Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slmm kızlar nasılsınız apek inş hamişsin beybim sen nasılsın matika ...esra bebiş nasıl bebeik cinsiyetti netleiştimi bebişinnnn........... chapm

canımm iyiyimm şükür kızımdaa iyidir heralde teyzesii 3 lü testimiz güzel çıktı

bebeik 3 lü testim güzel çıktı inşallah ultosanda güzel çıkar inşallah belki bir dahaki hafta sonu giderim belli olmaz
senin nasıl gidiyor gebişlik karnın büyüdümü benim pek çıkmadı kızın var dime harketlerini hisetdiyonmu aslı hissetişyormuş ben hissetmiyorumm

Bir Annenin Pasta Tarifi

Fırını yakın.

Dolaptan bir kap,bir kaşık ve pasataya koyacağınız malzemeleri çıkarın.

Pasta kalıbını yağladıktan sonra cevizleri kırın.

Mutfak tezgahının üzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve onsekiz lego bloğunu kaldırın.

İki fincan unu ölçün.

Çocuğunuzun ellerini unun içinden çıkarın ve üzerindeki unları temizleyin.

Un,şeker ve kakaoyu eleyin.

Süpürge ve faraşı alıp çocuğunuzun kırdığı kabın parçalarını yerden temizleyin.

Başka bir kap alın.
Kapının ziline yanıt verin.
Mutfağa dönün.
Çocuğunuzun ellerini kabın içinden çıkarın.
Çocuğunuzun ellerini yıkayın.

Yumurtaları alın.
Telefona yanıt verin.
Geri dönün.
Yağlanmış kabı alın.

Kalıbın içindeki 1 cm kalınlığındaki tuz tabakasını temizleyin.

Pasta kabına tuz döktükten sonra ortalıktan kaybolan çocuğunuzu arayın.

Mutfağa geri dönün ve çocuğunuzu yine tezgahın başında bulun.

Ellerini kabın içinden çıkarın.

Üzerindeki un,kakao vs. temizleyin.

Yağlanmış kalıbı tekrar alın ve içinde bir sürü ceviz kabuğu bulun.

Kalıbın içindeki ceviz kabuklarının varlığını farkettiğiniz an mutfaktan kaçarken pasta kabını tezgahtan yere düşüren çocuğunuzun peşine düşün.

Yerleri temizleyin.
Tezgahı temizleyin.
Duvarları temizleyin.
Kabı kacağı yıkayın.

Pastacıya telefon edip bir adet pasta sipariş edin.

Fırını kapatıp bekleyin..

AFİYET OLSUN!!

alıntı

şimdilik iyi gidiyoruz bakalım detaylı ultrasonu da atlatırsak derin bi nefes alıcam,
hala gebeliği tam olarak kabullenmedim heran herşey olabilir diye....
karnım büyüdü artık hamile olduğum anlaşılıyo, 1 hafta-10 gündür de bebek hareketini hissediyorum
ama öyle tekme falan gibi değil, sırt üstü yattığımda karnımın içinde bişey yer değiştiriyo gibi.
bide kalp atışı gibi bişey hissediyorum bazen, sende panik olma hissedersin yakında, belki de benim
2. gebeliğim olduğu için erken hissetmiş olabilirim..

merhaba cumartesi gittim doktora
ay çok heyecanlıyım duyuk yavrumun kalp atışını
avatarımda görebilirsiniz bebişim kollarını açmış annaesini selamlıyor boyu 1,42 cm resmen bir fasuıye tanesi
şükürlerolsuun çok güzel bir şey

ben napıyım canım eşim için ilaç tedavi araştırmasındayım o yüzden takılamıyorum burayaaaa ama bırakmama sizi canım inş sağlıklı bi cadı kız olurrr
slm eda..yoksun diğer topiktesin......hamişlik yok bence ama bir ümit işte...sağol canım..
canım araştırıyorum eşimin degerlerini kullanacagım ilaç vitamin faydalı oluyor diğer topik ama sizide bırakmadım merak etmeee inş hamişsin tatlım
teyzesi yesin onu kız kaç aylık olduuu .................

maşallah
Allah nazarlardan saklasın....

2008 yılında üye olmuş ve hala bebek beklemeye devam eden biri olarak yeniden aranıza döndüm ben yine yerimde sayıyorum hala bebeğim olmadı en son lapososkobi oldum yine bir çözüm olmadı herşey normal ama bebek yok...........

bebeğin değil canım senin ve eşinin genetik tesleri...

rabbım senı daha fazla bekletmesın hayırlı evlat nasıp etsin

selam kizlar bizim bilgisayar bozuldu malesef format gerekiyo galiba gidip geliyo internete girmiyo arada ugras ugras zorla giriyoruz yeni haberler varmi herkes iyimi

selamlar herkese..... ne var ne yok? apek adet oldu mu onu tam takip edemedim taşınıyordu bir ara? bebik, aslı sizler nasılsınız?bebişler nasıl? bebik hala bebek için çizelge yapmamışsın kaç haftalık hamiş olduğunu ordan takip ederdim.

hemen kendimle ilgili bilgileri vereyim2li testim iyi çıkmış gidip almadım bile sonuçları:)rahatlığa bakar mısınızdr aradım iyi dedi decavit demir hapı verdi daha bir sürü vitamin çeren bir hap. 1temmuzda nasipse gidicwm dr. artık aydan aya gel dedi. bugün 14+3 günlüğüz işte...

iyiyiz canım bebek de iyi şükür şimdilik..
detaylı ultrasonu bekliyorum o önemli benim için..
çizelge yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum..
geçen gebeliğimde herşeyi ortada yaşadığım ve yazdığım için çok pişman oldum..
şimdi daha sessiz ilerlemek istiyorum kendimce..
aslı ve esra ile hemen hemen yakın haftalarımız..
senin nasıl gidiyor?

orası da öyle canım bazen herşeyi anlatmak nazar mı değdiriyor nedir ben de anlamadım... benim öyle güzel gidiyor sabah erken uyanınca midem bulanıp çıkarıyorum ama geç kalktığımda sorun yok hafifledi iyice sabah bulantılarım... bebek iyidir umarım hiç birşey hissetmiyorum daha hafif karnım çıktı öyle yani... 1ay beklemek de baya uzunmuş ya:26::26:
apeki de okudum az önce daha adet olmamış inşaaalllaaah hamiştir
giremesem de okuyorum topiği hergün vakit buldukça...

ilk gebeliğimde erken kalkıp işe gittiğim için bulantım olurdu sabahları, yolda falan kötü olurdum
bu gebeliğimde hiç bulanmadı desem yeridir yani çok az oldu.. bunun sebebi de evde olmam ve geç kalkmam.
evde gebelik daha rahat geçiyor..

günaydın kızlar nasılsınız?
dün pc bakımdaydı diye giremedik ne var ne yok herkes iyimi?

slm beybim kimsecikler yok yine nasılsın tatlım bi gelişme varmıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…