Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kıslar eti cinin üstüne tüp çokokremden sıkıyorum..iyice buluyorum jöeli tarafını çok güzel oluyo....3 tane yedim..midem bulandı ama yemeye devam ettim...sizde deneyin pişman olmazsınız

kizlar erkeklerin hepsi ayni erkek kardesem esine evlilik yil donumunde cicek almis iste eve getiricek eve giderken arkadaslari gormesin diye yolu degistirmis fazladan 20 dakika yurumus ve evine geldiginde butun mahallenin kadinlari sokakdaymis hepsi gormus tabi gelinimizde oh herkes gordu iyi oldu ona dedi bende dedim hic akil yokmu sende utaniyosan cicek aldigini gormelerinden yapcagin tek sey cicegi posete koyup eve girerken dis kapida posetten cikartip eve oyle cikman ama cok gulmustuk abla diyo okadar ugrastim kimse beni gormesin diye ama tum mahalleye yakalandim diyo tabi bende iyi olmus sana dedim

Kızlar okuyorum sizi ama yazamadım bi türlü çok gülüyorum ama yazdıklarınıza bebeği yaparken utanmadı hediye alırken neden utanıyo falan diyonuz yaaa

akşam için şöyle pratik kolay bi yemek söylermisiniz kızlar bu gün aklıma bişey gelmedi yorgunum da beni zorlamayacak basit bi yemek öneriniz varmı:26:

kizlar benim resmi nikah tarihi 17 haziran dugun tarihide 25 eylul bakalim bizimki hatirliycakmi 17 hazirani

canım kemıksız gogus al onu actır markettte bıraz zeytınyag dok tawaya bırazda tereyag koy o goguslerıde baharatla 3 dakıkada pısıyo en kolay yemek bu

benim aklima hic biyemek gelmiyo malesef canim ben corbayla felan gecistiricem bugunu

apek hani sen regl olacagın zamanlarda poponda bi acıma oluyormuş ya .. benimde kol altımda olurdu..
acaba popoşunda agrı olmadıgında gebişlik mü olucak ? yada ben kol altında agrı olmadıngında şüphelenmeli miyim?

hos geldin canim nasilsin insaallah ikinizdede belirtiler olmaz hamis olursunuz

ben şüpelenirim valla...hiç şaşmaz ne zamn adet olacaksam kuyruk sokumum acır..dokunamam yani o derece...test mest gerekmez bana aslında

seninkide ilginç...ama hep öyle oluyosa sende şüphelen bence..

yemek yapmayı istemediğim zamnllar...kolay kaçarım bende....pizza atarım fırına yanına bi patates kızartırım..ya da hamburger yaparım....

dünde çok bi şey yapmak gelmedi içimden mantarlı,domatesli,peynirli soslu spagetti yaptım...bu akşamda onu yiyicez bi şey yapamam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…