selam bende iyiyim canım ben beklemedeyim o ayda olmazsa soğana geçmeyi düşünüyorum yumurtanın olduğunu çatladığını nasıl anladın sen hangi günler birliktelik oluyor benim yumurtam çatlamıyormuş işe yararmı acaba 1 ay denedim soğan kürünü bişey olmadı
Ne gezisiymiş bu merak ettim.Sen gidemedinmi eşinle.
Ne mesela.Bende geceye kadar yalnızımda kopya çekebilirim o açıdan
aslıııı online olan bi sendin ,sen de bana dayanamayıp tüydün heralde
kızlar size bir sorum olucak.. ben şimdi regl oldum bugün 2. günüm ... bitince dr gitsem ben aşılama yaptırmak istiyorum desem... hemen bu ay yaparmı ?
çok sıkıldım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan artık.. en iyisi böyle yaptırmak sanırım :84:[/QUOTEhemen gıtmen lazım uygunsa yapar yumurtalarını buyutecek bu ay olmasada sonrakı ay yapar kac yıldır ugrasıyosun bebıs ıcın
kızlar size bir sorum olucak.. ben şimdi regl oldum bugün 2. günüm ... bitince dr gitsem ben aşılama yaptırmak istiyorum desem... hemen bu ay yaparmı ?
çok sıkıldım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan artık.. en iyisi böyle yaptırmak sanırım :84:[/QUOTEhemen gıtmen lazım uygunsa yapar yumurtalarını buyutecek bu ay olmasada sonrakı ay yapar kac yıldır ugrasıyosun bebıs ıcın
1 sene oldu canım... dr gittik rutin muayene filan olduk.. bi sorun da yok.. ozaman ben gidiyim haftasonu .. regl de bitmiş olur.. sonraki haftada yapsın inşallahh
1 sene oldu canım... dr gittik rutin muayene filan olduk.. bi sorun da yok.. ozaman ben gidiyim haftasonu .. regl de bitmiş olur.. sonraki haftada yapsın inşallahh
merhaba arkadaşlar nasılsnz???
biz iyiyiz canım sen nasılsın ? yarın büyük gün her an dualarımdasın canım
heyecannnn dorukta canımmm. sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Dualarınız için Allah razı olsun.....
hep hayırlısı diye dua ederdik şimdi duamı değiştirdim. rabbim dualarımızı kabul et ve bunları hakkımızda hayırlı kıl diyorum duam ise bebeğinin seninle olması...
sağol canım benimmm... Allah hayırlısını versin. Sen ne durumdasın ne yaptın????
kızlar ben bu ay tedaviyi bırakmak istiyorum . (iki ay boyunca klomen ve ovitrelle tedavisi oldum) bu 3. ayım ama ben doktora gitmek istemiyorum .klomeni böyle yarıda bırakmak benim için bi sorun olurmu????
hep hayırlısı diye dua ederdik şimdi duamı değiştirdim. rabbim dualarımızı kabul et ve bunları hakkımızda hayırlı kıl diyorum duam ise bebeğinin seninle olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?