmüş, Şükürler olun o daha iyisini bilir diyerek sükrediyorum! daha farklı ortamlara yönel bence canım! iyice kabuğuna çekilirsen işin içinden çıkamazsın!

kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...

hamilelerin duası kabul olurmuş canım bizim için dualarını eksik etme iş. hangi ay hmile kalmış oldun şimdi canım! Allahım Teyzeleri yesi onları emi!

bu ay çok ağrılı oldum. kafam allak bullak vaziyette. ne yapacağımı bilemiyorum reglimin 3. günü bugün

bu ay beraber takılalım bende dişlerde sorunçıkarsa çalışmıycam! benimde çok fena ağrım var, 23 nisanda olmuştum 6.günüm ama afedersinde nasıl luyorum, farlutal kökten söktü heralde, :roflol::roflol:

arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun
nasılsınız baya ilerlemiş sayfalar hemen okuyum dedim ama okuyamadım
bu ne hız anam bi bebekte hızlı olamıyozkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…