Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

nasilsiniz kizlar bende yanlizlar kervanindanim esim arkadaslariyla bilardoya gitti ben oturuyorum evde tek basina

cnm ben çatladı çatlamadı hesap yapmadım planlı sevışte yapmadımbelıme yastıkta koymadım normal hayatım neyse oyle yasamıstık nasıl olsa olmaz dıye sende hesap yapma

Ne gezisiymiş bu merak ettim.Sen gidemedinmi eşinle.

Ne mesela.Bende geceye kadar yalnızımda kopya çekebilirim o açıdan

arkadaşlarıyla fethiye tatiline gitti
3 günlük.. hepsi evli ama eşsiz plan yaptılar bu defa.
ben de bugün evdeyim biraz iş yaptım birikmiş kitaplarım filmlerim var akşama da
yarın da arkadaşla takılcaz artık..
eşimin gitmesi sorun değil.. burda bi akraba fln yok gidip gelip vakit geçircek

kızlar size bir sorum olucak.. ben şimdi regl oldum bugün 2. günüm ... bitince dr gitsem ben aşılama yaptırmak istiyorum desem... hemen bu ay yaparmı ?
çok sıkıldım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan artık.. en iyisi böyle yaptırmak sanırım :84:

kızlar nasılsınız oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun...evdeydim tüm gün annem geldi yemek yaptık her zaman ki gibi kocam bugünde geç gelecek

1 sene oldu canım... dr gittik rutin muayene filan olduk.. bi sorun da yok.. ozaman ben gidiyim haftasonu .. regl de bitmiş olur.. sonraki haftada yapsın inşallahh

regl bitmeden gitmen lazım canım..
genelde 3.günü gidilir ama en azından 5.günü git..

Son düzenleme:
kızlar ben bu ay tedaviyi bırakmak istiyorum . (iki ay boyunca klomen ve ovitrelle tedavisi oldum) bu 3. ayım ama ben doktora gitmek istemiyorum .klomeni böyle yarıda bırakmak benim için bi sorun olurmu????

heyecannnn dorukta canımmm. sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Dualarınız için Allah razı olsun.....

hep hayırlısı diye dua ederdik şimdi duamı değiştirdim. rabbim dualarımızı kabul et ve bunları hakkımızda hayırlı kıl diyorum duam ise bebeğinin seninle olması...

Son düzenleme:
kızlar ben bu ay tedaviyi bırakmak istiyorum . (iki ay boyunca klomen ve ovitrelle tedavisi oldum) bu 3. ayım ama ben doktora gitmek istemiyorum .klomeni böyle yarıda bırakmak benim için bi sorun olurmu????

cnm bende öyle düşündüm eşime kızınca...fakat bi kere başladık o kadar emek zahmet ara verince sil baştan olucak...ben salı gidecem tekrar dr

hep hayırlısı diye dua ederdik şimdi duamı değiştirdim. rabbim dualarımızı kabul et ve bunları hakkımızda hayırlı kıl diyorum duam ise bebeğinin seninle olması...

aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…