slm canım,kaçmıyorum aslında,bi ara bende senin gibi hep nöbetteydim topikte. baktımki olmuyo oluruna bıraktım
sen nasılsın canım,son durum ne de bakiimm ablanaaa:89:
sen çok dikkatli bi gebesin,Allah ın izniyle bi sorun çıkmayacak,bu üzüntüyede nazar boncuğu diyeceğiz..
şampi sen napıyon.
saat 6 da sonuç çıkcak elim kalbimde duayla bekliyorum :18:
hadi hayırlısı,sen yapmışsın gerekeni. Allah yardım etsin.kıs bu aralar topik iyi durumda sende gel erken erken....bende ne yapım işte aklıma estikçe çalıştım bu ay...ayın 5inde çatladı yumurtam....yani inş..çatlamıştır o uzayan şeffaf akıntı geldi...bir hafata var adetime...hayırlısı bakalım....bu ay ne olacak...bu ay taşınıyoruzda.ben başladım bile bavul hazırlamaya yavaş yavaş yapayım sonra sıkışmayayım istiyorum offf offf..
ya dur hemen yıpratma kendini. eminimki tertemiz çıkacak sonuç..dikkate bakmıyo bu işler demekki, bilgi çoğu zaman mutsuzluk getiriyo..
o kadar dikkat etmem rağmen almışım mikrobu işte.
bari bebeğe geçmemiş olsa..
canım ne yapayım senin yazdıklarını okuyup gülüyorum
apek ben düşündüm deöle mi böle mi derken gerceklerden kaçmamalıyım bugune kadar her türlü farklı şeyler yaşadım bir kere bile göremedim cifti bu yuzden bu ay da olmaz kendime bahane üretmeyeyim
hadi hayırlısı,sen yapmışsın gerekeni. Allah yardım etsin.
ya dur hemen yıpratma kendini. eminimki tertemiz çıkacak sonuç..
niye lenn yazalı 10 dk oldu neymiş o güldüğün
apek ben düşündüm deöle mi böle mi derken gerceklerden kaçmamalıyım bugune kadar her türlü farklı şeyler yaşadım bir kere bile göremedim cifti bu yuzden bu ay da olmaz kendime bahane üretmeyeyim
hadi hayırlısı,sen yapmışsın gerekeni. Allah yardım etsin.
ya dur hemen yıpratma kendini. eminimki tertemiz çıkacak sonuç..
niye lenn yazalı 10 dk oldu neymiş o güldüğün
hehehkocana yaptıgın eşşek şakasından tut ekmegine ve dun ki artçı sancılarına kadar herşeyineee cokkk sevimlisinnn cüvcüv ..
tekrar geldim kizlar yeni gelenler hos geldiniz bebikim insaallah biseycikmiycak canim icini ferah tut rabbim korusun melegini
dün gece artçı sancılar yaşadımşiddetlisi nasıl olur bilemem artık:18:
herkes iyi mi:89:
Bence sen bu ay sessiz ve derinden ilerliyorsun her an bir BOMBA gelebilir düşüncesindeyimmmmm
hg canım,iyimisin
sancinmi oldu canim bizde hala tik yok sadece kalcamdan baslayan ve ayagimda devam eden bi agri var okadar
şampiiiiiiiii sana bişey sorsam kızarmısın,hayır diyosan söz ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?