üzülme canım nedesem az sende yoruluyorsun diyemedinmi kavga etme ama anlat en tatlı anınızda masumca işe yarar unutma sen sabaha kadar agladında ruhumu duydu biraz taktik uyguluycan nazla cilveyle anlattt bunun başka yolu yokkkk
apekim kolay gelsin canım işin zor geleyim yardımaaaa
sağol canım..gel ama sana iş yaptırmam...ben yaparken sen benlen sohpet edersin...
bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum ama benden bişi beklemese iyi olacak...
napabilirim eda ?? niye böle yaptığını sordum bunda kıazacak bişi yok kavga çıkarmaya bahane arama dedi..
haline bıraktığım an horlamaya başladı zaten bende oturma odasında ağlayarak neredeyse sabahladım...
aman kızlar erkekleri boşverin ... benim kocam evlenmeden önce bensizlikten ölecek gibiydi nefes alamıyorum derdi neler derdi nasıl güzel günlerdi.neler alırdı neler yapardı Allahım o günleri hatırlamak rüyayı hatırlamak kadar uzakta kaldı. şimdi normal biri oldu. mesela bu sabah erkenden kalkıp erkek arkadaşlarıyla şehir dışına çıktılar nereye pikniğe pehhhhh dünde zaten iş yerinden başka bir gurupla ilçeye yemek yemeye gitmişlerdi. bide akşam gelmiş diyo canım ben yarın arkadaşlarla proğram yaptım bizim proğramımız yoktu demi dyor bende yktu canım rahat ol dedim. senin ne yapacaksın ben gidince diyo. benim proğramım yok ben evdeyim dedim.
kahvede varmı kız işin ucundan tutarımmm
nergiz 59 napıyonnnn
nergisim arkadaşlarının eşleri yok mu eşli yapsalardı ya bu pikniği....sen zaten haftaiçi çalışıyosun..yoruluyo bu piknik eşime de iyi gelir demiyo da erkek erkeğe gidiyolar ha pes.....
bana böyle bi günde üstelik ilk evlilik yıldönümümüzde böyle yapan bi adama ne nazı ne cilvesi yapıcam allah aşkına eve girdiğine şükretsin.benimde burda kafam patlıyo akşama kadar eve gidip temizlik çamaşır ütü yemek....ama benim bahanem yok...
Bundan böyle evin hiç bi yerine dokunmicam ne hali varsa görsün...
evde çok çeşit kahvem var sen yeterki gel.. ben yılda 1 2 kez içerim kahveyi sevmem ama sana eşlik ederim kıssss......eşim sever kahveyi ben aaaaaaaa......
3 tanesi evli 2 tanede bekar var. hepsi kro tarzı tipler . benimkide onlara uyuyor yaaa. bide şu son bir aydır öyle doğru dürüst bişey yapmadık bi kere ilçeye balık yemeğe götürdü. bide burdaki ırmak kenarına pizza yemeye götürdü. şöyle tüm gün geziçok severim bunuda bilir... garez gibi kendine ayarladı beni burda bıraktı.
ayyyyyy şöyle bol köpüklü türk kahven varsa bende gelirim kızzzz yardımaaa
selam kızlar apekk walızler ne alemde bıtmedımı daha
Apek bizim işimiz son ana kadar belli olmaz mecbur bekliyorum :))eşimin kursu çıktı 15 temmuzda kursa gidecek ondan sonra tayinimiz çıkacak inş:))kısss hem sürekli taşındığımzdan alışığım diyosun hemede en daha başlamadım diyosun:))) ben mi yanlış anladım...
a.selam canım elhamdülillah iyiyiz.sen nasılsın bebiş nasıl?apekmimek+,hatice3112,leyliko,ecrin29+,xeda,vahsihatun,
selam kızlarrrr napıosunuzzz
Ya erkekler kendi hayatını yaşıyor biz yanlış yapıyoruz her planımızı onlarlın üzerine yapıyoruz.4 yıllık evliyiz ben o evreleri çoktan geçtim alışır kendi hayatınızına bakarsınız.Kadın sosyal bir yaratıktır istesede erkek yetişemez kadına yaşlanınca eve bile sığamaz olurlar. kadınlar komşuydu,gündü,çarşı gezmesiydi yaşar hayatını.aman kızlar erkekleri boşverin ... benim kocam evlenmeden önce bensizlikten ölecek gibiydi nefes alamıyorum derdi neler derdi nasıl güzel günlerdi.neler alırdı neler yapardı Allahım o günleri hatırlamak rüyayı hatırlamak kadar uzakta kaldı. şimdi normal biri oldu. mesela bu sabah erkenden kalkıp erkek arkadaşlarıyla şehir dışına çıktılar nereye pikniğe pehhhhh dünde zaten iş yerinden başka bir gurupla ilçeye yemek yemeye gitmişlerdi. bide akşam gelmiş diyo canım ben yarın arkadaşlarla proğram yaptım bizim proğramımız yoktu demi dyor bende yktu canım rahat ol dedim. senin ne yapacaksın ben gidince diyo. benim proğramım yok ben evdeyim dedim.
boşver canım sen neden ağladın sabaha kadar haftaiçi afedersin it gibi çalışıyoruz bide geceni ağlayarak mı geçirdin. annem hep der erkeklerden fazla bişey ummayın umduklarınız olmayınca o kalas kocalarınız sizi üzmüş olur der.
Ne kadar çok uğraşsan da
Beni kırmaya çalışsan da
Senden ayrılmam mümkün değil Yaaarrr
Bazen bana darıldığında
Telefonlara bakmadığında
Seni özlemek kolay değil
Yaaarrr
Olsun be güzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hiç kimseyle işim olmaz
Nefesinde yüzeceğim
Yüzümün kıyısına vurdukça
Sevdim yine seveceğim
Aşkın koynunda uyudukça
Ben kovaladıkça kaçsan da
Aşkımı hafife alsan da
Varlığın binbir ömre bedel
Yaaarrr
Beni bazen anlamasan da
Canımı dağlayıp acıtsan da
Seni affetmek bile güzel
Yaaarrr
kızlar ben yinede bu kalas kocama deli aşığım 17 gün sonra 3. yıl dönümümüz ilk günkü kadar seviyorum hala onu. yaptıkları yapmadıkları vız geliyor. bi kere gözlerimin içine bakıp aşkım dedimi eriyorum
Apek bizim işimiz son ana kadar belli olmaz mecbur bekliyorum :))eşimin kursu çıktı 15 temmuzda kursa gidecek ondan sonra tayinimiz çıkacak inş:))
a.selam canım elhamdülillah iyiyiz.sen nasılsın bebiş nasıl?
Ya erkekler kendi hayatını yaşıyor biz yanlış yapıyoruz her planımızı onlarlın üzerine yapıyoruz.4 yıllık evliyiz ben o evreleri çoktan geçtim alışır kendi hayatınızına bakarsınız.Kadın sosyal bir yaratıktır istesede erkek yetişemez kadına yaşlanınca eve bile sığamaz olurlar. kadınlar komşuydu,gündü,çarşı gezmesiydi yaşar hayatını.
annen çok haklı. güzel lafmışetmiş :)) beklentin fazla olmayınca hayal kırıklığıda olmuyor kendi yoluna bakıp yaşıyorsun bi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?