Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

evet cnm yumurtalaymızo dıo ya arkadas

yumurtasak bu seferde catlamıyor delı olcam 6 aydır bunla ugrasıom boshayallersmile
sadece yumurtlama zamanında bırlıktelık onerıyo drlar bız habıre habıre çalşyrz olmuyo hal kalmadı hıç bırımızdeŞeniz

sadece yumurtlama zamanında bırlıktelık onerıyo drlar bız habıre habıre çalşyrz olmuyo hal kalmadı hıç bırımızdeŞeniz

benım koca sagolsun pek caba gostermıo dun resmen yalvardım ne olur bebek olsun dıye tamam tamam dıo

delırtecek bazen benı zaten benımd erdım bana yater oda kostek oluyor resmen

ayda ıkı kez oluo bazen

benım koca sagolsun pek caba gostermıo dun resmen yalvardım ne olur bebek olsun dıye tamam tamam dıo

delırtecek bazen benı zaten benımd erdım bana yater oda kostek oluyor resmen

ayda ıkı kez oluo bazen

lk aylar benıkıde oyleydı aldım karşıma konuştum ben bu bebgı ıstyrm dıye.çok rahttı ben zaten streslıyım bıde oda ole yapıyodu ama neysekı şimdi duzledı ıkı aydr çlşyrz full ama tutmadı yıne

cnm 11 aydır ıstıoz olmuyo ama bende aldım karsıma kac kez ama tamam tamam dıyoo sonra gene basa don

bır bucuk senelık evlıyız:uhm:

eşlerımız bız etkılıyoruz rahat olmak lazm onlar bızı anlamıyorlarkı bırak bakalım nasl koşuyo peşınden yuz verme bıde oyle dene

kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...

kızlarrrr yeni geldim doktordan...bebiş 3.5 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür....2 mayıs gene gtcez tekrar bakcaz degerlere.......çok şükür allah herkese versin... dualarım sizinle ...

gözünaydın canım hayırlısıyla kucagına almak nasıp olur ınşş

valla cnm bılmıyorum kı

ama sonradan trıot oldugumu ogrendım belkı ondan dusmustur dıyoruz

benım kuzenımın eşınındede aynı sorun var troıt onunda bebgı duşmuştu sonra dr kontrolunde hamıle kaldı yanı ılaç kullanarak.gecmış olsun canım

merhaba arakdaşalr uzun süredir gelemedim pc bozuktu szde topic değiştirmişsiniz hayırlı uğurlu olsun:))3 tane hamiş var ne güzel bende bir kaç ay daha ertelemek zorunda kaldım malesef bebiş hayalimi bazı arkadaşlar bilir noroloji ve kardoyoloji muaynelerinden geçip ondan sonra bebişe hazoırlanmak istiyordum krdiyolojiye çıktım kan testi yaptı guatır çıktı (( demirim düşük vs.vs....şimdi bide dahiliyeye çıkmam gerekecek ki daha kardiyoloji testlerm bitmedi ilk önce kadın doğuma çıktım ya o an umutlanıvermiştim herşey normal deyince
hayırlısı bakalım ama çok sabırsızlanıyorum

Günaydın Milleeeeeeeeeet opuyorumnanaktan Nerdesiniz Hade Kalkın Bakeem...

:mymeka: Yatmaya Alışmayın Yarın Kuzucuklarımız Olduğunda Zor Gelmesin Koşturmak...

Hadi Antrenmanlı Olucaz......
kaydirigubbakcemile2

günaydın herkese

günaydın Heoz bende bu ay çalışmıycam canım, dişlerim sızlıyor bugün dokora gidiyorum , inş bir şey çıkmaz öbür ay çalışmaya devam edicm sorun çıkarsa, regyli oluyorum hala ama çok ağrım oluyor sen nasılsın cnaım? ağrın varmı?

Ayyy Çok Şükür... Gözümüz aydın.. Rabbim hayırla sağlukla anneciğine kavuşmayı nasibetsin.. darısıda teyzeciklerine.. ona kuzenler arkadaşlar gelsin..
:1hug:

Günaydın ayyüzlüm valla çok zor olacak! Napıcaz anlamadım bebekler olunca! çalışınca çok zor olacak valla! Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun!

bu ay çok ağrılı oldum. kafam allak bullak vaziyette. ne yapacağımı bilemiyorum reglimin 3. günü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…