Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

[FONT=Comic Sans M[SIZE=3][/SIZE]S][/FONT]Herkes yoruldu tabi hafta sonu bugün.Mışıl mışıl uyuyorlar.İyi geceler tatlı rüyalar hatunlar:80:

günaydın millet..
eşim geziye gitti erkenden kaldım bir başıma..
kızım olursa gurbete vermicem

ohh keyif yapcam ben de.. sefam olsun

günaydın millet..

günaydın canım nasılsın canım sen hgs çektirmiştin dimi devlet hastanesinde yapıyorlarmı bide fiyatı ne kadar söyleye bilirmisin?

siteyi değiştirip güzelleştiriyolar çok iyi oluyor bizde oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olan olur inş...

günaydın canım nasılsın canım sen hgs çektirmiştin dimi devlet hastanesinde yapıyorlarmı bide fiyatı ne kadar söyleye bilirmisin?

ben özel hastanede 250 ye çektirdim oranın devletle anlaşması yokmuş..
başka bi hastanede ücretsiz çekiyolarmış mesela..

ben son düşükten sonra tıptaki bi profa gittim hsg de istedi benden
reçete verdiler ilaçları al adet gününe göre randevu verelim çekelim dediler
ben daha önce çektirdim deyince dr gerek yok dedi sonra..

yani fakülte hastanesi ücretsiz çekcekti.. reçete masrafı olurdu sadece..
nerde yaşıyosun bilmiyorum ama universite hastanesi varsa özelle hiç uğraşma
normal devlet hastanelerini iyi araştır ama.. bazıları iyi olmuyo..

özellerde de fiyatlar değişiyo. bakarsın ona da.. 200-250 den fazla verme
bu bile fazla uni hastanesi varsa...

ben istanbuldayım canım 3 ay sonraya atıyor devlet hastaneleri alerji testini filan ama bundada bekletirlermi acaba bide bilmediğim yerede gitmek istemiyorum tüplere zarar veriyormuş kameralı olanlar gördükleri için acıtmıyor diyolar ama artıştıracam bana doktorum 300 filan dedi özellerde oluyor dedi:97:

günaydın..... hepinizi iyi pazarlar... mattika üzülme tek degilsin mesela ben bugün gece 3-4 e kadar yalnızım bizimki keyfi degil görev ama olsun yinede tek olcagım gerçegini değiştirmiyo

günaydın..... hepinizi iyi pazarlar... mattika üzülme tek degilsin mesela ben bugün gece 3-4 e kadar yalnızım bizimki keyfi degil görev ama olsun yinede tek olcagım gerçegini değiştirmiyo
günaydın malesef bende bugün gece beklicem malum seçim zamanı bizimkileri uğraştırırlar

uni hastanesinde çalışan bi dr.un özeline gitsen hızlı olur sanırım.
benimki de kameralı değildi sanırım..
teknolojinin yeni olması lazım tabi eskiler acıtıyomuş..
ama biraz ağrı eşiğiyle ilgili bi durum.. benim de adet ağrısı gibi şiddetli ağrıdı ama dayandım
kendini hazırlamazsan dayanamayabilirsin güçlü durmak lazım

üzülmüyorum..takılcam öle.. okulun bi sürü işi var onları yapmam lazım ztn
başka planlarım da var

günaydın malesef bende bugün gece beklicem malum seçim zamanı bizimkileri uğraştırırlar

üffff yaaaa ne zor şey bu böyle haftasonu tatili yok,resmi tatil yok,bayram tatili yok,yılbaşı tatili yok,yok,yok,yok :84: :84: :84: zaten zaman hiç geçmiyor bugün bitermi sence artık saatleri dakikaları saniyeleri sayıcaz sabah erkenden gitti bizimki kimbilir ne kadar yorulacak zavallım

geçer canım hergün gibi sen ne yaptın oyunuzu kullanmadınızmı?

günaydın millet..
Ne gezisiymiş bu merak ettim.Sen gidemedinmi eşinle.

siteyi değiştirip güzelleştiriyolar çok iyi oluyor bizde oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olan olur inş...
Hakkımızda hayırlısı kimse o çıksın sandıktan :)))Ben öğleden sonra kullancam oyunu.
üzülmüyorum..takılcam öle.. okulun bi sürü işi var onları yapmam lazım ztn
başka planlarım da var
Ne mesela.Bende geceye kadar yalnızımda kopya çekebilirim o açıdan

Film izleyebiliriz mesela güzel bi film buluyum.Keyfim yerine gelsin.

aaalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yyyyyeeehuuuu biliyorrdddummm biliyorduummmm
ben bildimm ( reklamlardaki beyin- bagırsak - kemik üçlüsünden alıntı )

beebik kocaaaaamannnnn bir gecmiş olsunnnnnn allah bir daha böle şüphe acı vs. yaşatmasın sana ve herkese... hepimize saglık huzur mutlu ve bütüüünn güzelliklerle bebegini kucagına alsııınnnnnnnnnnnn

ıyıyım cnm sagol sen nasılsın

selam bende iyiyim canım ben beklemedeyim o ayda olmazsa soğana geçmeyi düşünüyorum yumurtanın olduğunu çatladığını nasıl anladın sen hangi günler birliktelik oluyor benim yumurtam çatlamıyormuş işe yararmı acaba 1 ay denedim soğan kürünü bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…