Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ecrin kıs gerçekten hamiş olmasın kocan...senin kilo alman normal ama eşin niye o kadar almış...sen ona akşam gelince bi test yap

canim saman alerjisi diyolarya ondan var ve ilac kullaniyo ilac kilo yapiyo devamli tatli yiyo son 1ayda 6kilo aldi bende aciyorum oyuzden sakaya vuruyorum

bende şaka yapıyorum canım benim...geçmiş olsun eşine de bu arada...

sagol canim biliyorum saka yaptigini bebeklikten beri varmis kucuk kizinada gecmis ailecek tum ailesinde abilerinde felanda var yaklasik 2ay felan suruyo bazen inanilmaz kotu oluyo ilacbile fayda etmiyo ama az kaldi bu ayin sonunda biticek oda rahatliycak

kizlar yya esim geldi cikmak zorundayim insaallah guzel cikmistir sonucun bebikim biraz sonra tekrar girerim insaallah

çıkmam lazım ama çıkamıyorum...bebeikimde gitti.....yüreğim ağzımda valla...sanki benlen ilgili bi şeymiş gibi hissediyorum....

ne anneler var ya...bebeğini otomobile kilitlemiş kendisi cezaevindeki eşinin yanına gitmiş...3.5 saat çocuk orda kalmış....bir aydan fazla hastaneden yaşam savaşı vermiş ama havasızlıktan beyni hasr görmüş ölmüş minik...üzüldüm....tamm annesi tabiki böyle bi şey olsun ister mi ama ihmalkarlık böyle sonuç doğurdu işte..

ben çıkıyorummm... kızlar bu gece yatamammmm dualarımız senle hiç aklımdan çıkmıyorrrr rahmeti gazabını geçen rabbim bize merhamet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…