oohhhh yandan o zamn......sana yaptıkları geçici sevgisi baki o zamn:))
:80::80: Geçmişe bakıyorum hala gelemedim bebikin sonuçları geldi mi?
Adet günüm 3 gün geçti yine baş dönmemde var bu sabah vücudum yine bana oyun oynuyor :93: Test falan yapmayacağım hiç umudum yok çünkü tek istediğim bir an önce kırmızıların gelmesi.Adet düzenim alt üst oldu tek düzgün olan şeyde bozuldu:95::78:
kahvaltı yapmaya gidiyom kızlar karnı aç olan varsa gelsin
:80::80: Geçmişe bakıyorum hala gelemedim bebikin sonuçları geldi mi?
Adet günüm 3 gün geçti yine baş dönmemde var bu sabah vücudum yine bana oyun oynuyor :93: Test falan yapmayacağım hiç umudum yok çünkü tek istediğim bir an önce kırmızıların gelmesi.Adet düzenim alt üst oldu tek düzgün olan şeyde bozuldu:95::78:
Ayy çok sevindim ya.Zaten bebikim dua ediyordu yanlış sonuç olsun nolur diye :)))) Geçmişi okuycam diye gözlerim şaşı olmuştu sağol canım ya :81: Hiççç umudum yok karnım ağrıyor tam olcam diyorum geri kesiliyor.Çok stresli oluyor insan bu dönemde olunca rahatlıyorum.Umudum kalmadı be apek napıyım.Sen yine hamile kaldın çift çizgiyi gördün ben daha hiç göremedim.slm canım evet dün akşama doğru öğrendik..çok şükür test temiz çıkmış....devlet hastanesinde yanlış sonuç vermişler.....
dur bakalım hemen ne oyle kırmızılar vardır belki bi şey....biraz daha bekle gelmediyse test yaparsın zaten..
Ben rejimdeyim nestle nesfit aldım meyveli süper bişey döküyorum sütü üzerine ohhhhhh.Artık kahvaltım o benim.Sana afiyet olsun.kahvaltı yapmaya gidiyom kızlar karnı aç olan varsa gelsin
Sorma canım ya saat gibiydi 28 günde bir şak olurdu. Şimdi 3 aydır düzen falan kalmadı .Doktor yokki burda gidiyim nasıl bi yerde yaşıyosam artık:95:aaynen ben 28 günde bir olurdum 32 33 buluyor simdiiii :94:doc gidiyormusun
Kızlar sonuç biraz geç çıktı kusura bakmayın..
Şükürler olsun rabbime, sskda yapılan son test yanlışmış..
Toxoplazma hiç uğramamış bile allahıma şükürler olsun
şuan şoktayım
Ayy çok sevindim ya.Zaten bebikim dua ediyordu yanlış sonuç olsun nolur diye :)))) Geçmişi okuycam diye gözlerim şaşı olmuştu sağol canım ya :81: Hiççç umudum yok karnım ağrıyor tam olcam diyorum geri kesiliyor.Çok stresli oluyor insan bu dönemde olunca rahatlıyorum.Umudum kalmadı be apek napıyım.Sen yine hamile kaldın çift çizgiyi gördün ben daha hiç göremedim.
bizde çok sevindik canım...umudunu yitirme canım..inş..göreceksin o çift çizgiyi..
Ben rejimdeyim nestle nesfit aldım meyveli süper bişey döküyorum sütü üzerine ohhhhhh.Artık kahvaltım o benim.Sana afiyet olsun.
bende kullanıyorum nesfitten...meyveleri olmazsa yiyemem..ama onu yedikten sonra çok çabuk acıkıyorum..
Sorma canım ya saat gibiydi 28 günde bir şak olurdu. Şimdi 3 aydır düzen falan kalmadı .Doktor yokki burda gidiyim nasıl bi yerde yaşıyosam artık:95:
adam akıllı doktor çok önemli...tatilde başka yere gidersin belki..
boşver canım sen neden ağladın sabaha kadar haftaiçi afedersin it gibi çalışıyoruz bide geceni ağlayarak mı geçirdin. annem hep der erkeklerden fazla bişey ummayın umduklarınız olmayınca o kalas kocalarınız sizi üzmüş olur der.
3 tanesi evli 2 tanede bekar var. hepsi kro tarzı tipler . benimkide onlara uyuyor yaaa. bide şu son bir aydır öyle doğru dürüst bişey yapmadık bi kere ilçeye balık yemeğe götürdü. bide burdaki ırmak kenarına pizza yemeye götürdü. şöyle tüm gün geziçok severim bunuda bilir... garez gibi kendine ayarladı beni burda bıraktı.
sana yöntem anlatıyorum hemen kucagına atla demedimmmanlat ama söylenerek dgl onu anlatıyorum zorla dgl güzelikle baktın anlamadı başla söylenmeyeee
adett sancısıııı varrrr... offf adettt olacammmm
adett sancısıııı varrrr... offf adettt olacammmm
inşallah canım inşallah. benim içinde dua okurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?