Rabbim bir zorluk verirse yanında kullanım klavuzunu da yükler gönlümüze kolaylıkla üstesinden gelebiliriz.. yeter ki O na sığınalım..
evet çalışıyoruz ama eminim minik meleklerimiz olunca... o güzel nur yumaklarının mis kokulaarını duyunca yorgunluk, zorluk silinir hafızamızdan.. güç depolarız..
boshayallersmile
İnş gücümüze güç katar Rabbim, bide anneciğimin fırsatı zamanı sağlığı olurda inş bana yardımcı olur, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş!
minik meleklerimiz olunca ayaklarını, popousunu ısırıcam yiycem onu yiycem! çok hırslıyım ona karşı !
bende seni yiycem şimdi canım kaynadı valla sözlerinden.. annelerimizde olmasa ortada kalırız valla, bizi büyütüyolar o da yetmiyo torun büyütüyolar.. Rabbim büyüklerimizden razı olsun...
benim annemde rahmetli
çocuğum olunca büyük ihtimalle kayınvalidem bakacak
yani benim iş tümden zor ama olsun katlanırım
hayırlısıyla sağlıkla bir bebişim olsunda
benim annemde rahmetli
çocuğum olunca büyük ihtimalle kayınvalidem bakacak
yani benim iş tümden zor ama olsun katlanırım
hayırlısıyla sağlıkla bir bebişim olsunda
has bahçe hamilesiiiiiiin demi! hamilesin sen hamilesin içime öle bi doğuyoki duramıyorum!
:sm_cool:
:kedi: Amin !annem dün diyoki doğur artık doğur! hehe bende erken diyorum kim inanırsa aartık!
:kedi: Amin !annem dün diyoki doğur artık doğur! hehe bende erken diyorum kim inanırsa aartık!
inş canım yaaa.sen böyle söylüyosun kendimi hamile gibi hissediyorum
pek bi belirtim yok ama daha belirti için erken galiba kafam çok karışık beklemek ne zormuş
has bahçe bişey yaz çatlıycam, bebikim sen naptın yaa ne okuyonuz yazınsana yahu son durumunuzu!
slm kizlar simdi geldim hastaneden..kan verdim doktorum yokmus sonucu cuma göstercem...bakalin ne olcak..
dün annemi aradım anne ilerisi için hayırlı bir evladım olsun diye meryem suresini , yasini birde vakıa mıydı kızlar onu söyledim o vakıa için başka bir şey dedi onları okuyacak Rabbim inş kabul eder bilenler okusun Meryem suresini muhakkak kızlar..
sen herkezın dedıne bakma der mıllet ama sen esının dedıgıne bak sana destek olacak kısı o
uzulme bu gıbı seylere bence :umursamaz:
yaa bilmiyorum sebebini ama sen bana hamile gibi geldin söylemiycektim sakladım sakladım ama ne zamana kadar canım çatlıycaktım ! öyle duygularım bastırıyorki senin üzerine yoğunlaştım! Rabbim inş hamilesindir, hamileyizdir! sigaramı içiyon sen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?