eeeeeeeeeeee kızlarrrrrrr
süpriz olmasada ufakta olsa bi şey alır belki...bi şey almasada bir çift güzel bir sözde insanu mutlu eder onuda yapar herhalde...
walla apek benım herıfte her ozel gunu hatırlar ama bısey alıyım geleyım demez gecen kasım 1.cı ewlılık yıl donumumuzdu bekledım bısı alır gelır dıe mıkrop bısı alıp gelmedıbol bol sperm hedıe ettı hamıs kaldım
canim erkekler kadinlar gibi onem vermiyolar evlilik yildonumune yada dogum gunune sen hazirlik yap ona supriz olsun hediyenide almissin unutulmaz bi kutlama hazirla bidahaki seneye aklindan asla cikarmaz ozaman bence hic kuzenine felan gitme yani ben ozel gunleri tek kutlama yanlisiyim mesela soyle diyeyim esimin dogum gununde turkiyedeydik ben ona supriz yaparak balikci restaurantina goturmustum tabi orda pasta felan yok kuzenimle gunduz gidip pastayi birakmistik sonra aksam yemekten sonra garsonlar pastayi getirdiler felan cok hosuna gitmisti ilk defa boyle bi kutlama yapiyorum demisti bayilmisti ama benim dogum gunumde burdaydik ve tabi kaynanada burdaydi hic bisey yapamadik desem yeridir cunku esim bugun betulun dogum gunu felan dedi oda e dogum gunuyse neolmus dedi sadece esimle disarida gezdik bide bana hediye canta almisti okadar
Tuttum bu yemeği 5 dk hazır olur sonra dıngılır yatarımmmm
saat 6 da sonuç çıkcak elim kalbimde duayla bekliyorum :18:
Dualarınızda bana ve bebeğime yer verdiğiniz için Allah razı olsun hepinizden..
Aynı zamanda bende evde dualar ettim hepimize, rabbim yüzümüze baksın..
beybim nasılsın kız ben çok sancılanıyorummm
ben geldim sen gittin eeeeeeeeeeee bu işteeeeeeeeeee
süpriz olmasada ufakta olsa bi şey alır belki...bi şey almasada bir çift güzel bir sözde insanu mutlu eder onuda yapar herhalde...
walla apek benım herıfte her ozel gunu hatırlar ama bısey alıyım geleyım demez gecen kasım 1.cı ewlılık yıl donumumuzdu bekledım bısı alır gelır dıe mıkrop bısı alıp gelmedıbol bol sperm hedıe ettı hamıs kaldım
canim erkekler kadinlar gibi onem vermiyolar evlilik yildonumune yada dogum gunune sen hazirlik yap ona supriz olsun hediyenide almissin unutulmaz bi kutlama hazirla bidahaki seneye aklindan asla cikarmaz ozaman bence hic kuzenine felan gitme yani ben ozel gunleri tek kutlama yanlisiyim mesela soyle diyeyim esimin dogum gununde turkiyedeydik ben ona supriz yaparak balikci restaurantina goturmustum tabi orda pasta felan yok kuzenimle gunduz gidip pastayi birakmistik sonra aksam yemekten sonra garsonlar pastayi getirdiler felan cok hosuna gitmisti ilk defa boyle bi kutlama yapiyorum demisti bayilmisti ama benim dogum gunumde burdaydik ve tabi kaynanada burdaydi hic bisey yapamadik desem yeridir cunku esim bugun betulun dogum gunu felan dedi oda e dogum gunuyse neolmus dedi sadece esimle disarida gezdik bide bana hediye canta almisti okadar
Tuttum bu yemeği 5 dk hazır olur sonra dıngılır yatarımmmm
saat 6 da sonuç çıkcak elim kalbimde duayla bekliyorum :18:
Dualarınızda bana ve bebeğime yer verdiğiniz için Allah razı olsun hepinizden..
Aynı zamanda bende evde dualar ettim hepimize, rabbim yüzümüze baksın..
beybim nasılsın kız ben çok sancılanıyorummm
aaaaa ben bi yere mi gitmişim??yooooo buralardayım...şu wınn bazen çok yavaşlıyo sayfa donuyo..o zamn gitmiş gibi oluyorum ama aslında gitmiyorum.....
hadi ordan farlar yanmıyodu:88:
acıktımmmmmm
ben biraz tıkınıp uzanayım. byee
bende tikinip duruyorum doymuyorum yiyip yiyip duruyorum
eeeeeee içinde bir can var..yakında da geliyo ...
kızlar testin sonucunun çıkmasına yarım saatten az kaldı...çok meraktayım valllaa..
saka gibi ya hakkaten benim esim aseriyo simdi aradi markete giriyorum bisey lazimmi diye napicaksin markette dedim canim pasta cekti pasta almaya geldim diyo
kıısss kızına kardeş mi geliyo yoksa...gelince sor sende mi aşeriyosun diye....
oyle olabilir canim ben 16kilo o 10kilo aldi hamileligimin basindan beri tabi biraz dalga geciyorum ama
kizlar ya sonuca cok az kaldi rabbim rabbim guzel haber duyursun hepimize su mubarek gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?