Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm canım evet dün akşama doğru öğrendik..çok şükür test temiz çıkmış....devlet hastanesinde yanlış sonuç vermişler.....

dur bakalım hemen ne oyle kırmızılar vardır belki bi şey....biraz daha bekle gelmediyse test yaparsın zaten..

aaynen ben 28 günde bir olurdum 32 33 buluyor simdiiii :94:doc gidiyormusun

Ayy çok sevindim ya.Zaten bebikim dua ediyordu yanlış sonuç olsun nolur diye :)))) Geçmişi okuycam diye gözlerim şaşı olmuştu sağol canım ya :81: Hiççç umudum yok karnım ağrıyor tam olcam diyorum geri kesiliyor.Çok stresli oluyor insan bu dönemde olunca rahatlıyorum.Umudum kalmadı be apek napıyım.Sen yine hamile kaldın çift çizgiyi gördün ben daha hiç göremedim.
kahvaltı yapmaya gidiyom kızlar karnı aç olan varsa gelsin
Ben rejimdeyim nestle nesfit aldım meyveli süper bişey döküyorum sütü üzerine ohhhhhh.Artık kahvaltım o benim.Sana afiyet olsun.
aaynen ben 28 günde bir olurdum 32 33 buluyor simdiiii :94:doc gidiyormusun
Sorma canım ya saat gibiydi 28 günde bir şak olurdu. Şimdi 3 aydır düzen falan kalmadı .Doktor yokki burda gidiyim nasıl bi yerde yaşıyosam artık:95:

Şükürler olsun.Yer gök dua üzerine... Bir fakiri sevindirirsin artık bide 2 rekat şükür namazı kılsa süper olur :))) oh oh

adam akıllı doktor çok önemli...tatilde başka yere gidersin belki..

evet cnm maalesef bir türlü yediremedim kendime...çok ağırıma gitti ama bişey almaması değil önemsememesi...

aynen cnm izinlerini pazara denk getirmişti öğlene kadar uyurdu zorla uyandırırdım kahvaltı falan...
akşam olurdu zaten kışın....naptı etti hafta içine getirdi izinlerini...sabah benimle kalkıyo izinli gününde hemen sokağa....sizce ne düşünmeliyim????????

sana yöntem anlatıyorum hemen kucagına atla demedimmmanlat ama söylenerek dgl onu anlatıyorum zorla dgl güzelikle baktın anlamadı başla söylenmeyeee

anlattım tatlım 2 saat anlattım ne var bunda bugün olması şart değil diyo adam...sözün bittiği yer yani...

oyyyy kızlar bavula doldur doldur bitmiyo bitmiyo....her şey ortada sanki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…