nergis bilinen en eski yöntem
geri çekilme
berbat bi yol tabi ama..
tıp bir yöntem olarak görmese de
ben hemen wc ye gtmenin de bi korunma yolu olduğunu iddia ettim eşime inanmadı tabi
sanırım işin heyecanı çekiyo beni..
dr.a sorarsan devam et der. senin kararın yani ara vermek istersen verirsinmattika beni de çok tuhafyaptı bu ilaç doktorada söledim. ilacı bırakacam doktora sorsam yok kullan der biliyorum o yüzden sorun olmayacağından emin olmak istedim .
adam bunların lafını bile etmiyor ki... ben zaten espirin folbiol ve becozmc kullanıyorum. bu ilaçları diğer doktorum önermişti ve bebeğin oluncaya kadar bunları sürekli kullanmalısın dedi. ama bunlar pıhtı için ilaçlar . adamdan ANA diye bi tahlil istedim yapmadı.bura özel lab falan yok ki ben gideyim yaptırayım. başka doktor aradım durdum. ünivde hocalar hasta almıyor.devlette doktor namına bişey yok. bu dr özelde bi doktor başkada yok... küçük şehirin sıkıntısı bu.
antifosfolipit tek başına bi düşük sebebi ama adama bunu anlatmam imkansız ...
geri çekme , bana göre değil :82:
benim arkadaşım 1. bebeğinden sonra eşiyle bir kez birlikte olmuşler evde kondom yokmuş bişey olmaz deyip yapmışler kız hemen kalkıp vajeni yıkamış ama nafile kız ikinciyide doğurdu
adam bunların lafını bile etmiyor ki... ben zaten espirin folbiol ve becozmc kullanıyorum. bu ilaçları diğer doktorum önermişti ve bebeğin oluncaya kadar bunları sürekli kullanmalısın dedi. ama bunlar pıhtı için ilaçlar . adamdan ANA diye bi tahlil istedim yapmadı.bura özel lab falan yok ki ben gideyim yaptırayım. başka doktor aradım durdum. ünivde hocalar hasta almıyor.devlette doktor namına bişey yok. bu dr özelde bi doktor başkada yok... küçük şehirin sıkıntısı bu.
antifosfolipit tek başına bi düşük sebebi ama adama bunu anlatmam imkansız ...
nergis yazdıklarımızla tabe aklında fikrinde ne varsa engel olmak veya değiştirmek için yazmadıgımızı bilesin. seni sevdigimiz için fikirlerimizi paylaşıyoruz..
seni sevioooz ulennnnnnnn
nergis bilinen en eski yöntem
geri çekilme
berbat bi yol tabi ama..
tıp bir yöntem olarak görmese de
ben hemen wc ye gtmenin de bi korunma yolu olduğunu iddia ettim eşime inanmadı tabi
sanırım işin heyecanı çekiyo beni..
geri çekme , bana göre değil :82:
benim arkadaşım 1. bebeğinden sonra eşiyle bir kez birlikte olmuşler evde kondom yokmuş bişey olmaz deyip yapmışler kız hemen kalkıp vajeni yıkamış ama nafile kız ikinciyide doğurdu
nergis uni hocalarının özeline git para gider ama hem prof olur hem uni hastanesi imkanlarından yararlanırsın
şimdi teknik ayrıntıya fazla girmeyelim.bu geri çekilme yöntemini uygulayan erkekleri kutluyorum bundan şikayet etmeden bekleyen kadınları da anlamıyorum...bu şekilde tek taraflı yaşanıyor bazı şeyler...
yanlışmı biliyorum??
tokatta değil miydin sen :26:yok ki canım burda iki tane doç var onlarda özeli yok. açmadılar bekliyorum ama hala açmadılar.
nergis heozda adanada bi konuşsana ? taşınma mevzunuz ne zaman bilmiyorum ama eger yakınsa arada vereceksen adanada belki suyu havası derken doktorları da belki sana iyi gelir ?
şimdi teknik ayrıntıya fazla girmeyelim.
iki taraf için de bişeyler eksik olur.. erkek de sevmez yani
hap istemiyorum mantar yaptı kondom da öyle
zaten korunma yöntemi değil ilişkinin başında da kaçıyo sipermenler
öyle konuşuyoruz işte
tokatta değil miydin sen :26:
benm arkadas orda hocaya gidiyom diyodu prof sanmıştım ben
evet işte eksiklik olmamalı her şey tam olsun dimi ama
şimdi teknik ayrıntıya fazla girmeyelim.
iki taraf için de bişeyler eksik olur.. erkek de sevmez yani
hap istemiyorum mantar yaptı kondom da öyle
zaten korunma yöntemi değil ilişkinin başında da kaçıyo sipermenler
öyle konuşuyoruz işte
tokatta değil miydin sen :26:
benm arkadas orda hocaya gidiyom diyodu prof sanmıştım ben
nergis60
mattika
champagneshimmer slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?