iyiyim canim cok agirlastim sadece sende sanci olmus hadi hayirlisi nasildi feci biseymi
vallahi sancı dedim ama tam olarak omu bilmiyorum. ilk gebelik ya afadersin popom ağrısa sancı başlıyo derim.ama iki defa farklı bi ağrı hissettim karnımın yan tarafında.
benimde ayağım sancır bazen.
yok kız o kadar şiddetli değildi ama sancı dedikleri bu olsa gerek dedim içimden.
yani neremin sancıyacağını bile bilmiyorum şu an
doğru,sen ayındasın sanırım artık yavaştan yoklar seni. Alah yardımcın olsun canım.eevt canim bende oyleyim dun anneme sorum boyle agri oluyo ayagimda diye normalmis ay sancisiymis simdi 1aya indikya olurmus boyle agrilar
canim ben baya arastirdim yalanci sanci karinda olurmus gercek dogum sancisi belden kalcabitiminden baslar kasiklara dogru olurmus canim
doğru,sen ayındasın sanırım artık yavaştan yoklar seni. Alah yardımcın olsun canım.
bak ben bunlara hiç bakmadım.aklımda sezeryan olduğu için sanki dr çağıracak hoppp gidip kesilecek karın.
demekki hissettiğim doğru
kolay doğumlar olur inşallah..
hanımlar ben kaçar depresyona girmeden biraz dışarı cıkayım öpptümmm...
benimde geçen haftalarda sınırdaydı,son gittiğimde normale dönmüştü şükür.asmin suyu bol iciyomusun ben biara azaltmistim simdi yine fazlalastirdim migren icin hastaneye gittigimde ordaki doktorlar soyledi suyu cok ic diye cok onemliymis
Bebik haber kaçta gelecek
Bebik haber kaçta gelecek
benimde geçen haftalarda sınırdaydı,son gittiğimde normale dönmüştü şükür.
elimde hep pet şişe içiyorum valla. yoksa kalkıp bardaktan yudumlamam bile.ama işin kötüsü buz da yiyiyorum.
naber edaaa,sonuçlar 6 da sanırım..
İYLİK CANIM kürlerle uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?