apek benim dün 36 saatimdi yaa çok sancı girdi yapmaya çalıştık ama o sancın geçen ay olmamıştı neden oldu anlamadım ...:78:
canım o ağrılar olur genelde...benim ayın 4ünde ve 5inde ağrılarım oldu...yürüdüğüm zamn sanki sağ kasığımda acı hissediyodum...nitekim ayın 5inde akşamüstü yumurtam bence çatladı...uzayan şeffaf akıntım geldi...ama bu akıntıyı her zamn göremeyebiliriz...bazen idrarla atıyoruz..e çalıştığımız için akıntı gelsede sperm akıyo diyebiliriz...benim yumurtamın çatladığı aylar akıntındıyı görmediğimde oldu..
neden canım ne odu
slm canım..iyiz şükür..sen nasılsın..?
hayırdır beybi ne oldu canım??
slm pericim...hoşgeldin..
öyle canım öyle..bende dün haber alacam diye çıkamadım topikten..sonunda güzel haber aldık ya beklemeye değdi..
evet canım yürürken oluyorduda ama birlikte olduğum zaman dayanılmaz acı hissetim kistlerdenmi anladım inş. bu sefer olur hayırlısı...
canım kist yapmaz herhalde...yanlış bi hareket yapmışınızdır...zaten kasıkların ağırıyo tetiklemiştir...ona takılma sen...sen düzenli çalış....inş..mukafatını verir rabbim..
sadece hep gittiğimiz bi yere gittik yemek yedik. çıkmadan hediyesi verdim ben sana bişi alamadım dedi.
şaka yapıyo sandım ama doğruymuş...
en azından bi çiçek getirebilirdin hediye istemiyorum dedim.
çok yorgundum akşama kadar canım çıktı çıkış verilince hemen eve geldim aklıma bile gelmedi dedi..
çok kırıldım çokkk bu kadar da kaba olduğunu asla tahmin etmezdim....
ahhh ahhhhh....bi çiçek almakla yorgunluğun ne alakası var ya...bahaneleri hazırdır zaten...ne yapalım canım değişmiyo bazı huyları insanların...bari eşeklil yaptığını anlasada geçte olsa bi şey alsa sana....sen üzülme cnım...eşin sana çiçek vermedi ama al ben veriyorum
sadece hep gittiğimiz bi yere gittik yemek yedik. çıkmadan hediyesi verdim ben sana bişi alamadım dedi.
çok yorgundum akşama kadar canım çıktı çıkış verilince hemen eve geldim aklıma bile gelmedi dedi..
evlilik yıl dönümünüzmü canım aman boşver bu erkekler çok fena artık evlendik nasıl olsa diyolar rahatlıkda sınır tanımıyolar geneli aynı keşke bende nişanlı kalsaydım o zaman çok ilgileniyordu ama şimdi nasılsın bile demez iyi olduğumu biliyormuş zaten
oyyy kuzum hakketen ayıp etmiş..........sen naptın peki
nergisim ne haber canım???????????
bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum ama benden bişi beklemese iyi olacak...
napabilirim eda ?? niye böle yaptığını sordum bunda kıazacak bişi yok kavga çıkarmaya bahane arama dedi..
haline bıraktığım an horlamaya başladı zaten bende oturma odasında ağlayarak neredeyse sabahladım...
kızlar ben dünden beri ara ara toparlanamaya çalışıyorum..bavullarımı hazırlıyorum...offf çok zor geliyo bi düzen bozup yeni bir düzen kurmak...buraya geleli o kadar kıyafet almışız ki bavullar yeterli olmadı....bunu farkettim ki gözümüze güzel gözüken şeyi hemen almamamız lazım....aldım o kadar şimdi yükten başka bi şey değil..sorsan 1 2 kez falan giymişimdir çoğu kıyafeti...eşimi aradım bavul istiyorum diye yarın amasyadan alırız dedi...
mutfağıda topluyorum yavaş yavaş....mutfak daha zor kırılan eşya çok....ağlayacam şimdi ..aaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?