Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

aman kızlar erkekleri boşverin ... benim kocam evlenmeden önce bensizlikten ölecek gibiydi nefes alamıyorum derdi neler derdi nasıl güzel günlerdi. neler alırdı neler yapardı Allahım o günleri hatırlamak rüyayı hatırlamak kadar uzakta kaldı. şimdi normal biri oldu. mesela bu sabah erkenden kalkıp erkek arkadaşlarıyla şehir dışına çıktılar nereye pikniğe pehhhhh dünde zaten iş yerinden başka bir gurupla ilçeye yemek yemeye gitmişlerdi. bide akşam gelmiş diyo canım ben yarın arkadaşlarla proğram yaptım bizim proğramımız yoktu demi dyor bende yktu canım rahat ol dedim. senin ne yapacaksın ben gidince diyo. benim proğramım yok ben evdeyim dedim.

bana böyle bi günde üstelik ilk evlilik yıldönümümüzde böyle yapan bi adama ne nazı ne cilvesi yapıcam allah aşkına eve girdiğine şükretsin.benimde burda kafam patlıyo akşama kadar eve gidip temizlik çamaşır ütü yemek....ama benim bahanem yok...
Bundan böyle evin hiç bi yerine dokunmicam ne hali varsa görsün...

boşver canım sen neden ağladın sabaha kadar haftaiçi afedersin it gibi çalışıyoruz bide geceni ağlayarak mı geçirdin. annem hep der erkeklerden fazla bişey ummayın umduklarınız olmayınca o kalas kocalarınız sizi üzmüş olur der.

nergisim arkadaşlarının eşleri yok mu eşli yapsalardı ya bu pikniği....sen zaten haftaiçi çalışıyosun..yoruluyo bu piknik eşime de iyi gelir demiyo da erkek erkeğe gidiyolar ha pes.....

nergiz 59 napıyonnnn

59.5 tan 60

iyiyim canım sen neyapıyon.

apek kolay gelsin canım

kızlar birazdan kahvaltı hazırlıycam kendime sonrada dışarı çıkacam bikaç bişey bakarım benim kocakafalı evde yokken . beraber gidersek alışverişe başlıyo bu sana kısa değilmi bunun şurası güzel değil bu rengi sevmedim hazır oda yokken rahat rahat alırım.

nergisim arkadaşlarının eşleri yok mu eşli yapsalardı ya bu pikniği....sen zaten haftaiçi çalışıyosun..yoruluyo bu piknik eşime de iyi gelir demiyo da erkek erkeğe gidiyolar ha pes.....

3 tanesi evli 2 tanede bekar var. hepsi kro tarzı tipler . benimkide onlara uyuyor yaaa. bide şu son bir aydır öyle doğru dürüst bişey yapmadık bi kere ilçeye balık yemeğe götürdü. bide burdaki ırmak kenarına pizza yemeye götürdü. şöyle tüm gün geziçok severim bunuda bilir... garez gibi kendine ayarladı beni burda bıraktı.

sana yöntem anlatıyorum hemen kucagına atla demedimmmanlat ama söylenerek dgl onu anlatıyorum zorla dgl güzelikle baktın anlamadı başla söylenmeyeee

Son düzenleme:

kısacası eşeklik yapmış:) insan eşini bırakırda öyle tiplerle pikniğe gider mi ya...kısss sende yap bidahaki pazara arkadaşlarınla anlaşın bi yere gidin....nasıl hismiş eşine sormadan plan yapmak bakalım..

ayyyyyy şöyle bol köpüklü türk kahven varsa bende gelirim kızzzz yardımaaa

ahh gelsen keşke...yardım istemem sohpet edelim...kızlar hepiniz gelin köpüklü köpüklü kahveleri höpürdete höpürdete içerek dedikodu yaparız..:86::86::86:

Ne kadar çok uğraşsan da
Beni kırmaya çalışsan da
Senden ayrılmam mümkün değil Yaaarrr

Bazen bana darıldığında
Telefonlara bakmadığında
Seni özlemek kolay değil
Yaaarrr

Olsun be güzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hiç kimseyle işim olmaz

Nefesinde yüzeceğim
Yüzümün kıyısına vurdukça
Sevdim yine seveceğim
Aşkın koynunda uyudukça

Ben kovaladıkça kaçsan da
Aşkımı hafife alsan da
Varlığın binbir ömre bedel
Yaaarrr

Beni bazen anlamasan da
Canımı dağlayıp acıtsan da
Seni affetmek bile güzel
Yaaarrr
kızlar ben yinede bu kalas kocama deli aşığım 17 gün sonra 3. yıl dönümümüz ilk günkü kadar seviyorum hala onu. yaptıkları yapmadıkları vız geliyor. bi kere gözlerimin içine bakıp aşkım dedimi eriyorum

kısss hem sürekli taşındığımzdan alışığım diyosun hemede en daha başlamadım diyosun:))) ben mi yanlış anladım...
Apek bizim işimiz son ana kadar belli olmaz mecbur bekliyorum :))eşimin kursu çıktı 15 temmuzda kursa gidecek ondan sonra tayinimiz çıkacak inş:))
apekmimek+,hatice3112,leyliko,ecrin29+,xeda,vahsihatun,
selam kızlarrrr napıosunuzzz
a.selam canım elhamdülillah iyiyiz.sen nasılsın bebiş nasıl?
Ya erkekler kendi hayatını yaşıyor biz yanlış yapıyoruz her planımızı onlarlın üzerine yapıyoruz.4 yıllık evliyiz ben o evreleri çoktan geçtim alışır kendi hayatınızına bakarsınız.Kadın sosyal bir yaratıktır istesede erkek yetişemez kadına yaşlanınca eve bile sığamaz olurlar. kadınlar komşuydu,gündü,çarşı gezmesiydi yaşar hayatını.

annen çok haklı. güzel lafmışetmiş :)) beklentin fazla olmayınca hayal kırıklığıda olmuyor kendi yoluna bakıp yaşıyorsun bi güzel.

oohhhh yandan o zamn......sana yaptıkları geçici sevgisi baki o zamn:))

saol canım ıyıyım bebek ıyıdır herhalde

vahsihatun ayene öyle canım ilk zamanlar benm birsürü planım olurdu yeni evlendiğimiz için arkadaşlarımdan çoğu bekardı ben bi yere gidince gitme ben sıkılıyorum falan filen derdi.

:80::80: Geçmişe bakıyorum hala gelemedim bebikin sonuçları geldi mi?
Adet günüm 3 gün geçti yine baş dönmemde var bu sabah vücudum yine bana oyun oynuyor :93: Test falan yapmayacağım hiç umudum yok çünkü tek istediğim bir an önce kırmızıların gelmesi.Adet düzenim alt üst oldu tek düzgün olan şeyde bozuldu:95::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…