Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

nerrrgis bence klomen vs. ilaçlarını bırakmanda bi sakınca yok. çünkü sen zaten gebiş kalabiliyon... gebeligin devamını getirmek için bir öneride veya tedavide bulunması gerekiyor bence doktorunun ( şimdi düşünceki bu kavruk ikide bir tecit gibi aynı şeyi yazıyor ama öleeeeee )
boşuna hormon yüklemesi bence sakat.. sevmiyorum ilaçları sende sevme

ilaç içmek beni geriyor champi. bunu iç gebe kal gibi kendimi gebe kalmaya mecbur hissediyorum tamam bir yıldır uğraşıyorum gebe kalamadım ama bunu içtim gene kalamadım:44: yaz sonu gibi burdan taşınacaz adanaya o zaman başka bi yol ararım artık

ben çok şükür çift çizgiyi gördüm.cuma sabah test yaptım öğleden sonra doktora gittim.5 haftalık hamileyim.keseyi de gördüm.şubat ayında düşük yapmıştım 3.ayımda yine gebe kaldım.rabbime şükürler olsun.

ayol nasıl kalamadın düşüklerini ben mi yaptım ? sen öle yada böle gebiş kalabiliyon güzelim.. ben senin yumurtalarında sorun olmadıgını düşünüyorum ve gereksiz yere büyütücü catlatıcı kullanıyorsun.. varsın sikluzun uzun olsun. ona göre calışırsın.. gebe kaldıgını anladıktan sonrada bebegin düşmemesi için ne yapılması gerektigini kimse sana sölemiyor ?? prednol mu ? aspirin mi hepsi mi? hiç biri mi ? başka bişey mi ? ne kim igne hap su ??? nedir ?? zaten yumurtan gelişiyor ve catlıyor.. ????

nergis champiye katılıyorum..
ayrıca klomen benim gözümde kötü bi ilaç..
3-5 tane kalitesiz yumurta oluşturuyo önemli olan kaliteli olması..
yan etkisi çok fazla..
ara vermenden bişey olmaz etkisi bikaç ay daha gidiyo..

ben iki ay kullanmıştım geçen yaz.. öyle görev haline geliyo ki seviş işi dr gün söylüyo fln öeeh yani
bana göre değil
zaten bende bi sürü yan etkisi olmuştu..

sevgili topic cüvcüvleri :) bana ateşler basıyor manik panik konik honik komik zonik depresif ve kırmızı-kolik olma yolunda azimle ilerliyorum... kırmızılar geliyorrrrr az kaldııııı...

ben bu işlerde şunu yap bunu yap işine hiç gelemiyorum yaa
yok yastık koy fln, koşup wc ye gidesim geliyo inadına ama öyle yapsan da tutuyo tutcaksa denendi

şimdi bizim dr korunmaya devam dedi ama doğum kontrol ilacını bıraktım ben bi sürü yan etki sinir oldum..
şimdi de korunasım gelmiyo
eşimi kandırdım takvim yöntemi bu bişey olmaz diye ahahaha

aslında hemen bebek denemek de değil niyetim..
biraz zaman gerekiyo insana tekrar istemek için
ama yok koruncaz da yok şu zaman denicez de sanki makineyiz de üretim yapcaz ha
herşey doğal akışında olmalı diyorum ben

histereskopide yapıldı düşükleri açıklayan bi durum yok diyor doktor... ee ben hamile kalınca ne yapacaksınız diyorum. iğne dozunu arttırp deneyecez diyor yani adam açık açık deneme yapacağını söylüyor. siklusum tedaviye başlamadan önce 37 gündü doktr beni tedaviye bunun için ikna etti.onun haricinde başka bişeyi önemsemiyor anladığım kadariyle onun dediğidozda iğne kullanırken yeniden düşerse o zaman önemseyecek sanırım

ya bende zaten hiç bişey tutmuyorda ama yukarıda yazdıklarına katılıyorum canımm :) evlendigimde ki hep yazar sölerim bunu dogum kont. ilacı vermişlerdi mantar kuruluk acı talan oldu civcivim deneme tahtası gibi olmadı aylık ignesini deneyelim gene aynı. 3-4 ay denedim bıraktım o illetide.. korunmak için daha iyi yöntemler var .. dogal hem kondom felan de hastalık yapıyor.. onları da kullanmayın bence...

mattika beni de çok tuhafyaptı bu ilaç doktorada söledim. ilacı bırakacam doktora sorsam yok kullan der biliyorum o yüzden sorun olmayacağından emin olmak istedim .

antifosu ne etcekmiş ? apl veya aps sendromu diyorlar ya ? kan pıhtısı sorunu gibi bişey yapıyor.. kortizon mu aspirin mi ? ne kullanacaksın ? kafayı yemiş bu doktlar ya kendisi görecek sende ki olguları ona göre deneme yanılma ve çözüm arama işine girecek belli ki...gerci sen memnunsan sorun yok ama ben doktrundan hhiiçç memnun değilim
polip molip yok cok şükür sende.. iyi de yukarıda yazdıklarım ? antifos.. başlı başına düşük sebebi sayılmıyor mu ? değil mi?

ayyyy ayıp olmazsa sormak istedim doğal yöntem ne? tamam şu an korunmaya ihtiyacımız yok ama ilerde belki olabilir..:)

nergis bilinen en eski yöntem
geri çekilme
berbat bi yol tabi ama..
tıp bir yöntem olarak görmese de

ben hemen wc ye gtmenin de bi korunma yolu olduğunu iddia ettim eşime inanmadı tabi
sanırım işin heyecanı çekiyo beni..

nergis yazdıklarımızla tabe aklında fikrinde ne varsa engel olmak veya değiştirmek için yazmadıgımızı bilesin. seni sevdigimiz için fikirlerimizi paylaşıyoruz..
seni sevioooz ulennnnnnnn

kürtajdan sonra antibiyotik veriyolar ya mantar yapıyo..
doğum kontrol ilacı da mantar yaparmış..
mantarlandım ilaçlandım bıraktım ben de hap map gibi senin dedim
kondom da mantar değilse de enfeksiyon gibi bişey yapıyo bende..

tutanı doğurabilsem ben hiç korunmıcam arka arkaya doğurcam da
olmuyo işte

adam bunların lafını bile etmiyor ki... ben zaten espirin folbiol ve becozmc kullanıyorum. bu ilaçları diğer doktorum önermişti ve bebeğin oluncaya kadar bunları sürekli kullanmalısın dedi. ama bunlar pıhtı için ilaçlar . adamdan ANA diye bi tahlil istedim yapmadı.bura özel lab falan yok ki ben gideyim yaptırayım. başka doktor aradım durdum. ünivde hocalar hasta almıyor.devlette doktor namına bişey yok. bu dr özelde bi doktor başkada yok... küçük şehirin sıkıntısı bu.
antifosfolipit tek başına bi düşük sebebi ama adama bunu anlatmam imkansız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…