cnm bende öyle düşündüm eşime kızınca...fakat bi kere başladık o kadar emek zahmet ara verince sil baştan olucak...ben salı gidecem tekrar dr
aminnnnnnnn
1 sene oldu canım... dr gittik rutin muayene filan olduk.. bi sorun da yok.. ozaman ben gidiyim haftasonu .. regl de bitmiş olur.. sonraki haftada yapsın inşallahh
cnm adetın 2gunu baslıyo tedavı sen onumuzdekı ay dusun ama bu ay gıt doktorunla paylar zaten ılaclar rapor felan tahlıller anca rabbım emeklerını boşa cıkarmasın kucagınızı bebıslerle doldursn inşallah
nerrrgis bence klomen vs. ilaçlarını bırakmanda bi sakınca yok. çünkü sen zaten gebiş kalabiliyon... gebeligin devamını getirmek için bir öneride veya tedavide bulunması gerekiyor bence doktorunun ( şimdi düşünceki bu kavruk ikide bir tecit gibi aynı şeyi yazıyorama öleeeeee )
boşuna hormon yüklemesi bence sakat.. sevmiyorum ilaçlarısende sevme
ilaç içmek beni geriyor champi. bunu iç gebe kal gibi kendimi gebe kalmaya mecbur hissediyorumtamam bir yıldır uğraşıyorum gebe kalamadım ama bunu içtim gene kalamadım:44: yaz sonu gibi burdan taşınacaz adanaya o zaman başka bi yol ararım artık
sen şimdi kaçıncı gündesin?
yaaa ben çok sıkıldım bu iiki ay yoruldum resmenonun için dedim ama
ayol nasıl kalamadın düşüklerini ben mi yaptım ? sen öle yada böle gebiş kalabiliyon güzelim.. ben senin yumurtalarında sorun olmadıgını düşünüyorum ve gereksiz yere büyütücü catlatıcı kullanıyorsun.. varsın sikluzun uzun olsun. ona göre calışırsın.. gebe kaldıgını anladıktan sonrada bebegin düşmemesi için ne yapılması gerektigini kimse sana sölemiyor ?? prednol mu ? aspirin mi hepsi mi? hiç biri mi ? başka bişey mi ? ne kim igne hap su ??? nedir ?? zaten yumurtan gelişiyor ve catlıyor.. ????
ben bu işlerde şunu yap bunu yap işine hiç gelemiyorum yaa
yok yastık koy fln, koşup wc ye gidesim geliyo inadınaama öyle yapsan da tutuyo tutcaksa denendi
şimdi bizim dr korunmaya devam dedi ama doğum kontrol ilacını bıraktım ben bi sürü yan etki sinir oldum..
şimdi de korunasım gelmiyo
eşimi kandırdım takvim yöntemi bu bişey olmaz diye ahahaha
histereskopide yapıldı düşükleri açıklayan bi durum yok diyor doktor... ee ben hamile kalınca ne yapacaksınız diyorum. iğne dozunu arttırp deneyecez diyoryani adam açık açık deneme yapacağını söylüyor. siklusum tedaviye başlamadan önce 37 gündü doktr beni tedaviye bunun için ikna etti.onun haricinde başka bişeyi önemsemiyor anladığım kadariyle onun dediğidozda iğne kullanırken yeniden düşerse o zaman önemseyecek sanırım
ya bende zaten hiç bişey tutmuyordaama yukarıda yazdıklarına katılıyorum canımm :) evlendigimde ki hep yazar sölerim bunu dogum kont. ilacı vermişlerdi mantar kuruluk acı talan oldu civcivim deneme tahtası gibi olmadı aylık ignesini deneyelim gene aynı. 3-4 ay denedim bıraktım o illetide.. korunmak için daha iyi yöntemler var .. dogal hem kondom felan de hastalık yapıyor.. onları da kullanmayın bence...
ya bende zaten hiç bişey tutmuyordaama yukarıda yazdıklarına katılıyorum canımm :) evlendigimde ki hep yazar sölerim bunu dogum kont. ilacı vermişlerdi mantar kuruluk acı talan oldu civcivim deneme tahtası gibi olmadı aylık ignesini deneyelim gene aynı. 3-4 ay denedim bıraktım o illetide.. korunmak için daha iyi yöntemler var .. dogal hem kondom felan de hastalık yapıyor.. onları da kullanmayın bence...
antifosu ne etcekmiş ? apl veya aps sendromu diyorlar ya ? kan pıhtısı sorunu gibi bişey yapıyor.. kortizon mu aspirin mi ? ne kullanacaksın ? kafayı yemiş bu doktlar ya kendisi görecek sende ki olguları ona göre deneme yanılma ve çözüm arama işine girecek belli ki...gerci sen memnunsan sorun yok ama ben doktrundan hhiiçç memnun değilim
polip molip yok cok şükür sende.. iyi de yukarıda yazdıklarım ? antifos.. başlı başına düşük sebebi sayılmıyor mu ? değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?