Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

İnş gücümüze güç katar Rabbim, bide anneciğimin fırsatı zamanı sağlığı olurda inş bana yardımcı olur, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş!
minik meleklerimiz olunca ayaklarını, popousunu ısırıcam yiycem onu yiycem! çok hırslıyım ona karşı !

bende seni yiycem şimdi canım kaynadı valla sözlerinden.. annelerimizde olmasa ortada kalırız valla, bizi büyütüyolar o da yetmiyo torun büyütüyolar.. Rabbim büyüklerimizden razı olsun...

benim annemde rahmetli
çocuğum olunca büyük ihtimalle kayınvalidem bakacak
yani benim iş tümden zor ama olsun katlanırım
hayırlısıyla sağlıkla bir bebişim olsunda

bende seni yiycem şimdi canım kaynadı valla sözlerinden.. annelerimizde olmasa ortada kalırız valla, bizi büyütüyolar o da yetmiyo torun büyütüyolar.. Rabbim büyüklerimizden razı olsun...

:kedi: Amin !annem dün diyoki doğur artık doğur! hehe bende erken diyorum kim inanırsa aartık!

benim annemde rahmetli

Rabbim bebek versin, bebekle birlikte çevrendekilerin gönlüne sevgini ve merhamet indirsinde herkez senin için bebeğin için çabalasın canım benim...

benim annemde rahmetli

valla benim eltim hamile hehe! kaynanam bende kalırsam napacak bilmiyorum! annem var uzak kayınvaldem de uzak ama yolumuzun üstü sabah ona bırakıp akşam almak kolay lacaktı şimdi kaynana hapı yuttu!

has bahçe hamilesiiiiiiin demi! hamilesin sen hamilesin içime öle bi doğuyoki duramıyorum!

:sm_cool:

inş canım yaaa.sen böyle söylüyosun kendimi hamile gibi hissediyorum
pek bi belirtim yok ama daha belirti için erken galiba kafam çok karışık beklemek ne zormuş

:kedi: Amin !annem dün diyoki doğur artık doğur! hehe bende erken diyorum kim inanırsa aartık!

bana baskı yapan fazla olmuyo artık.. eşimle dershaneye gidiyoruz.. eve anca atıyoruz kendimizi.. yuseek lisansımızı falanda başlatırsak oyalar biraz yosaa vay benim halime dilden kurtulamazdım...

dün annemi aradım anne ilerisi için hayırlı bir evladım olsun diye meryem suresini , yasini birde vakıa mıydı kızlar onu söyledim o vakıa için başka bir şey dedi onları okuyacak Rabbim inş kabul eder bilenler okusun Meryem suresini muhakkak kızlar..

slm kizlar simdi geldim hastaneden..kan verdim doktorum yokmus sonucu cuma göstercem...bakalin ne olcak..

sen herkezın dedıne bakma der mıllet ama sen esının dedıgıne bak sana destek olacak kısı o
uzulme bu gıbı seylere bence :umursamaz:

inş canım yaaa.sen böyle söylüyosun kendimi hamile gibi hissediyorum
pek bi belirtim yok ama daha belirti için erken galiba kafam çok karışık beklemek ne zormuş

yaa bilmiyorum sebebini ama sen bana hamile gibi geldin söylemiycektim sakladım sakladım ama ne zamana kadar canım çatlıycaktım ! öyle duygularım bastırıyorki senin üzerine yoğunlaştım! Rabbim inş hamilesindir, hamileyizdir! sigaramı içiyon sen!

vakıa suresi evin bereketi için, rızık bolluğu için okunur.. olsun dolaylı yoldan gerekli.. bebek olunca daha fazla gıda, para... kısace berekete ihtiyaç olacak. kaydirigubbakcemile3

yok cnm yaaaaa ne sigarası birden öyle koymak geldi Allah korusun.
eğer bu ay olmazsa ara veriyim biraz diyorum bakalım başarabilecekmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…