bebikim almışmıdır acaba sonuçları çok merak ediyorum..
şmaracan tabi özel günlerde...kısss erkeklerede erkekler kulübü açalım...onlarda orda sohpet etsinler...ne matrak olur varya:86::86::86::86::86:
niye utanıcam hediye almaya..o zamn yatağa nasıl giriyo o bebişi nasıl yaptı:86::86::86::86:
kıslar eti cinin üstüne tüp çokokremden sıkıyorum..iyice buluyorum jöeli tarafını çok güzel oluyo....3 tane yedim..midem bulandı ama yemeye devam ettim...sizde deneyin pişman olmazsınız
Kızlar okuyorum sizi ama yazamadım bi türlü çok gülüyorum ama yazdıklarınızabebeği yaparken utanmadı hediye alırken neden utanıyo falan diyonuz yaaa
akşam için şöyle pratik kolay bi yemek söylermisiniz kızlar bu gün aklıma bişey gelmedi yorgunum da beni zorlamayacak basit bi yemek öneriniz varmı:26:
Kızlar okuyorum sizi ama yazamadım bi türlü çok gülüyorum ama yazdıklarınızabebeği yaparken utanmadı hediye alırken neden utanıyo falan diyonuz yaaa
akşam için şöyle pratik kolay bi yemek söylermisiniz kızlar bu gün aklıma bişey gelmedi yorgunum da beni zorlamayacak basit bi yemek öneriniz varmı:26:
pislikkk canımızı cektırme ewde ıkısındende yok
apek hani sen regl olacagın zamanlarda poponda bi acıma oluyormuş ya .. benimde kol altımda olurdu..
acaba popoşunda agrı olmadıgında gebişlik mü olucak ? yada ben kol altında agrı olmadıngında şüphelenmeli miyim?
apek hani sen regl olacagın zamanlarda poponda bi acıma oluyormuş ya .. benimde kol altımda olurdu..
acaba popoşunda agrı olmadıgında gebişlik mü olucak ? yada ben kol altında agrı olmadıngında şüphelenmeli miyim?
birazdan dönerim hatunlar......
canım kemıksız gogus al onu actır markettte bıraz zeytınyag dok tawaya bırazda tereyag koy o goguslerıde baharatla 3 dakıkada pısıyo en kolay yemek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?