Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm canım,kaçmıyorum aslında,bi ara bende senin gibi hep nöbetteydim topikte. baktımki olmuyo oluruna bıraktım
sen nasılsın canım,son durum ne de bakiimm ablanaaa:89:

kıs bu aralar topik iyi durumda sende gel erken erken....bende ne yapım işte aklıma estikçe çalıştım bu ay...ayın 5inde çatladı yumurtam....yani inş..çatlamıştır o uzayan şeffaf akıntı geldi...bir hafata var adetime...hayırlısı bakalım....bu ay ne olacak...bu ay taşınıyoruzda.ben başladım bile bavul hazırlamaya yavaş yavaş yapayım sonra sıkışmayayım istiyorum offf offf..

hadi hayırlısı,sen yapmışsın gerekeni. Allah yardım etsin.

dikkate bakmıyo bu işler demekki, bilgi çoğu zaman mutsuzluk getiriyo..
o kadar dikkat etmem rağmen almışım mikrobu işte.
bari bebeğe geçmemiş olsa..
ya dur hemen yıpratma kendini. eminimki tertemiz çıkacak sonuç..
canım ne yapayım senin yazdıklarını okuyup gülüyorum

niye lenn yazalı 10 dk oldu neymiş o güldüğün

apek ben düşündüm de öle mi böle mi derken gerceklerden kaçmamalıyım bugune kadar her türlü farklı şeyler yaşadım bir kere bile göremedim cifti bu yuzden bu ay da olmaz kendime bahane üretmeyeyim

hadi hayırlısı,sen yapmışsın gerekeni. Allah yardım etsin.

ya dur hemen yıpratma kendini. eminimki tertemiz çıkacak sonuç..

niye lenn yazalı 10 dk oldu neymiş o güldüğün

heheh kocana yaptıgın eşşek şakasından tut ekmegine ve dun ki artçı sancılarına kadar herşeyineee cokkk sevimlisinnn cüvcüv ..

apek ben düşündüm de öle mi böle mi derken gerceklerden kaçmamalıyım bugune kadar her türlü farklı şeyler yaşadım bir kere bile göremedim cifti bu yuzden bu ay da olmaz kendime bahane üretmeyeyim

sen böyle olmayacak olmayacak diyey diye sana bi olacak ki... ikiz üçüz bakalım o zamn ne yapacaksın....

heheh kocana yaptıgın eşşek şakasından tut ekmegine ve dun ki artçı sancılarına kadar herşeyineee cokkk sevimlisinnn cüvcüv ..

o senin sevimliliğin:89:
sorma ya ikinciyi şaka sanmaz umarım:18: dün kaynana diyo niye korkuttun oğlanı 'gözü kulağı açık olsun dedim'
ekmeği dr hep kısıtladı da ,son gittiğim aile hk. hemşiresinin şokundan sonra yememem gerektiğini anladım
sancıya gelince erken doğum korkusundan çok bi yığın kıl operasyonundan geçmem lazım valla ilk bu geldi aklıma.

tekrar geldim kizlar yeni gelenler hos geldiniz bebikim insaallah biseycikmiycak canim icini ferah tut rabbim korusun melegini

Bence sen bu ay sessiz ve derinden ilerliyorsun her an bir BOMBA gelebilir düşüncesindeyimmmmm

yok be canımm.. sessiz ve derinden bu ay sadece 1 kere calışma oldu. yumurta vaktinde.. hem o hemde bu ay prl degerim 60 cıktı.. degerim 5 e düşmüşken gebiş kalamamışsam 60 la hayaaallllllll bile etmemem lazım

sancinmi oldu canim bizde hala tik yok sadece kalcamdan baslayan ve ayagimda devam eden bi agri var okadar

vallahi sancı dedim ama tam olarak omu bilmiyorum. ilk gebelik ya afadersin popom ağrısa sancı başlıyo derim.ama iki defa farklı bi ağrı hissettim karnımın yan tarafında.
benimde ayağım sancır bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…