Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

allah razı olsun canım yaa çok üzüldünüz benle
eridim resmen yaaa allahım dualarımızı duydu
şükürler olsun allah kimseye yaşatmasın

canim rabbim tum dualarimizi duyar sabredecekmkiyiz diye bizi sinar ve sende sabrettin rabbim mukafatini verdi insallah saglikla kucagina alcagin gunlerde gelcek

HEYYYYYYYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTTTTT BEEEEEEEEEEE BEBİKİMMMMMMMMMM

Geçmiş olsun diyeyim Allahım bizi böyle şeylerle bir daha sınamasın inşallah herkesin duasıda kabul oldu bundan sonra içinde hayırlısını diliyorum arkadaşım

şükür yarabbim yüzbinlerce milyonlarca şükür. temiz çıkacağını biliyorduk ama bir an bile aksini düşünmek öldürdü beni....

bebik gözünaydın canım. allaha emanet bebeğin sağlıkla gelsin inş.
senin dr.un bi süre sonra tekrar mı istedi bu testi ilk haftalarda yaptırmıştn ya
genelde bi kere istiyolar benim bildiğim.
bazen çok araştırmak boş yere üzüntü çıkarıyo..

bebik canımmm gözün aydınnn inan çok sevindim. yanlış test olduğunu ve tekrarının iyi olacağını biliyordum. öptümmm çokkkkk

günaydın topik......şimdi diyeceksin ki cumartesi günü bu kadr erken kalkılır mı!!!! ama uyuyamıyorum sabahları...saat 6 oldumu mır mır mır mır uyanmaya başlıyorum....gerçi benim içinde haftasonu haftaiçi farketmiyo ya neyse....eşimin payıda çok büyük bunda...işe 1 aydır 7 de gidiyo...işlerin son demleri çok yoğun....o kalkınca bende uyana uyana alıştım artık.. :96::96: :76::76:

Son düzenleme:
canım günaydınnnnnnn...

hadi senin çin farketmiyor ctesi pazar.. ben iple çekiyorum ama yinede sabahın köründe ayaktayım:)

canım günaydınnnnnnn...

hadi senin çin farketmiyor ctesi pazar.. ben iple çekiyorum ama yinede sabahın köründe ayaktayım:)

günaydınnnnnnnnn......alışkanlık olmuş demek ki sende de....ama ben çalışırken de işe gideceğim günler ölüyodum uykudan...haftasonu geldi mi hemen uyanıveriyodum:))))

ah kızlar öldüm öldüm dirildim valla
yaşama geri döndüm böyle bir sevinç yok yanii
rabbim sizelere yaşatmasınnn

rahmetin gazbını gecen rabbime hamd olsunnnn aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok mutluyummmm yaaaaaaaaaaa bebeik çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr

cnmmmmmmm ayyy çokkkkk sevindim yaaaaaa çük şükürler olsun.....halay çekek bari bu sevince

beybi apek canlar nasılsınız

slm canım..iyiz şükür..sen nasılsın..?

slm cnm ben pek iyi değilim hatta hiç iyi değilim.....dün gece berbat geçti ve ben çok üzüldüm.....

hayırdır beybi ne oldu canım??

selam kızlar nasılsınız ?

slm pericim...hoşgeldin..

çok mutluyum bebegimiz sagglıklıııı

öyle canım öyle..bende dün haber alacam diye çıkamadım topikten..sonunda güzel haber aldık ya beklemeye değdi..

apek benim dün 36 saatimdi yaa çok sancı girdi yapmaya çalıştık ama o sancın geçen ay olmamıştı neden oldu anlamadım ...:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…