sadece yumurtlama zamanında bırlıktelık onerıyo drlar bız habıre habıre çalşyrz olmuyo hal kalmadı hıç bırımızdeŞenizevet cnm yumurtalaymızo dıo ya arkadas
yumurtasak bu seferde catlamıyor delı olcam 6 aydır bunla ugrasıom boshayallersmile
sadece yumurtlama zamanında bırlıktelık onerıyo drlar bız habıre habıre çalşyrz olmuyo hal kalmadı hıç bırımızdeŞeniz
benım koca sagolsun pek caba gostermıo dun resmen yalvardım ne olur bebek olsun dıye tamam tamam dıo
delırtecek bazen benı zaten benımd erdım bana yater oda kostek oluyor resmen
ayda ıkı kez oluo bazen
lk aylar benıkıde oyleydı aldım karşıma konuştum ben bu bebgı ıstyrm dıye.çok rahttı ben zaten streslıyım bıde oda ole yapıyodu ama neysekı şimdi duzledı ıkı aydr çlşyrz full ama tutmadı yıne
kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...
kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...
mızmız ılk neden duşuk oldu senın canm
valla cnm bılmıyorum kı
ama sonradan trıot oldugumu ogrendım belkı ondan dusmustur dıyoruz
günaydın herkese
Günaydın Milleeeeeeeeeet opuyorumnanaktan Nerdesiniz Hade Kalkın Bakeem...
:mymeka: Yatmaya Alışmayın Yarın Kuzucuklarımız Olduğunda Zor Gelmesin Koşturmak...
Hadi Antrenmanlı Olucaz...... kaydirigubbakcemile2
günaydın Heoz bende bu ay çalışmıycam canım, dişlerim sızlıyor bugün dokora gidiyorum , inş bir şey çıkmaz öbür ay çalışmaya devam edicm sorun çıkarsa, regyli oluyorum hala ama çok ağrım oluyor sen nasılsın cnaım? ağrın varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?