Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

geri çekme , bana göre değil :82:
benim arkadaşım 1. bebeğinden sonra eşiyle bir kez birlikte olmuşler evde kondom yokmuş bişey olmaz deyip yapmışler kız hemen kalkıp vajeni yıkamış ama nafile kız ikinciyide doğurdu

mattika beni de çok tuhafyaptı bu ilaç doktorada söledim. ilacı bırakacam doktora sorsam yok kullan der biliyorum o yüzden sorun olmayacağından emin olmak istedim .
dr.a sorarsan devam et der. senin kararın yani ara vermek istersen verirsin
ben iki ay kullandım. 2. ay progestan vermemşti 18.gün fln adet geldi
sonra bi hapla adeti durdurduk
3.ay etkisi devam eder hapsız takip edelim dedi
yumurta çatladıktan 3 gün sonra yine hop adet.
ara versen de progestan kullanman gerekebilir. klomen rahmi inceltiyo erken kanamaya yol açıyo
başka dr.a git danış olmazsa

doktor bulabilirssen tabi...

hah tam ben
bana kalsa bu şekilde birkaç doğurcam
ama doğmuyo sıpalar napalım

yöntem fln değil zaten çekilme.. hiç de sevmem ama benimki laf olsun işte

bende bazı gariplikler oluyordu ya hane.. nöbetci doktor bana dahiliye git demişti. gittim anlattım ve devlet hast. dış labaratura kan verdim. ana mana mama antifos.. hepsini yaptı... gerci istanbul ile sizin oradaki hastane farklı ise bilemem ama garip.... normal bi araştırma hastanesiydi. üni. felan degildi yaneee..
kendi hastanendede yok mu? bu tahlil?

nergis uni hocalarının özeline git para gider ama hem prof olur hem uni hastanesi imkanlarından yararlanırsın

benceee mantarı enfeksi. pogu püsürü cekmektense geri cekilme iyidir

bu geri çekilme yöntemini uygulayan erkekleri kutluyorum bundan şikayet etmeden bekleyen kadınları da anlamıyorum...bu şekilde tek taraflı yaşanıyor bazı şeyler...
yanlışmı biliyorum??

kuzenimde bebeği 6 aylıkken bu yöntemle hamile kaldı....şu an 2. bebeside 4 aylık ve durumu vahim....

nergis heozda adanada bi konuşsana ? taşınma mevzunuz ne zaman bilmiyorum ama eger yakınsa arada vereceksen adanada belki suyu havası derken doktorları da belki sana iyi gelir ?

bu geri çekilme yöntemini uygulayan erkekleri kutluyorum bundan şikayet etmeden bekleyen kadınları da anlamıyorum...bu şekilde tek taraflı yaşanıyor bazı şeyler...
yanlışmı biliyorum??
şimdi teknik ayrıntıya fazla girmeyelim.
iki taraf için de bişeyler eksik olur.. erkek de sevmez yani
hap istemiyorum mantar yaptı kondom da öyle
zaten korunma yöntemi değil ilişkinin başında da kaçıyo sipermenler
öyle konuşuyoruz işte

yok ki canım burda iki tane doç var onlarda özeli yok. açmadılar bekliyorum ama hala açmadılar.
tokatta değil miydin sen :26:
benm arkadas orda hocaya gidiyom diyodu prof sanmıştım ben

evet işte eksiklik olmamalı her şey tam olsun dimi ama

ben tokattayım canım.burda prof yok. düne kadar yrd. doc tu .yakında doç oldu

zaten geri cekilme %100 bir korunma degil zaten.. %50 -60 diyelim çünkü ilişkide baştan sona bir miktar sipermen içeri kaçar.. az miktarda oldugu için döllenmeye yeterli degildir derler. he hasta olmak ilaç almak istemiyorum bebekde olursa razıyım diyen varsa kısmen güzel bir korunma yöntemi bence

selammmm sarı

Son düzenleme:
arkadaşım tokatın ilçesinde merkezde gittiği dr ben prof sanıyodum
bi sorayım konuştuğumuzda
ama bu tedaviler başka gebelik takibi başka
risksiz gebelik takibini her dr yapıyo pek ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…